o zaman doğum belgesini benim almam gerek:))) bana aman kimliği çıksın da doktorda ssk da bakmazlar falan dedi de kandım halasının yanında bekle biraz daha dedim ama anlamadı uçtu gitti.. yarım saat sonra elime tutuşturunca gözlerim doldu sinirden..
o zaman doğum belgesini benim almam gerek:))) bana aman kimliği çıksın da doktorda ssk da bakmazlar falan dedi de kandım halasının yanında bekle biraz daha dedim ama anlamadı uçtu gitti.. yarım saat sonra elime tutuşturunca gözlerim doldu sinirden..
aman anlamaz onlar öle şeyden hiç kendimi yormamaya karar verdim burada desteklerinizi de gördüm şükür ki yanlış değil yaptığım doğru dursaydı da söyleseydim onlarla da paylaşsaydım.annem baskı yapsa ona da demezdim ..en iyisi bilmemesi akrabalarına da söylememek cinsiyeti kızım zaten 6. ayda gösterdi cinsiyeti varsın bu da doğuma kadar göstermesin:)) onlarla uğraşıp da steresli üzüntülü bihamilelik geçirmek istemiyorum..
eşiniz annesine söylemek istemekte,size trip atmakta haklı..ama sizde haklısınız çocuğunuzun ismini koymak sizin hakkınız..bu dert bu sıkıntı 5 ay nasıl çekilir,nasıl çekeceksiniz? bebeğinize de yazık bu stresle çok gazlı bir bebek olur Allah korusun sıkıntısını 4 ay daha çekersiniz....bence şimdiden söyle kayınvalidene kesin ve kararlı olduğunuda ekle..başka bir öneride illa ali rıza olmak zorunda ddeğil dersin ali'yi koyacağım babamın ismi ama ikinci ismi benim istediğim olacak dersin mesela ali can gibi sen hep can'ı kullanırsın onlarda zamnala can'ı kullanmaya başlarlar..Allah yardımcın olsun bebeğini sağlık, sıhhat, huzur ve bereket içinde dünyaya getirip; çocukların ve eşinle güzel, sağlıklı, hayırlı, uzun yıllar geçirmen dualarımla...
bencede canım hçbişey senden ve bebeğinden değerli değil bırak eşini de gecen eşime bi konu anlatıyrorumm
bi arkadaş kaynansını küöyden getirdip bebek baktıracak aşkısı diyorum kesin gelinin bi çıkarı vardır deim yoksa yeni evli neden ev üstüne ev istesin ki
akıllı gelin işte demezmi ii yapmıs aferin ona bizimki gelse kalsa ne olucak dedii
bnde sustumm baktım bi laf daha dedii dedimki bn yeni evliyken 8 ay kaldı yanımdA bnm ne kadar sevi.... mi millete söyleyeceğine adam gibi kaynana olsaydı da bi ömürr kalsaydı baktım çıt yok
zoruna giiti biliyorum ama bn çok ezildimm artık ezdirmicem kendimii
merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bebeğin ismini koymak elbette sizin hakkınız ilk kızımda bir isim kayınvalidem bir isim ben koydum. kayınvalidemde benim koyduğum ismi kullanıyor:) diğer kızımın doğumunda ben koyayım dedim eşim koymak istedi severek kabul ettim ama yinede ben de ekledim. biz anneyiz her çilelerini çekiyoruz bu kadarcıkda hakkımız olsun değil mi. kesinlikle kayınvalidenize koydurmayın derim ben. ayrıca uyanık olun eşinizin sizi faka bastırmasına izin vermeyin olur mu? allah yardımcınız olsun
ben de öyle düşünüyorum canım önce ben ve çocuklarım;ben iyi olursam sterssiz olursam onlar da iyi oluyor....ne diye ağlayayım ki onların yüzünden.hem kızıma hem de içerdeki sabiye çektireyim ki sıkıntısını..bilmesinler daha iyi..ben rahatım ya şuan kafam rahat kimsenin lafıyla uğraşmıyorum ya şükür bu önemli....aman erkeklere gör hep kendi tarafı haklı gelin "yapıversin ediversin "sanki biliyorlar "aman benim karım iyi davranıyor mu diyor " acaba?sanmam!bizim görevimiz çünkü onların gözünde...o yüzden artık önce kendim....kusura bakmayıversinler
Eşinle muhabbetiniz nedir bilemem ama ben olsam Ali Rıza diye bi eski sevgilim vardı o yüzden istemiyorum derdim :)
canım benım bende senın gıbıydım ıkı tane oğlum ıkısının adınıda ben koymadım koyamadım koydurmadılar bana dusurmedılerr...benım kaynanamgılde erkek bebek duskunu kız oldugu zaman hayırlısı olsun oglunda olur dıyorlar erkek oluncaa maşallah maşallah dıyorlar ben anlamadım yaa haa kız ha erkek ne fark eder demı....ilk oğlumun adını furkan koyacaktım ama eşim nurullah koydu rahmetlı arkadasının adıymıs ben dogum yapmadan önce ruyasında gormuss neyse seslenmedım tmm bu kez gönlun olsun ama ıkıncı cocugumuza ben kyucam adını dedım tmm dedı.. ıkıncı bebegımınde adını göktuğ koyacaktım bu kezde en kucuk amcamın hanımı benı ruyasında gormuste cocugun adını enes koymustunuz dedı..kayınbabamda cok sevdı enes adını bende yıne seslenmedım cunku ruyalara ınanaırım...ucuncuyude dusunmuyorum yeter ama allah verırse cok cokk ılerde bı 10 yıl sonra falan bu kez gerçekten ben koymak ıstıyorum inşallah bu kez kımse ruyasında falan gormezz
Eşinle muhabbetiniz nedir bilemem ama ben olsam Ali Rıza diye bi eski sevgilim vardı o yüzden istemiyorum derdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?