Teşekkür ederimSize ve ailenize bu kadar saygısızca davranan insanlardan kurtulduğunz iyi olmuş.
Sakın üzülmeyin, bir delik açtırmayan kayınpeder, evlenince herşeye karışırdı.
Ucuz atlatmışssınız , daha iyisini bulursunuz inşaallah
Teşekkür ederim 2nci nişanım olmasına ragmen bittiğinde arkamı dönüp dahi bakmadım.. cok yıprandım cunkü artık acabalarla dibini göremediğim suya dalamazdımBence cok dogru bir karar vermissiniz ayrilmakla ..
Sana ve Ailene saygi sifir ..
Allah razı olsun canım öncelikle evet cok yıpratıcı cok uzucu şeyler yasamıs olsamda sanırım suan bosanma asamasında olmaktan bin kat iyidir.. teşekkür ederim sanırım sanslıyım ekhamdülillah. Dilerim bir daha olursa hayırlısı olsun olmıcaksa hiç olmasın...bu gece ki konular beni bende alıyor...
şanslısın aslında çok,farkındamısın...
elbette yıpratıcı ve üzücü + yorucu ama
şanslısın...bir fırın uğuruna....tövbe yarabbim...
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun öncelikle canım. Malesef onların durumları bizden iyiydi.. ama malesef böyle bencil ve kötü düşünce içerisinde olduktan sonra napayım ki ben o parayı o durumu.. Adam hiç mi hiç değildi.. o kadar cok sey varkı aslında.. hep Allaha havale ettim. İnşallah canım amin cok sağolasın.canım hiç üzülme.sen öyle düşüncesiz bi aileyle bir arada yaşasaydın o evlilikte çok sürmezdi.insanın en kötüsü bencil olanıdır.ailesi zaten bi garipmiş ama nişanlında adam değilmiş.Allah kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsın inşallah
Elhamdülillah mantıgım yatmıyorsa kafamdada bitiririm heleki bu yasadıklarımdan sonra benim gönül eğlendircek ne yazikki fikirde olamam. Aileme yapan ilerde banada yapıcaktı ki.. yapıyoduda zaten.. İnşallah canım Allah razı olsun hayırlısı ile karsılasmak ümidiyle.. gerisi beni hiçte alakadar etmiyor inan..hiç üzülme aksine kurtulduğuna sevin.. burada insanlar aşkından ölüp bittikleri yıllarını verdikleri ilişkilerinden ayrılıyorlar, sen hiç değilse bu adamın aşkından ölmüyordun, yıllarını da vermedin.. üzülme bazı insanların kendini baştan belli etmesi büyük nimet !!
umudun da hiç kırılmasın, doğru insanlarda var bu hayatta, karşılaşmanız dileğiyle..
tatlım babası eve bir delik bile deldirmem demiş ya,benim buda çok garibime gitti.evlendin orada oturdun o ev sizin olacak ama ne yapmak istesen babasından mı izin alınacak?ee o zaman sen o evi benimseyemezsinki.nişanlında ev babasının diye ses etmemiş korkudan belki ama sana niye surat yapıp küsüyor.seni seviyorsa ailene deseymiş keşke kusura bakmayın ben elimden geleni yapacağım üzülmeyin diye.tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.ailesinin ağzına bakan bi adamdan koca olmaz canım.sakın üzülme.Allahın sevgili kulusun ve Allah seni yanlış insanlardan korumuş.Cok teşekkür ederim Allah razı olsun öncelikle canım. Malesef onların durumları bizden iyiydi.. ama malesef böyle bencil ve kötü düşünce içerisinde olduktan sonra napayım ki ben o parayı o durumu.. Adam hiç mi hiç değildi.. o kadar cok sey varkı aslında.. hep Allaha havale ettim. İnşallah canım amin cok sağolasın.
evlenmeden yuzunu gordugune sukretmelisin..Teşekkür ederimnişanlımda çarsıda anneme çıkıştı baya.. gerçekten kurtulduğuma seviniyorum şuan.. ama 2nci deneyimimi bu sekilde yasamak istemezdim kendime üzülüyorum cok yıprandık..
Canım.. bunu 40 kere düşündük belki biliyo musun? Dedim o eve girince ben napıcam.. öyle korkuyodum ki.. cunku adam dikdatör nişanlım ne derse evet baba... tmm babadır bas tacı asla aksi durum olmaz ama bir yere kadar değil mitatlım babası eve bir delik bile deldirmem demiş ya,benim buda çok garibime gitti.evlendin orada oturdun o ev sizin olacak ama ne yapmak istesen babasından mı izin alınacak?ee o zaman sen o evi benimseyemezsinki.nişanlında ev babasının diye ses etmemiş korkudan belki ama sana niye surat yapıp küsüyor.seni seviyorsa ailene deseymiş keşke kusura bakmayın ben elimden geleni yapacağım üzülmeyin diye.tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.ailesinin ağzına bakan bi adamdan koca olmaz canım.sakın üzülme.Allahın sevgili kulusun ve Allah seni yanlış insanlardan korumuş.
Haklısın canım Hamdüsenalar olsun.. ne kadar şükretsem azevlenmeden yuzunu gordugune sukretmelisin..
canım ailesini üzmemek adına seni ezip geçmemeli.onun ailesi pırlantada seninki taş mı.senin ailene nasıl saygısızlık yapabilir.terbiyesiz...ailesi o kadar dikdatörken bari nişanlın ılımlı sevecen saygılı biri olsaydıda seni kaçırmasaydı.çok sinirlendim bu bencillik nedir arkadaşım.annen ağlamış ya eve gelince nasıl içim acıdı.ne hakları var o kadıncağızı ağlatmaya.üzülürsen cidden sana kızarım.böyle bi aileye gelin gitsen 1 yılda yaşlanırdın be canımCanım.. bunu 40 kere düşündük belki biliyo musun? Dedim o eve girince ben napıcam.. öyle korkuyodum ki.. cunku adam dikdatör nişanlım ne derse evet baba... tmm babadır bas tacı asla aksi durum olmaz ama bir yere kadar değil miNişanlım cok asabi birisi idi anneme ve babama cok saygısızca hareketlerini gördüm.. Allah razı olsun gercekten de Allah beni korudu.. herkes kalbinin ekmeğini yermiş ya bende yedim belkide elhamdülillah kim bilir acı tecrubeler yaşasamda..
Allah razı olsun öncelikle canım inan bazen uyku tutmuyor bu gece ki gibi insan içini dökmek istiyor.. Ortada tecrübeli aileler vardı aslında her iki tarafında ikinci deneyimi sonucta ama hep biz alttan alınca onların ve nişanlımın yaptıgı saygısızlıklar belli bi yeri aşınca haliyle bir yerde patlak verdi artık..Ah canım ya Allah bir dahakine iyi insanlarla karşılaştırsın senı.Ddeğin gibi her şerde bir hayır vardır.Dogrusunu yapmışsın hepsinden öte annenin aglamasına çok üzüldüm keşke insanlar biraz daha düşünceli olsalar.Neyse canım sen dogru kararı vermişsin nihayetinde bir kaç bir şey olsa tamam dersin olur böyle şeyler ama bellşi ki sizi baya yıpratmış ve saygı gösterilmemiş o yuzden hiç sıkma sende canını Allah yolunu açık etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?