- 21 Kasım 2021
- 163
- 52
- 13
- 40
- Konu Sahibi Pembemavibulut
-
Yok onlar gidecek bizde 2gunlugune annemlere gidip dede ziyareti yapacağı hasta olduğu içinTam ifadeyi anlayamadım?
“Annemlere gideriz dimi” derken kaynanayı bırakıp anneyle mi oturulacak yoksa ben yanlış mı anladım?
Benim annem senin annen ayrımına asla ve asla gitmeyin karı koca başbaşa kalın.
Valla eski konularinizda gayette paragraf basi gelmedi diyorsunuzBen yanlız kalamam demedim eşim istemiyor yanlız kalmayı. Sinirli iken de bak hemen gitmeyi planlıyorlar yanlız kalacak demiyorlar destek olmuyorlar dedim sinirli iken bunun böyle olacağını sinirli iken düşünmemiştim.
Sonrada kaldılar kaldıklarında da gitmek istiyorlarsa gitsinler dedim.
Sürekli söyleniyor lar gideceklerse gitsinler ben tek kalırım gerek yokta dedim
Yoksa bende istiyorum tek kalayım da anlatamıyorum tek kalıp rahatça kafama göre evde takilayom diyede anlamiyor
2aya yakındır kayınvalidemler bizde. Karı koca ayrı yattıkları için Bütün odalarını işgal ettiler. Oturmak için evde tek oda kaldi.Ne rahatcat TV izliyebiliyorum ne rahatça oturabiliyorum.
Eşim görevden geldi yan yana bile oturamiyoruz özlem gideremiyoruz. Kaldiki. Bende kendi aileme gideceğim niyetim var onları bekliyorum. Gitsinler de gideyim diye ki dedimde aileme gidecegiz diyem bugün sabah olmuş kayin peder gidelim dedi kaynana yok ben oğlumu özledim görmedim yüzünü doğru düzgün diyor torun istiyorlar onada üstü kapalı basbasa kalmaliyiz dedim anlamadı. Şuan çocuk yapmak için günlerdeyi boşa geçiriyoruz herşeyi.
Kibarca gidin nasıl denir? Bizi başbaşa bırakın diye.?
Valla 2aydir kocamla başbaşa kalamiyoruz. göreve gitti geldi yok. Nerdeyse kocam dan soguycam o dereceyim.
Bir yol gösterin hanımlar gitmesi için ne yapılır?
Eski konularinizi okudum. Esim yalniz kalmami istemiyor, alisverisi yalniz yapamiyorum, agir kaldiramiyorum falan demişsiniz.Ben yanlız kalamam demedim eşim istemiyor yanlız kalmayı. Sinirli iken de bak hemen gitmeyi planlıyorlar yanlız kalacak demiyorlar destek olmuyorlar dedim sinirli iken bunun böyle olacağını sinirli iken düşünmemiştim.
Yoksa bende istiyorum tek kalayım da anlatamıyorum tek kalıp rahatça kafama göre evde takilayom diyede anlamiyor
Ben yanlız kalamam demedim eşim istemiyor yanlız kalmayı. Sinirli iken de bak hemen gitmeyi planlıyorlar yanlız kalacak demiyorlar destek olmuyorlar dedim sinirli iken bunun böyle olacağını sinirli iken düşünmemiştim.
Eşim goreve gidiyor ben tekim.
Ben ağır kaldıramıyorum birşey alsam getirmem zor oluyor pazar market eve uzak. Tek kalınca huzursuz oluyorum. Diye biri olsun o yokken istiyor yoksa benim annemler eşim gelince gidiyor hemen ki biz başbaşa kalalom
İyi de kaç yaşında kadınsınız sinirliyken niye böyle bir şey talep ettiniz?Ben yanlız kalamam demedim eşim istemiyor yanlız kalmayı. Sinirli iken de bak hemen gitmeyi planlıyorlar yanlız kalacak demiyorlar destek olmuyorlar dedim sinirli iken bunun böyle olacağını sinirli iken düşünmemiştim.
