Gercekten miHayırlısı olsun.benimde başımdan 2 nişan geçti ama insan malesef böyle durumlar yaşanmadan anlayamıyor karşısındakini.Kız tarafı için daha yıpratıcı oluyor bu olaylar.Bundan sonra allah karşınıza doğru kişileri çıkarır umarım..
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten miHayırlısı olsun.benimde başımdan 2 nişan geçti ama insan malesef böyle durumlar yaşanmadan anlayamıyor karşısındakini.Kız tarafı için daha yıpratıcı oluyor bu olaylar.Bundan sonra allah karşınıza doğru kişileri çıkarır umarım..
Canım biz bu yüzden ayrılmadık.. daha neler neler var ayrıca ben ayrılmadım nişanlım denen müsvedde ayrıldı sonradan da eski sevgilisine dönmüş.. meğer basta annesi istedi diye benle mişanlanmış konustugu kız varmıs ben bunu nişanı atmadan 1 hafta evvel öğrendim. Yani birtek bunlar değil![]()
Kendime üzüldüğüm kadar kimseye üzülmedim canım Allah razı olsun inşallaho zaman hakkında hayırlısı olmuş,üzülme,değmez...
Nişanlım hiç benim yanımda hiç bi durumda.. elbet anne babadır bas tacı.. ama bi yere kadar değil mi.. evlenilcek yuva kurulcak.. kaderde olanı yasıyosun ne yazıkki ötesine gecemedim.. Sizde şanslıymışsınız ne güzel.. demekki size ve ailenize itaat etmişler. Allah daha mutlu etsin inşalllah.Hayırlı başınız varmış kurtulmuşsunuz. Demek ki evlenseymişsiniz hep onların dedikleri olacakmış. Nişanlınızın da sizin yanınızda olması gerekirdi. Anlaşılan o da ana kuzusu.
Evlenirken aynı sorunu biz de yaşamıştık. Ankastre seti almıştık, mutfak dolabı uyumlu değildi. Hiç onları satmak aklımıza gelmedi, değiştirebilirdik ama değiştirmedik de. Uygun renkte mermer takıldı. Hadi kiracı olsanız neyse de kendi evlerine bu şekilde uygun görmeyip sorun çıkarmaları çok saçma olmuş.
Yok canım öyle olsaydı ben suana kadar evliydim.. hiç koca meraklısı olmadım hep beni buldular.. sonra da böyle yüzüstü bıraktılar.. Hakkım asla helal değil. Rabbime havale ettim . Malesef diğer nişanlısından da evin rengi yeşil kız değiştirmek istedi diye ayrılmıslar.. bana sende değiştirmeye kalkarsan kiraya cıkarız dedi. Anlıcagın ne köy olur ne kasabaCanım düğünün için kına aldıysan yak bence o kınaları böyle bir aileden kurtuldun diye. Ne demek çivi çaktırmam yenisini alırsınız, tam bir görmemişlik, halden anlamamazlık...
Ayrıca lütfen evlenmek için evlenmek isteme!
Teşekkür ederim canım.. olması gereken oldu.. Allaha havale ettim herşeyiHakkında hayırlısı olsun bence doğru karar vermişsin.
Biz de çok problem yaşadık canım. Benim babam mobilyacı. Atölyesi var. Ankastre setini mutfağa uydurmak için babam onca emek harcadı, kayınvalidem de surat beş karış. En ufak şeyleri sorun ettiler. Sanki para verip de yaptırıyorlarmış gibi. Para için bile yapılacak bir iş değildi, kimse uğraşmazdı. Yatak odası takımımı babam yaptı duvardan duvara en kaliteli malzemeden. Tv ünitesini de aynı şekilde babam yaptı. Kayınvalidem bir kere bile güzel olmuş, eline sağlık vs. demedi. Hep ufak tefek kusurlar aradı. Sanki her şeyden çok iyi anlıyormuş gibi. Cahil ve sonradan görme insanlarla uğraşmak zor canım.Nişanlım hiç benim yanımda hiç bi durumda.. elbet anne babadır bas tacı.. ama bi yere kadar değil mi.. evlenilcek yuva kurulcak.. kaderde olanı yasıyosun ne yazıkki ötesine gecemedim.. Sizde şanslıymışsınız ne güzel.. demekki size ve ailenize itaat etmişler. Allah daha mutlu etsin inşalllah.
Canım olanı anlattım fikir almak içimi rahatlatmak için bütün gece uyuyamadım.. yaşadıklarımı bir ben biliyorum bir de Allah.. kafa karıstırıcak ne var ben onu anlayamadım. Keşke yargılarınızı yıkıp daha samimi olabilseniz.. teşekkür ederim..siz 2. kez nişan atma olayını 3-4 ay önce yaşamışsınız ama sanki yeni olmuş gibi anlatmışsınız.kafam karıştı
Allah razı olsun canım... hakkımda en hayırlısı olduSonunda bana koca bi ohh cektirdiniz iyiki ayrilmissiniz ..![]()
Canım olanı anlattım fikir almak içimi rahatlatmak için bütün gece uyuyamadım.. yaşadıklarımı bir ben biliyorum bir de Allah.. kafa karıstırıcak ne var ben onu anlayamadım. Keşke yargılarınızı yıkıp daha samimi olabilseniz.. teşekkür ederim..
Ayrıca diksiyonum düzgünse bu benim sucum değil. Yarım yamalak anlatınca kişi dürüst güvenilir mi oluyor.. inanın daha cok şey var.. bunlar pire..
Ben malesef artık böyle önyargı duvarları haddini aşan insanları algılayamıyorum sorun ondan kaynaklansa gerek.. Allah biliyor benim içimi ve gerçek yüzümü.. Bana Allah yeter kısacası.. amin inşallah. Selametle.yazdıklarınızdan bir şey anlamadım.ilk cümleniz yeterliydi.öyle şeyler yazmışsınız ki algılama sorununuz oldugunu gösteriyor.bu yüzden olayların gerçek yüzünü bilmeden bir şey yazmak istemiyorum.hakkınızda hayırlısı olsun
Gercekten misuan evlimisiniz peki.. benim psikolojimi en iyi siz anlayabilirsiniz.. cok kötü insanlara denk geldim canım cok canımı yaktılar..
inşallah mükafatını alırım. Siz neden ayrılmıştınız..
Annem hala daha boşver kızım seni ateşe atmadık ya borc ödenir gider diyor.. cok fedakardır annem ve babam hakkını ödeyemem Allah razı olsun onlardan.. aynen öyle canım cok haklısın simdiden böyle yapan evin içine girince bana neler yapacaklardı kimbilir. Teşekkür ederim canım yorumun için içimi rahatlayıyorsunuz Allah gönlünüze göre versinNe kadar görgüsüzlermis ya. Insan hic siz alin dermi. Terbiyesizler.
Kayinbabanizda tam bir arizaymis, herseye yok diyor.
Aman üzülmeyin, elalemin kahrini cekecektiniz bosverin gitsin, nisnalinizda surat murat asmis zaten. Tam ana kuzusu demek ki.
Iyi olmus ayrilmaniz, annenize üzüldüm aglamasin. Hemen sarilin ona.