• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideniz,Kayınpederiniz sizin fırınınızı ve set üstünüzü istemeyip satmaya kalksa !

Hayırlısı olsun.benimde başımdan 2 nişan geçti ama insan malesef böyle durumlar yaşanmadan anlayamıyor karşısındakini.Kız tarafı için daha yıpratıcı oluyor bu olaylar.Bundan sonra allah karşınıza doğru kişileri çıkarır umarım..
Gercekten mi :(:( suan evlimisiniz peki.. benim psikolojimi en iyi siz anlayabilirsiniz.. cok kötü insanlara denk geldim canım cok canımı yaktılar.. :( inşallah mükafatını alırım. Siz neden ayrılmıştınız..

Canım biz bu yüzden ayrılmadık.. daha neler neler var ayrıca ben ayrılmadım nişanlım denen müsvedde ayrıldı sonradan da eski sevgilisine dönmüş.. meğer basta annesi istedi diye benle mişanlanmış konustugu kız varmıs ben bunu nişanı atmadan 1 hafta evvel öğrendim. Yani birtek bunlar değil :KK43:

o zaman hakkında hayırlısı olmuş,üzülme,değmez...

bu ne ya tek bi çivi çaktırmayan adam sizi orada rahat da oturtmazdı zaten.
geçmiş olsun

Hayırlı başınız varmış kurtulmuşsunuz. Demek ki evlenseymişsiniz hep onların dedikleri olacakmış. Nişanlınızın da sizin yanınızda olması gerekirdi. Anlaşılan o da ana kuzusu.
Evlenirken aynı sorunu biz de yaşamıştık. Ankastre seti almıştık, mutfak dolabı uyumlu değildi. Hiç onları satmak aklımıza gelmedi, değiştirebilirdik ama değiştirmedik de. Uygun renkte mermer takıldı. Hadi kiracı olsanız neyse de kendi evlerine bu şekilde uygun görmeyip sorun çıkarmaları çok saçma olmuş.

Canım düğünün için kına aldıysan yak bence o kınaları böyle bir aileden kurtuldun diye. Ne demek çivi çaktırmam yenisini alırsınız, tam bir görmemişlik, halden anlamamazlık...

Ayrıca lütfen evlenmek için evlenmek isteme!

Hayırlı başınız varmış kurtulmuşsunuz. Demek ki evlenseymişsiniz hep onların dedikleri olacakmış. Nişanlınızın da sizin yanınızda olması gerekirdi. Anlaşılan o da ana kuzusu.
Evlenirken aynı sorunu biz de yaşamıştık. Ankastre seti almıştık, mutfak dolabı uyumlu değildi. Hiç onları satmak aklımıza gelmedi, değiştirebilirdik ama değiştirmedik de. Uygun renkte mermer takıldı. Hadi kiracı olsanız neyse de kendi evlerine bu şekilde uygun görmeyip sorun çıkarmaları çok saçma olmuş.
Nişanlım hiç benim yanımda hiç bi durumda.. elbet anne babadır bas tacı.. ama bi yere kadar değil mi.. evlenilcek yuva kurulcak.. kaderde olanı yasıyosun ne yazıkki ötesine gecemedim.. Sizde şanslıymışsınız ne güzel.. demekki size ve ailenize itaat etmişler. Allah daha mutlu etsin inşalllah.

Canım düğünün için kına aldıysan yak bence o kınaları böyle bir aileden kurtuldun diye. Ne demek çivi çaktırmam yenisini alırsınız, tam bir görmemişlik, halden anlamamazlık...

Ayrıca lütfen evlenmek için evlenmek isteme!
Yok canım öyle olsaydı ben suana kadar evliydim.. hiç koca meraklısı olmadım hep beni buldular.. sonra da böyle yüzüstü bıraktılar.. Hakkım asla helal değil. Rabbime havale ettim . Malesef diğer nişanlısından da evin rengi yeşil kız değiştirmek istedi diye ayrılmıslar.. bana sende değiştirmeye kalkarsan kiraya cıkarız dedi. Anlıcagın ne köy olur ne kasaba :( teşekkür ederim yorumun için canım...

Nişanlım hiç benim yanımda hiç bi durumda.. elbet anne babadır bas tacı.. ama bi yere kadar değil mi.. evlenilcek yuva kurulcak.. kaderde olanı yasıyosun ne yazıkki ötesine gecemedim.. Sizde şanslıymışsınız ne güzel.. demekki size ve ailenize itaat etmişler. Allah daha mutlu etsin inşalllah.
Biz de çok problem yaşadık canım. Benim babam mobilyacı. Atölyesi var. Ankastre setini mutfağa uydurmak için babam onca emek harcadı, kayınvalidem de surat beş karış. En ufak şeyleri sorun ettiler. Sanki para verip de yaptırıyorlarmış gibi. Para için bile yapılacak bir iş değildi, kimse uğraşmazdı. Yatak odası takımımı babam yaptı duvardan duvara en kaliteli malzemeden. Tv ünitesini de aynı şekilde babam yaptı. Kayınvalidem bir kere bile güzel olmuş, eline sağlık vs. demedi. Hep ufak tefek kusurlar aradı. Sanki her şeyden çok iyi anlıyormuş gibi. Cahil ve sonradan görme insanlarla uğraşmak zor canım.

