- 4 Mayıs 2023
- 62
- 29
- 33
-
- Konu Sahibi melekinsan
kayinvalidem yurt disindaBiraz sohbet biraz dedikodu yapalım kızlar neler aldınız bakalim kayınvalidenize anneler günü hediyesi?
Bu sadece sizinle değil karşı tarafla da ilgili bir durum, kendi kendinize çabalayarak o uyum sağlanamıyor malesef. Bende uyumu bulamayanlardanimAyyy bayılıyorum eşinin ailesiyle uyumu yakalayabilen insanlara ben bı türlü yakalayamadım
Aldığına da pişman oldun heHiç bisey almadım ve almicam.. Yıllar önce tabak takımına ihtiyacı olduğunu söyledi ve aldığımız takımı 3 kere değiştirdik beğenmedi..
Aynen öyle valla, bi sene de hadi dedim kendisi gelsin istediği bisey alsın, ayakkabı almaya götürdük saatlerce gezdik beğenmedi, eşim hadi artık dedi aldı bi tane, sonra bi kac kere giydi ortadan kayboldu o ayakkabıAldığına da pişman oldun he
Bana ayfer hediye gelmisti begenmisti bende kv me ayfer al
Hahahaha bence de o sana alsın o zmanNerden hatirladin kızvalla ilginç bı şekilde benim içimden gelmedi kendimi hiç böyle hayal etmezdim oysaki Çok ponçik bir gelin adayıydım tavırları beni yalan etti hem istiyorsa o bana alsın ben de bir anneyim
Kıskanıyorum valla sizin gibi kayınvalidesi uzakta olanlarıkayinvalidem yurt disindabi kere bile bi bayramda kuru tebrik bile gormedim iyiki uzakta hep uzakta kalsin
Hahaha benim ki de dün aldığım çiçeği hiç bişey demeden aldı sehpanın üzerine koydu. Ama ben onda değil tabi ki kendimde buluyorum suçu sürekli araya mesefa koymaya çalışıyorum ama yine iyi insan olmaya dönüyorum falanAldığına da pişman oldun he
Harikasınız ben de annem için yapayım örnek oldunuz teşekkürlerKendi annem için de kayınvalidem için de kanserli çocuklar için olan bir vakfa bağış yaptım
uzakdan da kumandasi calişiyo kiskanilasi diyil hele gorumcelerKıskanıyorum valla sizin gibi kayınvalidesi uzakta olanları
İkimiz de birbirimize almadık ve kutlamadık vallahiHahahaha bence de o sana alsın o zman
Boydan rahat yazlık bir elbise aldım, çok beğendiBiraz sohbet biraz dedikodu yapalım kızlar neler aldınız bakalim kayınvalidenize anneler günü hediyesi?
Merhaba ayfer dediğiniz nedir merak ettim benim de kayınvalidemin adı ayfer alınabilen bir şeyse hoşuna gider ben de alayım.Bana ayfer hediye gelmisti begenmisti bende kv me ayfer aldim
AirfryerMerhaba ayfer dediğiniz nedir merak ettim benim de kayınvalidemin adı ayfer alınabilen bir şeyse hoşuna gider ben de alayım.
Google a baktım ama ne olduğuna dair bir fikir edinemedim