Kayınvalidemler gitmiyor

Yok onlar gidecek bizde 2gunlugune annemlere gidip dede ziyareti yapacağı hasta olduğu için

Valla eski konularinizda gayette paragraf basi gelmedi diyorsunuz

Valla onlar düşüncesizlik yapıyorsa ben de üstü kapalı falan demez açık açık söylerdim yalnız mı kalabiliyoruz sanki diye. 2 ay kalınır mı ya? İki kat temizlik, yemek ee nerede benim özel alanım? Eşiniz ne diyor bu duruma?

Eski konularinizi okudum. Esim yalniz kalmami istemiyor, alisverisi yalniz yapamiyorum, agir kaldiramiyorum falan demişsiniz.

İyi de kaç yaşında kadınsınız sinirliyken niye böyle bir şey talep ettiniz?
Nelerine sinirlendiniz, ne için destek beklediniz 12 saat uzakta olan insanlardan.
Çocuk bile yok ne için destek olacaklardı size?
Çalışıyorum eve geldiğimde bir kap yemeğimi yapsınlar mıydı amacınız?

Evet geçen bir konu vardı
Kv vakkodan eşarp istiyordu vs.
Ordan girdi ben niye aliyorum yaaa hep kızıyla ilgileniyor benlemi ilgilendi benlemi kaldı diye çıktı
Kadında yerleşti işte
Ahahah çok fenasin sen ya

Konu sahibi sen kendin istemişsin ama, bu kadar rahatsız olacaktın madem keşke kendi anneni falan çağırsaydın...

Bu konuda ne gibi akıl verelim kovun evden diyemeyiz. Ama cidden başta insanları hevesle isteyip de sonradan laf sokmayın yahu.. yazık günah.. bir kaç gün daha kalırlar belki giderler..

Gelsinler 12 saatlik yoldan,o isteyken islerini yapsinlar ,alışverişi yapsinlar.Koca gelince hemen 12 saatlik yola koyulsunlar

Kendi topuğunuza sıkmışsınız.
Ne kadar kızarsam kızayım ben evimde rahatsam bak gelip kalalım demiyorlar diye bir sitemde bulunmam.
Çok manasız.

Bence konu sahibi fake, sorulara cevap vermiyor, verdiği cevaplar sorulan sorudan alakasız. Kendi bilgini yazıyor.

Yani bir de size nasıl destek vermemizi bekliyorsunuz ki.
Kimse istemez herhalde kv ile kalmayı
Ama siz kendiniz kaşınmışsınız. Annenizden beklediğiniz hizmeti KV göremeyince bir huzurunuz kaçmış sanki.
Konuyu anlayana kadar size hak vermeye çalışmıştım ama her bir yorumda ayrı bir falso vermişsiniz

Gelsinler 12 saatlik yoldan,o isteyken islerini yapsinlar ,alışverişi yapsinlar.Koca gelince hemen 12 saatlik yola koyulsunlar
Ben eşi böyle bir baskı yapıyor sandım.
Ama kaç yaşında insanlardan ben isteyince gelsinler, ben sıkılınca gitsinleri beklemek kullanmak oluyor.
Küçük yaşta anne oldum, çocuklarımla ilgili bile beklenti içine girmedim.
Kendi başıma kalsam marketten alacağım iki poşeti mi taşıyamayacağım.
Ben taşıyamazsam yaşlı başlı insanlar nasıl taşısın?

Ilk konulara baktim devamli gelmiyorlar şikayeti var ,e bize bunu anlatan kocayı kim bilir nasıl şişirir?Adam da gelsinler demis anlaşılan
Kadın da rahat biri anlaşılan ,kv yani,e 12 saatlik yoldan da gelmiş ,yapacak bir şey yok.

Yahu 35 yasinda sağlıklı bir kadına niye annesi de ,kvsi de hizmet etsin ki,ben bunu hiç anlamayacağım herhalde

Yahu 35 yasinda sağlıklı bir kadına niye annesi de ,kvsi de hizmet etsin ki,ben bunu hiç anlamayacağım herhalde
yok diğer mesajınlarında yazmış. okudunuz mu onu bilmiyorum.
annesi yemeğini yapıyormuş,
ütüsünü yapıyormuş cart curt.
kvden de bunu bekledi herhalde. kv yapmayınca pişman oldu şimdide göndermeye yer arıyor. onu demek istedim

Birşey demiyor.
Kar yağacak dedi bende annemler gidecekse gidebilir kar yagnadan dedim birşey demedi

Ben istemedim istekli de değildim kızgınlık halı laf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…