Kayınvalidemler gitmiyor

Su anda kendi annem bizde. Salonda oturuyoruz normalde, annem orada olduğu için, eşim hep mutfakta, sandalye tepesinde. Ben ortalıklarda. Tek laf etmedi. Demem o ki, insanlık hali, olabiliyor yani.
Eşiniz neden mutfakta duruyor, salonda neden oturmuyor? Anneniz yadırgamıyor mu?

Ben hizmet etsin demiyorum ama çalışıyorum akşam eve gelmem 7 . İşler yoğun evde yanlarında oturamiyourm ayağımı uzatamiuorum ee evde oturuyor yada gün boyu gezmeyi biliyor bana değil kocasın a yapsın diye bekliyorum

Evet evet okudum o bile bana abesk geldi,gecen hafta annem hasta olduğum için benim yanıma geldi ,normalde annem gelmese hicbir şey yapmayacaktım.Sirf annem geldi diye kalktım is yaptim ona kiyamadigimdan ki hamileyim ve hastayım, annem is yapmaya geldiği halde.Yasli insanlar ki bize göre yaşlı,benim annem yaşlı değil. Kimseye hizmet etmek zorunda degil

Maa aile alışverişe gittik eşim beni bıraktı çocuk bakmaya başladı 4 haftadır yoktu bende alacakların var beraber bakalım diye aradım aradım açmadı başka gün yine aynı şey birşey Alaçam fikir almak istedim yanımda yok başka gün yanımda yok. Kızınca da kardeşe destek olayım annemler yıl boyu destek oluyor filan dedi bende bize olan yok dedim bizi düşünen yok dedim sonuç ortada

Su anda kendi annem bizde. Salonda oturuyoruz normalde, annem orada olduğu için, eşim hep mutfakta, sandalye tepesinde. Ben ortalıklarda. Tek laf etmedi. Demem o ki, insanlık hali, olabiliyor yani.
Aynen anneniz yadirgamiyor mu ?
Annem eşim yere otursa rahat oturamadi herhalde diye hemen gel olglum der yerini verir.

Yahu 35 yasinda sağlıklı bir kadına niye annesi de ,kvsi de hizmet etsin ki,ben bunu hiç anlamayacağım herhalde
Bu kısmı bende anlayamıyorum.
Tek kalmak gibisi var mı ya.
Eşim bazen kayinvalidemlere gidip kalıyor evde tek duruyorum aşırı seviyorum.

Bu ara ben de erken doğum riskinden dolayı evdeyim. Durumum ciddi olmasa kimseyi yanımda istemez eşimle hallederdik.
Mecburen 1 hafta kayinvalide geldi. Ama kalmak istemedi daha fazla. E bu benim işime geldi. Şimdi sırf eşimi doldurmak için bak annen de kalmadı hüğğ desem o kadar saçma olurdu ki. Çünkü ben zaten onunla kalmak istemiyorum. O yüzden hiç sesimi çıkartmadım.
Kaç saatlik yoldan kendi ailem geldi.

Iste zarafet, iste letafet, iste akıllı kadın

Valla bunları gitmesinler demeden önce düşünecektiniz. İnsanlarda sizin eviniz de kalmaya meraklı değil sonuçta. Siz işteyken ne yapsın evde bütün gün sizin gelmenizi mi bekleniz. Yaşlı başlı insanlar onların da kendilerine göre bir düzenleri vardır komşuları vardır vakit geçireceği eğlenceleri vardır. Fedakarlık yapıp yanınız da kalmışlar. Teşekkür edeceğinize neler diyorsunuz.
Ben en başından beri kv evde kalmasına karşı bir insanım. O konu da yanlış anlaşılmak istemem kv sizde kalması taraftarı değilim. Ama madem bu insanlarda sizin için siz istediniz diye kalıyor o zaman da böyle söylenmeye hakkınız yok.
eşinize bir ton laf etmişsiniz. şimdi eşiniz size dönüp demez mi sen kalsın istedin ne oluyor şimdi diye ?
aynennnn öyle

Valla kızlarına gelince yapıyorlar. Kaldiki kızı da ev hanımı. Tüm gün evde

Kızına gidince yemek yapıyor nezaman arasam yemek yapıyor diyorlar .
Evine gidince köyde tarlada bahçede işlere koşuyor

Ben işe gidip geliyorum işte hergun sinir harbi yaşıyorum evde de huzur istiyorum.

hmm siz evde iş yaparlar diye çağırdınız anladım. beni oglum anne gel diye ısrar kıyamet çağırsa, 2 ay için gitmem de hadi gittim, gündelikci kadın gibi tüm gün iş yapıp, kimsenin ayağına çayını götürmem, çünkü niye götüreyim?

hele en fazla 10 dakika sürecek namaz kılmami beklemeyip, yemeği sofraya benden önce oturan gelin ve oglum için parmağımı oynatmam. benim için beraber yemek masasına oturmak önemlidir çünkü. bu bir saygı meselesidir. satır başında her lafıyla beni iğneleyen kimsenin yanında bir gün bile durmam ya, o da kişilik meselesi. A

Sizin bütün derdiniz görümceniz ,ilk konularinizdan beri.

İşte demekki kızgınkende dediklerimize dikkat etmeliymişiz. Dua saatinize denk geldiyse demekki.
Aynen aynen banada ders oldu zaten
Daha gelsin mi dese yok yok gerek yok ben tek kalırım diyecem zaten
Zaten gorumcem için gelsin mi dedikleeimde yok yok çocuğunun verdiği hasarları toplayamadim daha dedim.
annesi için de derim

Anne ve kayınvalide arasında bir sürü fark vardır elbet ama şunu da düşünün ikisi de anne ve ikisi de evlatlarını düşünüyor.
Bunca şikayet edecekseniz baştan çağırmayacaktınız.. Çağırdınız diyelim o zaman söylenmeyeceksiniz bu insanlarda siz istediniz diye kalıyor. Anneniz gelince eşiniz de onlara böyle imalı imalı gidin mi diyor ?? Ya da siz gibi şikayet mi ediyor ?

Sen gelinsin

Valla namazı 5dk geç kılabilir helede ezan yeni okunmusken. çorba ısınmış tabağa konacak ben t namaza gidiyorum diyip masada 3 kişi bekletmek peki? Valla kendi annemlerde de kızıyorum bu konuya.
En fazla on dk deidginiz namaz 20dk enaz. Buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…