Kayınvalideniz,Kayınpederiniz sizin fırınınızı ve set üstünüzü istemeyip satmaya kalksa !

Canım hiç üzülme artık, en doğrusunu yapmışsın. Daha evlenmeden böyle babasının kuklası olan bir adamla çok mutsuz olurdun. Ailene çok saygısızlık etmişler. Allah karşına daha düzgün birini mutlaka çıkarır. Sen içini ferah tut.

Hayatinin en dogru kararini vermissin..Ne demek bir delik actirmam !!O evlilik varya seni cok kotu hasta ederdi bi zihniyet insanlar..Herseyine karisir hayatini mahfederlerdi..

Sizin kullanacağınız Fırından siz memnunsanız kayınpederinize laf düşmez ki.
Bence isabet olmus, o eve bir çivi çaktırmam diyen adam yarın öbürgün herşeyinize müdahale ederdi.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Allah kullarının kötü olmasını istemez, sen üzül diye böyle olmadı. Aksine sana onların gerçek yüzünü en kısa zamanda gösterdi ki yoluna devam et daha fazla yıpranma diye.
Senin için hayırlı biri mutlaka vardır. Zamanı gelince karşına çıkacağından şüphen olmasın.

Ne saçma sapan bir aileymiş yahu onlar?? O evde oturacak olan sensen istediğin gibi karışma hakkın olmalı ki kirada bile otursan bu tarz şeyleri yaptırabiliyorsun kaldı ki ev kendilerine ait. Belki ben bu dolapları beğenmedim komple değiştirticem buna kim ne diyebilir ki? Hayır yememiş içmemişler bide fırına alıcı bulmuş terbiyesizler. Verilmiş sadakan varmış unut gitsin..

Yok artık ya... Ne kadar anlayışsızlar. Hem kp in ilk kez böyle çeyiz işine karşıp ben onu istemem yenisini alın dediğini duyuyorum. Hele nişanlına ne demeli... 1 sene boyunca seni isteyen adam... Verilmiş sadakan varmış. Sana bazı konularda tecrübe sahibi olan birisi olarak yazıyorum. Nişanlın seni tutsaydı, ailesine siz karışmayın ne getirirse kullanıcaz deseydi, evlilik sorunlarla da olsa yürüdü. Ama nişanlın bile sana surat asmış, bu aileyle evliliği bırak nişan dönemi bile yürümemiş. Hem neden altlı üstlü oturacaksın ki, sana daha çok karışsınlar diye mi? Bence iyi düşün arkadaşım, aileni ezme. Baban ne iyi adammış maşallah, mürüvetini görmek için maddi sıkıntıda da olsa adam orta yol bulmaya çalışmış, annen ağlamış falan... En başta senin ailene yazık... Onların yaptığı fedakarlığa bak, nişanlının ailesinin yaptığı burnu havadalığa... Hakkında hayırlısı olsun.

sana vereceği eve bir delik bile açtırmayacaksa o kv adayı
ileride evlenince de o evin hiçbirşeyine karıştırmazdı
annenle baban çok yerinde davranmışlar
herşeyin hayırlısı canım

Ya eskiden kız evi naz eviydi ve kız tarafının istedikleri doğrultusunda yapılacaklar yapılırdı bu yeni nesil kayınebeveynler ne ayak anlamadım gitti

Evet canım o da var sonradan fırını gitti kendisi aldı ama neler neler yaptıktan sonra.. hiç bir değeri hiçbir kıymeti kalmadı o gunkü denilenlerden sonra.. verilmiş sadakam varmış canım Allah razı olsun senden de..

Biz iç anadolu bölgeliyiz burcutk.. bizde yatak odası ve mutfak kıza aittir. Aldı canım bu satma olaylarından sonra ama hiçbir anlamı kaldı o kadar seyden sonra ben napayım ki fırını.. Aynen öyle cok haklısın canım bunu bende dusundum yarın birgün benide postalıcaklardı.. Sanırım gercekten Allah beni koruyor.. Teşekkür ederim sanada canımm..

