Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söyleyememiştim,o zaman yeni evliydik.İletişim kurma konusunda pek iyi değildim. Sonra kayınvalidem ve kayınpederim gelmediler çünkü pandemi ve tam kapanma zamanında doğum oldu
Arkadaşlar Ocak 22 de doğumum var kayınvalidem bu ay sonu gelecekmiş eşime söylemiş .. bana da sürekli soruyordu kızım bi ihtiyacın var mı bn gelirim diye bn de en son bize bakma bnm şuan ihtiyacım yok özlediysen gel demiştim fırsat bu fırsat bu ay sonu geliyor biraz ödemelerimiz var eşim de onu bahane etti askım annem de yardımcı olur diyor onu da kıramadım annesi netice de…
Kızlar nasıl davranmalıyım bilmiyorum siz yaşadınız mı tecrübeli olanlar yazabilir mi?
Ocakta olacak doğuma şimdiden gelecek hoş gelsin Sefa gelsin ocağa kadar kalıcıysa hiç rahat etmezdim herhalde yaşlı olsa bakımı olsa tamam çok ayrı bir konu.. saygıda kusur etme her lafa takılma yeterli şimdilik sonuçta eşinin annesi ne yapabilirsin ki.