Sonunda bana koca bi ohh cektirdiniz iyiki ayrilmissiniz ..:KK9:

siz 2. kez nişan atma olayını 3-4 ay önce yaşamışsınız ama sanki yeni olmuş gibi anlatmışsınız.kafam karıştı

siz 2. kez nişan atma olayını 3-4 ay önce yaşamışsınız ama sanki yeni olmuş gibi anlatmışsınız.kafam karıştı
Canım olanı anlattım fikir almak içimi rahatlatmak için bütün gece uyuyamadım.. yaşadıklarımı bir ben biliyorum bir de Allah.. kafa karıstırıcak ne var ben onu anlayamadım. Keşke yargılarınızı yıkıp daha samimi olabilseniz.. teşekkür ederim..
Ayrıca diksiyonum düzgünse bu benim sucum değil. Yarım yamalak anlatınca kişi dürüst güvenilir mi oluyor.. inanın daha cok şey var.. bunlar pire..

Ne kadar görgüsüzlermis ya. Insan hic siz alin dermi. Terbiyesizler.
Kayinbabanizda tam bir arizaymis, herseye yok diyor.
Aman üzülmeyin, elalemin kahrini cekecektiniz bosverin gitsin, nisnalinizda surat murat asmis zaten. Tam ana kuzusu demek ki.
Iyi olmus ayrilmaniz, annenize üzüldüm aglamasin. Hemen sarilin ona.

Canım olanı anlattım fikir almak içimi rahatlatmak için bütün gece uyuyamadım.. yaşadıklarımı bir ben biliyorum bir de Allah.. kafa karıstırıcak ne var ben onu anlayamadım. Keşke yargılarınızı yıkıp daha samimi olabilseniz.. teşekkür ederim..
Ayrıca diksiyonum düzgünse bu benim sucum değil. Yarım yamalak anlatınca kişi dürüst güvenilir mi oluyor.. inanın daha cok şey var.. bunlar pire..

yazdıklarınızdan bir şey anlamadım.ilk cümleniz yeterliydi.öyle şeyler yazmışsınız ki algılama sorununuz oldugunu gösteriyor.bu yüzden olayların gerçek yüzünü bilmeden bir şey yazmak istemiyorum.hakkınızda hayırlısı olsun

yazdıklarınızdan bir şey anlamadım.ilk cümleniz yeterliydi.öyle şeyler yazmışsınız ki algılama sorununuz oldugunu gösteriyor.bu yüzden olayların gerçek yüzünü bilmeden bir şey yazmak istemiyorum.hakkınızda hayırlısı olsun
Ben malesef artık böyle önyargı duvarları haddini aşan insanları algılayamıyorum sorun ondan kaynaklansa gerek.. Allah biliyor benim içimi ve gerçek yüzümü.. Bana Allah yeter kısacası.. amin inşallah. Selametle.

Gercekten mi :KK43::KK43: suan evlimisiniz peki.. benim psikolojimi en iyi siz anlayabilirsiniz.. cok kötü insanlara denk geldim canım cok canımı yaktılar.. :KK43: inşallah mükafatını alırım. Siz neden ayrılmıştınız..

canım ben ikisindende ailesi yüzünden ayrıldım.Malesef ikisininde dediğim dedik anneleri vardı ve düğüne 2 ay kala bozuldu..

şimdi evliyim,çok şükür allaha mutlu bir yuvam var.Eşim tüm olanları biliyor,aynı işyerindeydik hepimiz.Buna rağmen 1 kere bile konusunu açmadı,neden diye bile sormadı.Ailen herşeyi 2 kere yapmış 3.sünde biz yük olmayalım dedi herşeyi kendimiz yaptık,mutluyuz çok şükür.Ama bazı şeylerin insanın kaderi olduğunu düşünüyorum çünkü yine aile ile problemler var;ama eşim karıştırtmadığı için problem yok.
Önceki nişanlılarımda ne istediğim eşyayı almıştım ne istediğim gelinliği diktirmiştim üstelik senin dediğin gibi maddi olarak çok yıprandık.

Özet olarak sakın umutsuzluğa kapılma,ummadığın yerde öyle bir çıkıyor ki karşına doğru insan..Ben çok üzülüyordum 2 nişanlıdan ayrıldığım için şimdi kimse konusunu açmadı bile.Eğer senin nişanlında düzgün olsaydı babası öyle davranamazdı sana.Herşey nişanlında bitiyor.Dönüp arkana bile bakma,rabbim doğru insanı en uygun zamanda çıkarır inş karşına.

Ne kadar görgüsüzlermis ya. Insan hic siz alin dermi. Terbiyesizler.
Kayinbabanizda tam bir arizaymis, herseye yok diyor.
Aman üzülmeyin, elalemin kahrini cekecektiniz bosverin gitsin, nisnalinizda surat murat asmis zaten. Tam ana kuzusu demek ki.
Iyi olmus ayrilmaniz, annenize üzüldüm aglamasin. Hemen sarilin ona.
Annem hala daha boşver kızım seni ateşe atmadık ya borc ödenir gider diyor.. cok fedakardır annem ve babam hakkını ödeyemem Allah razı olsun onlardan.. aynen öyle canım cok haklısın simdiden böyle yapan evin içine girince bana neler yapacaklardı kimbilir. Teşekkür ederim canım yorumun için içimi rahatlayıyorsunuz Allah gönlünüze göre versin

Back