Cok teşekkür ederim her konuda ettiler.. ama Allaha havale ettim amin inşallah cok teşekkür ederim hayırlısı olsun bundan sonra olmıcaksa hiç olmasın

Ya eskiden kız evi naz eviydi ve kız tarafının istedikleri doğrultusunda yapılacaklar yapılırdı bu yeni nesil kayınebeveynler ne ayak anlamadım gitti
Diğer nişanlısından evin rengi yeşildi diye ayrılmıslar.. kız değiştirmek istemiş kabul etmemişler. Banada sende kabul etmezsen kiraya cıkarız dedi nişanlım... ( malesef cnm yok artık oyle dusunceli insanlar..

İşte bu tür durumlarda gelin ve damat adayları birlikte düşünmeli birlikte karar vermeliler aileler kesinlikle karışmamalı şahsen ben de nişanlıyım liste yaptım bunları sen alacaksın bunları ben diye hiç kimseyi karıştırmıyorum.
Ama nişanlınız da o karakter yokmuş ki ailesinin lafına bakarak size tavır almış.
Hiç üzülmeyin karşınıza mutlaka daha iyileri çıkar.

sana vereceği eve bir delik bile açtırmayacaksa o kv adayı
ileride evlenince de o evin hiçbirşeyine karıştırmazdı
annenle baban çok yerinde davranmışlar
herşeyin hayırlısı canım
O konuda kesinim diğer nişanlısından evinn rengi yeşil diye kavga etmişler ayrılmıslar.. banada sende değiştirmeye kalkarsan kiraya cıkarız dedi babam kabul etmez dedi. sağolasın canım..

O konuda kesinim diğer nişanlısından evinn rengi yeşil diye kavga etmişler ayrılmıslar.. banada sende değiştirmeye kalkarsan kiraya cıkarız dedi babam kabul etmez dedi. sağolasın canım..
e kiraya çıksaydınız o zaman,ayrıldığınıza göre yeterince sevmiyormuşsunuz.bu yüzden ayrılmanız iyi olmuş.oysa insanlar,sevdikleriyle evlenebilmek için ,nelere katlanıyorlar.bir fırın yüzünden ayrılmak bana abes geldi.

Herşeyin farkındayım canım simdiden böyle yapanlar ilerde napıcaktı.. nişanlım diğer nişanlısından evin rengini kız değiştirmek istedi diye ayrılan bi adam banada dedi eğer değiştirmeye kalkarsan kiraya cıkarız dedi.. evde bildiğiniz fıstık yeşili genede sesimi cıkartmadım su olsun bu olsun dememiştim. Allah buyuk gercekten inanıyorum canım bana yasattıklarını yasamadan kimse ölmicek.. ortada kimseden benim ailemden baska fedakarlık yapan yok herkes cıkarına.. Allah razı olsun canım inşallah artık hayırlısı olucaksa olsun diğer türlü hiçbişey düşünmüyorum

Koskoca kayınpeder arayı bulacağına tutmuş dokundurmammı diyor. Ne insanlar var yarabbim Allah korumus canım seni erkenken tanıman cok iyi olmuş.

Canım biz bu yüzden ayrılmadık.. daha neler neler var ayrıca ben ayrılmadım nişanlım denen müsvedde ayrıldı sonradan da eski sevgilisine dönmüş.. meğer basta annesi istedi diye benle mişanlanmış konustugu kız varmıs ben bunu nişanı atmadan 1 hafta evvel öğrendim. Yani birtek bunlar değil

Malesef cok direttik ama işte olmadı bi yandan da iyiki olmamış öyle diyorum yoksa gercek yüzlerini göremicektim en azından böyle 1 ay nişanlı kaldım. Yok kesinlikle artık 40 kere düşünmeden bişey olmaz teşekkür ederim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…