Kayınvalidemler gitmiyor

ahh ahhh herkes annelerimiz gibi olmuyor ne yazık ki

Geçen benim eşimde işi için şehir dışına gitti bende gittim annemde kaldım.
Çalışıyorum ama ona göre ayarladım.
Sen kalmayacak insanlara kal dersen böyle gitmezler.
Ayrıca istersen milyonluk hediye al beni bağlamaz.
Ben o gün rakamlara ve markasına hitaben yazmıştım.

Bugün döndün yine hediye konusunu yazdın

Evde tek başıma olduktan sonra kimden ne yemeği bekleyeceğim ki.
Bir gün yapar 3 gün yerim.
Evimde bacağımı uzatıp oturmaya, kafamı dinlemeye 3 gün aç kalmayı yeğlerim.

Bin defa yaşınızı sorduk niye cevap vermiyorsunuz?

2 ayın 4haftasini birlikte geçirdi oğlu ile
Zaten. 1 haftada şimdi 5hafya gördü oğlunu.
Benden çok gördü hemde
Yazın gittik kaldık onlarda ozamanda gördü oğlunu.

Normalde kızın falan diyeceğim de kendiniz çağırmışsınız biz ne diyelim?

Eşim geldi hadi kalkın gidin artık denmez. Ayıp.

Eşinize kibarca söyleyin o da sizi özlemiştir. Bu konuda dert yanarsanız o da eyleme geçer.

Dedimde işte. Nezaman gidecek dedim gitmek istiyorlarsa gitsin kar yagacakmis gitsinler istiyorlarsa dedim annemlere gideriz dimi dedim çıks

O göreve gitmeden geldiler 4hafta göreve gitmeden beraberdi 3 hafta görevde idi yoktu eşim.geldi 1 haftadır evde.
5haftadir gördü
hmm anladım. valla biraz keskin sirke küpüne zararlıdır lafı tam size uymuş.
eşiniz ile konuşup bu durumu çözmeniz en sağlıklısı.
sizin laf sokmalarınız işe yaramışa benzemiyor

Yaşınız dogru yani. Niye esim yokken yalniz kalamam deyip ailesini çağırdınız? Sizin yasinizdaki bir insan akillica davranir.
Ben yanlız kalamam demedim eşim istemiyor yanlız kalmayı. Sinirli iken de bak hemen gitmeyi planlıyorlar yanlız kalacak demiyorlar destek olmuyorlar dedim sinirli iken bunun böyle olacağını sinirli iken düşünmemiştim.
Sonrada kaldılar kaldıklarında da gitmek istiyorlarsa gitsinler dedim.
Sürekli söyleniyor lar gideceklerse gitsinler ben tek kalırım gerek yokta dedim

Yoksa bende istiyorum tek kalayım da anlatamıyorum tek kalıp rahatça kafama göre evde takilayom diyede anlamiyor

Bu arada bazı hanımlarımız niye evde tek kalamıyor anlamıyorum ki? Niye illa başında bir bekleyen olması lazım? Toplum baskısı olsa anlayacağım da o da yok.

Biz gençken anne baba 1-2 saat dışarı çıkınca macera gibi gelirdi. Çok seviyorum onları bağrıma basıyorum (öptüm ) o ayrı da tepetaklak uzanıp koltukta film seyrederdik.

Evdeki gelini hizmetçi mecbur yapacak olarak görüyorlardır

Dedimde işte. Nezaman gidecek dedim gitmek istiyorlarsa gitsin kar yagacakmis gitsinler istiyorlarsa dedim annemlere gideriz dimi dedim çıks

Tam ifadeyi anlayamadım?
“Annemlere gideriz dimi” derken kaynanayı bırakıp anneyle mi oturulacak yoksa ben yanlış mı anladım?

Benim annem senin annen ayrımına asla ve asla gitmeyin karı koca başbaşa kalın.

Diğer konulariniza baktım da ben siz devamlı insanlardan bir şey bekliyorsunuz, neden? 35 yasinda bir kadınsınız,evlendiginizden beri ilk defa gelmişler ve siz gelmiyorlar diye laf ettikten sonra.12 saatlik yolmuş ,kalabilir yani kış günü.Ben 2 ay kayinvalide istemem yanımda o ayrı ama ben bana gelmiyorlar diye de laf etmem asla.Dugun yaparken ev yerleştirirken devamlı kayinvalidenizden ,annenizden is bekliyorsunuz.Ben evimi de kendim yerleştirdim, temizliğini de ben yaptirdim ,eşya mida ben seçtim.Cocuk konusu acmissiniz daha düşünürken bile bana kim ne yapacak diye sorhuluyorsunuz,kac yasina gelmis kadinsiniz kimse size bir şey yapmak zorunda değil

Ben kalıyorum ve kalıncada tepetaklak film izliyorum hatta.

Eşim tek kalmamı istemiyor. yoksa ben kalırım mis evin tadını çıkarayım dimi

2 ayın 4haftasini birlikte geçirdi oğlu ile
Zaten. 1 haftada şimdi 5hafya gördü oğlunu.
Benden çok gördü hemde
Yazın gittik kaldık onlarda ozamanda gördü oğlunu.
Suratını as eşine de bi daha idare edemem sakın çağırma diye bence yazınız bayağı varmış yani bu ne ya böyle iç içe kabus gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…