Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep gelinlerden beklerler aranmayı,ben haftada 2 kez ararım tabiki oğlu hergün arar ama kendi annemi hergün ararım.eşimde benim annemide hergün arasan ne olur diyor??sizler kaçgünde bir ararsınız çok merak ediyorum???
hep gelinlerden beklerler aranmayı,ben haftada 2 kez ararım tabiki oğlu hergün arar ama kendi annemi hergün ararım.eşimde benim annemide hergün arasan ne olur diyor??sizler kaçgünde bir ararsınız çok merak ediyorum???
Canın nasıl istiyorsa öyle yap canım..
Biz her gün konuşuruz.Ya o arar ya ben..Ama günde mutlaka bir kere konuşuyoruz.Benim annem yok bir anneyle ne konuşulursa bende bir önceki gün oraya gitmediysek o günü özetliyorum.o da aynı şekilde bana...
Bazen bir şey oluyor günde 3-4 kere de konuştuğumuz oluyor..Duruma göre yanii.Ama şartlayıp ille aramalıyım diye bir modum olmuyor.Zaten alışkanlık oldu elim telefona bir şekilde gidiyor gün içinde konuşmadıysak..:içelim:
Ben kayınvalidemi;doğumgününde,yılbaşında,Öğretmenler Gününde ve eğer bayramda İstanbul'a gittiyse ararım sadece..yerimseniben
Kocamın annesini ya da benim annemi kaç kere aradığını hiç bilmiyorum açıkçası