Anliyorum seni benimde basimdan gecti.iki gebeligimde canimi sikip durdular.ilk gebeligimde ikiz oglum oldu.birine kayinpederin ismi konuldu digerine ben koydum.ona karisamadilar.sonra gecen sene hamileyken tekrar basladilar.kiz olursa kaynanamin ismi olucak diye.her telde soyleyuordu benim ismim olucak diye.esimde saolsun olsun iste ne lucak diyordu.
Bende onan iki gebeligde de kendi annem gelip aylarca bakti bana ayip oluyor ama dedim.
Komik olan ne biliyormusunuz.eltimin biz kizi var benden once evli o kendi akrabasi oldugu halde koydurmamis ozaman.
İkimizde ay i anda hamile kaldik eltimle ben cok dua ettim ne olur gene erkek olsun diye.hatat bir ultrason cikisinda yalan attim esime doktor erkekge benziyor bu diye.dualarim kabul oldu erkek oldugu ortaya cikti.ayni anda eltimde gene kiz bebek beklediklerini ogrendiler.kaynanam hala devam ediyordu keske kiz olsaydi benim ismimi koyacaktiniz diye.
Yani diger gelinikiz bekliyro dimi ona koyun yok ille bana diyor.
Ama sonucta uzulerek diyorum eltim doguma 6 hafta kala bebegini kaybetti.cenazede bebege kaynanamin adini koyduklarini soylediler.benim yolculuk etmem yasakti ozaman gidememistik yanina.
Ben artik bu saatene sonra4 numarayi dusunmuyorum.sanirimisimi konusukapandi bizde.
Bu arada esim her seferind bizim geleneklerde anne babaismi konur diyor ya.
İki gorumcemde bir eltimin cocouklari da hic ana baba ismi yok.
Gucleri kime yeterse ona koydurmaya calisiyorlar.
Bende onan iki gebeligde de kendi annem gelip aylarca bakti bana ayip oluyor ama dedim.
Komik olan ne biliyormusunuz.eltimin biz kizi var benden once evli o kendi akrabasi oldugu halde koydurmamis ozaman.
İkimizde ay i anda hamile kaldik eltimle ben cok dua ettim ne olur gene erkek olsun diye.hatat bir ultrason cikisinda yalan attim esime doktor erkekge benziyor bu diye.dualarim kabul oldu erkek oldugu ortaya cikti.ayni anda eltimde gene kiz bebek beklediklerini ogrendiler.kaynanam hala devam ediyordu keske kiz olsaydi benim ismimi koyacaktiniz diye.
Yani diger gelinikiz bekliyro dimi ona koyun yok ille bana diyor.
Ama sonucta uzulerek diyorum eltim doguma 6 hafta kala bebegini kaybetti.cenazede bebege kaynanamin adini koyduklarini soylediler.benim yolculuk etmem yasakti ozaman gidememistik yanina.
Ben artik bu saatene sonra4 numarayi dusunmuyorum.sanirimisimi konusukapandi bizde.
Bu arada esim her seferind bizim geleneklerde anne babaismi konur diyor ya.
İki gorumcemde bir eltimin cocouklari da hic ana baba ismi yok.
Gucleri kime yeterse ona koydurmaya calisiyorlar.