Kayınvalidenin Doğum Gününü Evimde Mi Kutlamalıyım?

Bne eski konularını bilmiyorum ama ne konu sahibinin ne dediğini ne istediğini anlayan beri gelsin.

Bne eski konularını bilmiyorum ama ne konu sahibinin ne dediğini ne istediğini anlayan beri gelsin.

Hali hazırda mesafesi olana veya o sınır belirleme işlerini halledip bitirmiş olana sadece mesafe koy, hallolur demek biraz daha rahat geliyor. Ben de açıkçası her özel günde 12 kişinin evime doluşmasını istemem, yaptığım iş de bana batar neden batmasın ya. Zaten kalabalık sevmem ama görümcemin evinde olsa bana gelmesinler diye koşa koşa giderim Bunu külfet olarak görmem o zaman veya yazlıktaki sıkıntılı zamanı ohh evime gidip yine rahat rahat takılıcam bunu da böyle atlattık diye sevinerek geçiririm.

İlk yorumu okuyacak kadar beceri sahibi olsaydın zaten ne olup bittiğini anlardın. Bir şey algılamana da gerek yok zaten apaçık eşyalarının bizim evde olduğunu belirtmişim kendini fazla zorlayıp anlamlar çıkarmaya çalışma.
Ben kaynanamın evine gitmedim ayrıca hala ANLAMAMAKTA direniyorsun, bayağı tapulu bana ait evde kayınvalidemlerin eşyaları duruyor. Doğal olarak EVİM diyorum. Anlamayan bir tek sensin yalnız.
Had saygı hakkında şurada yorum yapacak sonlardaki insansın ayrıca, insanların konularına yaptığın hadsiz ve çok bilmiş cevaplarını ölç biç ondan sonra konuş.
Söylememiş varsayıyorum cümlesini bir taraflarından anlayıp terbiyesizleşen sen olup doğum günü kutlamayı olay haline getirme diye akıl vermen de ironik.
Küçük kız küçük hanımefendi dalga geçmeler bla bla .
he canım he, bir sen çok biliyorsun her şeyi.

Koalina burda iyice sînirlenip doldurma kendini sen normal yaşantına devam

Kv gelirse de iki çeşit sen hazırla diğerleri de yapar bir şeyler

Ama sen şunu da ne olur unutma kimse için ekstra temizlik vs yapmaya değmez

Mesela ben anlamam Bayram temizliği deyip yatak odası camı silmeyi

Kayınvalide - doğumgünü kavramlarını anlayamıyorum. Kaç yaşında ki genç mi kayınvalideleriniz.??
Benimki patates sökümü zamanında doğmuş ta ondan :)

sen ne diye sordunki esine kayinvalidenin dogum gunu olayini.
kendi kendien basina is almissin.
birak sana soylerlerse, biz de olamaz o zaman musait olamiyacam cok isim var, bu kadar zamana sIkistiramam derdin.
illa diretirlerse de temiz olmayan eve gelirlerdi.

kendi basina kendin is almissin.

Kayınvalide - doğumgünü kavramlarını anlayamıyorum. Kaç yaşında ki genç mi kayınvalideleriniz.??
Benimki patates sökümü zamanında doğmuş ta ondan :)
Neredeyse 70:)

Ben niye sorayım, kendisi anneme de hediye almak lazım doğum günü geliyo ne yaparız falan dedi. Yoksa ben ne hatırlarım kayınvalidenin doğum gününü:)
ben zaten diyorum bizde olmasın diye bariz belirtiyorum hiç mırın kırın etmeden. Anlamış olması lazım.

Bana bak küçük kuş,haddini bil.Konuyun açıyorsunuz,sonra işinize gelmeyen veya insanlar size akıl erdiremediğiniz şeyleri aklınza belirticince konuda yazdıklarınızı unutup,bir de boyun aposuna yaşına başına,düşünce yapına konularına bakmadan kurduğun cümleye bakmadan SÖYLEMEDİN VARSIYIYORUM gibi traji komik,hadsiz üslupsuz gereğinden fazla ukalaca bir cümle kullanıp,karşılığında tepki alınca birde aynı cahilce hareketle bir taraflarından anlıyorsun gibi ucuz,mahalle ağızlı,hemen işi küfre vuran hareketle çevir kazı yanma yapman beni pek şaşırtmıyor.Verecek mantıklı cevap bulamayınca da aynı ucuz yorumla,diğer konularındaki yorumların.....bu kadar alçalmayın ya.Kendinizi haklı çıkarmka için bu kadar alçalmayın.milyontane yorumum var benim konularda.Eleştiride alırım binlerce beğeni de.Hata bulmak başka yerden vurmak için kaç yorumumu okudunda o engin fikir yapınla bu kanıya vardın.

İRONİ nin ne anlama geldiğini öğren.Sonra aç bir yazdığın konuyu baştan oku.Konuyu ne için açtığını oku,sonra bi bak bakalım kim doğum gününü olay haline getirmiş.Kaynanalarınıza görümcelerinize ben müsait değilim diyemiyor,eşlerinize laf geçiremiyor,sonra burda gelip,haksızlığını örtmek için bana terbiyesiz,bilmem ne....diyerek kendinizi deşarj mı ediyorsunuz küçük hanımefendi.Kendine gel.SÖYLEMEDİN VARSAYIYORUM.Evinin tapusundan girip nerelerden çıkmışsın.Sana fazla vakit ayırdım.Sen şimdi üste çıkmaya bak.Bahçe tapusu varsa onu da koy.Hadi canım

koalina ne temizliği yapıyon gittiklerinde yaparsın beaa

dışarda kutlayın gitsin hiç uğraşma canım ne gerek var.. öyleyse de burası senin evin olmamalı zaten sürekli sendeler

Siz gelinlerisiniz,
bana size hassass davranmalari,
gonlunuzu yapmak istemeleri normal geliyor(dogum gununuz icin ozenmisler)..
Bana gore olmasi gereken bu zaten.
Ama kv nin dogum gununu dusunmek evlatlara duser yani..
Kv benim dogum gunumu kutladi diye ben icten ice dertlenmem..
Ben de baskasinin bir evladiyim sonucta gozumun icine bakmalari lazim kutlicak tabi

Ha evlatlardan yuzu gulmemistir ilgisizlerdir tabiki o zaman yapilir hem de alasi yapilir lafi da olmaz..
Ama kendi kizlari bile "bakaris" modundaysa,
kocama "iyi, bakin bakalim:))" derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…