Kayınvalideniz,Kayınpederiniz sizin fırınınızı ve set üstünüzü istemeyip satmaya kalksa !

Asıl zora gidende bu oldu canım ne yazik ki varlığıda gördük yokluguda cok sukur.. malın alınanın kıymetini biliriz elhamdülillah. Keşke daha uslublu bi şekilde böyle değilde orta yol bulunsaydı belki daha farklı olurdu herşey.. benim çeyizimdeki coğu şey hayalimdeki şeyler değil ama Alın teri ile alındı hepsi.. Dilerim Allahtan Allah herkesin gönlüne göre versin canım cok canım yandı hep Rabbime havale ettim. Cok sagolasın canım..

Herzaman yaz canım bunaldıkça burası o anlamda ıyı oluyor rahatlıyor insan.İşte anneler babalar yeri geldiği zamn o yaşta olmalarına ragmen bıle fedakarlık yapabiliyorlar Allah onları başımızdan eksık etmesin.Amin
Tabi karşıdaki anlamıyosa istediğin kadar yap

Evet gercekten de öyle canım demekki onun ailesi hepsinden üstünmüş.. elbet üstün olmalı ama dengeyide kurmalı bi erkek Annem cok aslında gönlü eli açık ama olmayan bişeyide nasıl yaparım desin kadın.. anlamadılar anlamak istemediler malesef. Kendi gibi sandılar herkesi.. Allah büyük gerçekten de öyle 1 senede çökerdim. Allah razı olsun yok üzülmüyorum kendime üzülüyorum kimseye değil aslında sevinmeliyimde ama işte yıpranmıslıklar olunca zor geliyor insana ama sabırla duayla hepsi geçicek inanıyorum

Teşekkür ederim canım benim. Aynen değil mi terapi gibi burası.. rahatliyor insan. Ben babasız büyüdüm babam 12 13 yasında geldi yanımıza bırakıp gitmedi çalışmak için gitti sırf bişeyler yapmak gelecege zemin hazırlamak için. Günde 5 6 kez konusurduk.Annem kardeşlerim biz hiç gezme tozma bilmedik herkes ailece pikniğe giderdi biz saat 7 oldumu akşam uyurduk :) şuan cok sukur babam emekli yanımızda iyiyiz elhamdülillah.. Allah olmayanlara daha cok versin. Allah kıymet bilenlerle karsılastırsın cumlemizi canım...

Amin canım :)

tatlım ailenin eli açık olması her dediklerini yapacakları anlamına gelmez.bugün fırından tartışma çıkıyorsa o evlilik nasıl bir ömür sürebilirki.bi fırın yüzünden insanlar bu kadar bencil olabiliyorsa nerede kalplerdeki merhamet.koca koca insanlar nasılda çirkefçe karşındakini kırabiliyor o anneciği ağlatabiliyor..oğulları denen erkek müsveddesi nasıl senin ailene saygısızlık yapabiliyor.yok canım yok cidden insan oğlu çiğ süt emmiş.bi erkek evleniyorsa önce karısı onun ailesi olur.babasınada ayrı bi kıl oldum zaten hem kendi evine oturtuyor hemde bi delik deldirmem diyor.beynini delecen görecek gününü.çok sinir oldum ya

İnan kurtulmussun ben kurtulmadim basta sorun etmedim bazi seyleride neler yasadim nelerime karistilar actigim konida okuyabilirsin.evi yaptirdim ettim bu kadrcik seye bile mudahale eden bi aileden kurtulmussun bosver erkenden gormussun iyi olmus senin icin..hele bide nisanlinda sana ters gitmis

Böyle muhabbetleri kadınlar yapsa tamam da, erkeklere noluyor yahu, hiç sevmiyorum böyle adamları, günlerde elinde çay börek dedikodu yapmasıyla aynı şey. Düşüncesiz adam çivi çaktırmam diyene kadar neden biz alalım öyleyse demiyor, gitmiş bir de müşteri bulmuş, utanmaz.

Çok çirkin bir olaymış, iyi yapmışsınız ayrılmakla. Ama bence bundan sonra nişan takmadan önce biraz daha düşünün, çocuk oyuncağı değil bu işler..

niye hemen evlilik olayın girilmiş ki hatanız bu olmuş, ikinci nişan diye aceleye gelip hemen halledilmeye çalışmamalıydı. sen sanki kargoya verilip hemen ir yere yetiştirilmesi gereken bir eşya gibi.. zarardan dönmüşsünüz düzgün tanımadan ve ailesine karşı da kendini tanıtmadan hemen karar verme.

Aa siz nerelisiniz ah minel? Neden hem yatak odası, hem beyaz eşya, hem çeyiz alıyordunuz? Zaten o kadar şey alınmış; evi çok kıymetli olan kayınpeder bi' fırın alıverseymiş ya?

Kendinizi üzmeyin; mesele 300-500 TL değil elbette. Bu vesileyle nasıl insanlar olduklarını gördünüz. Setüstü ocak için 200 TL'ye müşteri bulan insanlar yarın siz hasta olsanız "Astarı yüzünden pahalıya geldi" diye ailenize geri yollardı.

Hayırlısı olsun.benimde başımdan 2 nişan geçti ama insan malesef böyle durumlar yaşanmadan anlayamıyor karşısındakini.Kız tarafı için daha yıpratıcı oluyor bu olaylar.Bundan sonra allah karşınıza doğru kişileri çıkarır umarım..

isterse onikinci nişan olsun bazı şeylerin başlamadan bitmesi hayırlıdır .
Çekilir mi bir ömür .

Teşekkür ederim nişanlımda çarsıda anneme çıkıştı baya.. gerçekten kurtulduğuma seviniyorum şuan.. ama 2nci deneyimimi bu sekilde yasamak istemezdim kendime üzülüyorum cok yıprandık..
hiç üzülme Allah erken göstermiş yüzlerini nişan dediğin ne ki

ooo balık zaten baştan kokmuş,eğer ayrıldıysanız hiç arkanıza dönüp bakmayın bile.bu ne ya hem aynı evde yaşamayı kabul ediyorsunuz,hemde ufacık birşeyi kabul bile etmiyorlar üstelikte daha hazır değiliz dediğiniz halde.zaten en baştan sizin o evde söz sahibi olmayacağınızın işaretini vermişler.

lütfen biraz ruhunuzu dinlendirin,evlilik düşüncesini birsüre kafanızdan atın,hep yanlış insanlar denk gelmiş.

Şansınız varmıs ki yol yakınken kurtulmuşsunuz. halden anlamayan insanlarla bir ömür geçirmeyeceğini için şükretmeniz lazım.Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

kimse o fırını asıl kullanacak olanlara sorma zahmetinde bulunmamış ne yazıkki.
ama bi nevi iyi olmuş her şerde bi hayır var işte.
Allah gönlüne göre versin ama biraz dinlen bence.

Dolap masrafıyla set üstü eski usul fırın arasında çokmu fark vardı? zira annen dolap yaptıralım biz parasını verelim ama fırın almayalım paramız yok demiş??

bence her iki tarafta hatalı sizin annenizde onun babasıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…