Ahahah çok fenasin sen yaEvet geçen bir konu vardı
Kv vakkodan eşarp istiyordu vs.
Ordan girdi ben niye aliyorum yaaa hep kızıyla ilgileniyor benlemi ilgilendi benlemi kaldı diye çıktı
Kadında yerleşti işte
Gelsinler 12 saatlik yoldan,o isteyken islerini yapsinlar ,alışverişi yapsinlar.Koca gelince hemen 12 saatlik yola koyulsunlarİyi de kaç yaşında kadınsınız sinirliyken niye böyle bir şey talep ettiniz?
Nelerine sinirlendiniz, ne için destek beklediniz 12 saat uzakta olan insanlardan.
Çocuk bile yok ne için destek olacaklardı size?
Çalışıyorum eve geldiğimde bir kap yemeğimi yapsınlar mıydı amacınız?
Kendi topuğunuza sıkmışsınız.Ben yanlız kalamam demedim eşim istemiyor yanlız kalmayı. Sinirli iken de bak hemen gitmeyi planlıyorlar yanlız kalacak demiyorlar destek olmuyorlar dedim sinirli iken bunun böyle olacağını sinirli iken düşünmemiştim.
Konu sahibi bunu bulamayınca zoruna gitti sanırım.Gelsinler 12 saatlik yoldan,o isteyken islerini yapsinlar ,alışverişi yapsinlar.Koca gelince hemen 12 saatlik yola koyulsunlar
Ben eşi böyle bir baskı yapıyor sandım.Gelsinler 12 saatlik yoldan,o isteyken islerini yapsinlar ,alışverişi yapsinlar.Koca gelince hemen 12 saatlik yola koyulsunlar
Ilk konulara baktim devamli gelmiyorlar şikayeti var ,e bize bunu anlatan kocayı kim bilir nasıl şişirir?Adam da gelsinler demis anlaşılanBen eşi böyle bir baskı yapıyor sandım.
Ama kaç yaşında insanlardan ben isteyince gelsinler, ben sıkılınca gitsinleri beklemek kullanmak oluyor.
Küçük yaşta anne oldum, çocuklarım varken bile beklenti içine girmedim.
Kendi başıma kalsam marketten alacağım iki poşeti mi taşıyamayacağım.
Ben taşıyamazsam yaşlı başlı insanlar nasıl taşısın?
Yahu 35 yasinda sağlıklı bir kadına niye annesi de ,kvsi de hizmet etsin ki,ben bunu hiç anlamayacağım herhaldeYani bir de size nasıl destek vermemizi bekliyorsunuz ki.
Kimse istemez herhalde kv ile kalmayı
Ama siz kendiniz kaşınmışsınız. Annenizden beklediğiniz hizmeti KV göremeyince bir huzurunuz kaçmış sanki.
Konuyu anlayana kadar size hak vermeye çalışmıştım ama her bir yorumda ayrı bir falso vermişsiniz
yok diğer mesajınlarında yazmış. okudunuz mu onu bilmiyorum.Yahu 35 yasinda sağlıklı bir kadına niye annesi de ,kvsi de hizmet etsin ki,ben bunu hiç anlamayacağım herhalde
Birşey demiyor.Valla onlar düşüncesizlik yapıyorsa ben de üstü kapalı falan demez açık açık söylerdim yalnız mı kalabiliyoruz sanki diye. 2 ay kalınır mı ya? İki kat temizlik, yemek ee nerede benim özel alanım? Eşiniz ne diyor bu duruma?
Ben istemedim istekli de değildim kızgınlık halı lafAhahah çok fenasin sen ya
Konu sahibi sen kendin istemişsin ama, bu kadar rahatsız olacaktın madem keşke kendi anneni falan çağırsaydın...
Bu konuda ne gibi akıl verelim kovun evden diyemeyiz. Ama cidden başta insanları hevesle isteyip de sonradan laf sokmayın yahu.. yazık günah.. bir kaç gün daha kalırlar belki giderler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?