- 21 Kasım 2021
- 163
- 52
- 13
- 40
- Konu Sahibi Pembemavibulut
-
Babam yapıyor mesleği gereğiSağlık sorunuz olursa ambulansı ararsınız.
Yanınızda kalan kişilerde aynısı yapacak zaten, tıbbi müdahele m yapacaklar?
ahh ahhh herkes annelerimiz gibi olmuyor ne yazık kiAnne babam gelince yemek hazır oluyor beni bekliyorlar
Utum yapiliuor evim siliniyor supuruluyor camlar siliniyor
Çayım bile hazır geliyor
Kayınvalide de anca ne yapsak kızım diye geziuor ortada.
Yok yok eşim derse gerek yok diyecem .
Ben bulasar olacağınıza tahmin etmedim enazindan bir kap yemek yapar diye umuyordum beni geçtim kocasına yapar diye..
Nerde
Ben sevimli gozukmuyorum ki
Bana yapsalar ben durmam
Kv Geçen birine hediye alicnak dedi eşim alırız dedi bende alamayiz biz hediye e olarak alacaksak giderken alır götürürüz böyle olunca bizim hediyemiz olmaz bizgiderken alırız dedim yanlarında.
Sevimli gözükme niyetim de yok. Kendi alamayacaklari eşi oğullarına yikmasinlar diye ugrasiyorum
Nerdeyse her akşam Dışarda yemek yemek istiyorlar. Onluyorum yemek yaparım ben diyip.
Sürekli para istemediler birsey aldırmasinlad diye para biriktirmemi lazım dikkatli harcamamız lazım diyorum.
Şuan hicde iyi gozukmuyorum.
Evde tek başıma olduktan sonra kimden ne yemeği bekleyeceğim ki.Anne babam gelince yemek hazır oluyor beni bekliyorlar
Çayım bile hazır geliyor
Ben bulasar olacağınıza tahmin etmedim enazindan bir kap yemek yapar diye umuyordum beni geçtim kocasına yapar diye..
Nerde
Bin defa yaşınızı sorduk niye cevap vermiyorsunuz?Anne babam gelince yemek hazır oluyor beni bekliyorlar
Çayım bile hazır geliyor
Nerde
2 ayın 4haftasini birlikte geçirdi oğlu ilevalla anladığım kadarıyla eşiniz yokken 2 ay kalmışlar. bende eşiniz varken 2 ay kaldılar zannettim.
Aslında pek onay vermem böyle durumlara ama kadında şimdi oğlunu görmek istemiş. eşiniz gelir gelmez çat diye sanmıyorum hiç bir annenin gideceğini. max 1 hafta daha kalır giderler bence. ama bundan daha fazla da kalırlarsa onların yüzsüzlükleri olmuş olur bence.
aynı şehirde olmuş olsaydınız saçmalığın daniskası olurdu zaten ama sene 1,5 sene önce gelmişler sanırım en son. Oğullarını görmekte bu insanların hakkı diye düşünüyorum :)
35Bin defa yaşınızı sorduk niye cevap vermiyorsunuz?
o nasıl oluyor ya. 1 hafta önce döndü eşim yazmıştınız2 ayın 4haftasini birlikte geçirdi oğlu ile
Zaten. 1 haftada şimdi 5hafya gördü oğlunu.
Benden çok gördü hemde
Yazın gittik kaldık onlarda ozamanda gördü oğlunu.
Yaşınız dogru yani. Niye esim yokken yalniz kalamam deyip ailesini çağırdınız? Sizin yasinizdaki bir insan akillica davranir.
O göreve gitmeden geldiler 4hafta göreve gitmeden beraberdi 3 hafta görevde idi yoktu eşim.geldi 1 haftadır evde.o nasıl oluyor ya. 1 hafta önce döndü eşim yazmıştınız
Dedimde işte. Nezaman gidecek dedim gitmek istiyorlarsa gitsin kar yagacakmis gitsinler istiyorlarsa dedim annemlere gideriz dimi dedim çıksNormalde kızın falan diyeceğim de kendiniz çağırmışsınız biz ne diyelim?
Eşim geldi hadi kalkın gidin artık denmez. Ayıp.
Eşinize kibarca söyleyin o da sizi özlemiştir. Bu konuda dert yanarsanız o da eyleme geçer.
hmm anladım. valla biraz keskin sirke küpüne zararlıdır lafı tam size uymuş.O göreve gitmeden geldiler 4hafta göreve gitmeden beraberdi 3 hafta görevde idi yoktu eşim.geldi 1 haftadır evde.
5haftadir gördü
Ben yanlız kalamam demedim eşim istemiyor yanlız kalmayı. Sinirli iken de bak hemen gitmeyi planlıyorlar yanlız kalacak demiyorlar destek olmuyorlar dedim sinirli iken bunun böyle olacağını sinirli iken düşünmemiştim.Yaşınız dogru yani. Niye esim yokken yalniz kalamam deyip ailesini çağırdınız? Sizin yasinizdaki bir insan akillica davranir.
Evdeki gelini hizmetçi mecbur yapacak olarak görüyorlardırAnne babam gelince yemek hazır oluyor beni bekliyorlar
Çayım bile hazır geliyor
Nerde
Dedimde işte. Nezaman gidecek dedim gitmek istiyorlarsa gitsin kar yagacakmis gitsinler istiyorlarsa dedim annemlere gideriz dimi dedim çıks
Ben kalıyorum ve kalıncada tepetaklak film izliyorum hatta.Bu arada bazı hanımlarımız niye evde tek kalamıyor anlamıyorum ki? Niye illa başında bir bekleyen olması lazım? Toplum baskısı olsa anlayacağım da o da yok.
Biz gençken anne baba 1-2 saat dışarı çıkınca macera gibi gelirdi. Çok seviyorum onları bağrıma basıyorum (öptüm) o ayrı da tepetaklak uzanıp koltukta film seyrederdik.
Suratını as eşine de bi daha idare edemem sakın çağırma diye bence yazınız bayağı varmış yani bu ne ya böyle iç içe kabus gibi2 ayın 4haftasini birlikte geçirdi oğlu ile
Zaten. 1 haftada şimdi 5hafya gördü oğlunu.
Benden çok gördü hemde
Yazın gittik kaldık onlarda ozamanda gördü oğlunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?