Kayınvalidemle Eşimin şapur şupur olmaları normal mi?

ya var ya soluksuz okudum ve elim ayağım titredi resmen bu nedir şaka gibi allah aşkına kocan hiçmi görmüyor bunları bu kdar gıcık olunurmu:kızgın: koy mesafeni ağırlığını bence nasıl cıvık bir ilişki bunlarınki böyle yaaa....sinir oldum sinirrrrrr...eşinede al tavrını.ay bide lohusayken piknğe gitmişler inanmıyorum yaaaaa evi yıkarım o kaynanayla kocanın başına ben :kızgın:canımm allah sana sabırlar versin herkes yerini bilmeli işte ne zor şeyler senin ailen aynısını yapsa eşin birdaha görüştürmezdi gitme gelme derdi kadın olmakmıı zor nedir anlamadım:1closedeyes:

evet canım şaka gibi... o gün, yani ben daha 18 günlük lohusayken, zaten 24 saat bebeğimleyim, daralmışım bunalmışım, eşim gelse de biraz nefes alsam derken, eşim aradı ben şurdayım, annem de ordaymış, beni de ısrarla çağırdılar gideceğeim dedi...ben gitme dedim... dinlemedi beni... sinir krizi geçirdim...doğum sonrası hiç uzun mesafe yürümediğim halde, kaptım çocuğumu, battaniyesine sardım...çıktım sokağa... 20 dk yürüme mesafesindeki kaynımın evine gittim... hem ağlıyorum hem hızlı yürümeye çalışyıorum...sezeryanlıydım üstelik :KK43:(((((( oğlum ağlayıp duruyor...sütüm de gitti iyice o kadar üzülüp kızınca... eltim sağolsun hemen mama alıp yaptı oğluma... eşim beni almaya geldi... ben yine ağlamaya başladım... normalmiş böyle olması... kızgınlığım iyice artıı... "evlendiğime o kadar pişmanım ki seninle anlatamam" dedim... k.validem piknikleri sırasında benim evden gidişimi öğrenince...."aaaaa şuna bak, nispet mi yapıyor yani... napalım hava rüzgarlıydı... el kadar bebekle rüzgarlı havada onu da mı getirecektik "demiş... ben eve gelince, bi de ezile büzüle "ay ben çağırmadım kocanı, yeğenim çok ısrar etti" dedi...

ooofff canım...lohusalık yaşayan çok iyi bilir...ama her seferinde 6 çocuk doğurdum diye gerine gerine gezen ve k.valideyle yıllarca yaşamış olan k.validem, tüm intikamını benden almaya kalktı... en unutamadığım lohusalık döneminde yaşadıklaırmdı... allah hiçkimseye yaşatmasın... hiçkimse benim kadar yalnız kalmasın... mafoldumben şu var ki eğer ben çalışmasam, maddi özgürlüğüm olmasa, yani düşünemiyorum bile... bunu eşime de çok söyledim...mümkün değil çoktan boşanmıştık dedim...çünkü bir horoz gibi tepeme iyice çökecekti annesi.... birkaç gün önce telefonda bana diyor ki, "vicdansızlar torunumu bana getirmiyorsunuz" diyecektim ki, anneyle bebek arasına girmeye çalışan mı vicdansız, yoksa 12 saatlik yola araba tutan çocuğumu götürmek istememek mi....

yazdıklarını okurken sanki kendi hayatımı okuyordum. Evlenirken benim kiler seninkinler gibi el ele değil sarılarak yürüdüler eşya almaya giderken ben önden değil arkadan yürüdüm bir tek fark burda... senelerce güle oynaya geldiğimiz memleketimize ağlayarak evime dönerdim ne günlerdi be hatırlamak bile istemiyorum..

yazdıklarını okurken sanki kendi hayatımı okuyordum. Evlenirken benim kiler seninkinler gibi el ele değil sarılarak yürüdüler eşya almaya giderken ben önden değil arkadan yürüdüm bir tek fark burda... senelerce güle oynaya geldiğimiz memleketimize ağlayarak evime dönerdim ne günlerdi be hatırlamak bile istemiyorum..

en mutlu en heyecanlı olmamız gereken zamanlar burnumuzdan gelmiş :KK43:(( benim niyetim oğlunu elinden almak falan değildi ki... kendisiyle düzeyli, dengeli bir ilişki kurmak isterdim... eee noldu şimdi? bana olan tavır ve tutumlarını, yaşattığı travmaları unutamıyorum... unutmak da istemem açıkçası... normalde kötü kalpli değilimdir, ama, oğlum da tüm olanı biteni bilecek büyüyünce... kötükedihüso

canım şu an nasılsınız? umaırm eşinle iyisinizdir...umaırm k.validen çok da müdahil olmuyordur hayatınıza...

Güzelim bu nasıl bir hikaye böyle..içim daraldı,resmen bunaldım..sinirden nefesim kesildi..ay niye evlendinki sen o adamla..bekarken belli etmiş ana-oğul rengini..hem suçlular hem güçlüler..kendileri yapıp senin üstüne yıkıyolar çirkinlikleri..bide hemen hamile kalmışsın ,herşey süpermiş gibi..tahsilli bi bayansın,ne diye böyle bi durumda hamile kaldın ki..Eşin ve kayınvaliden kayışı koparmışlar..böyle ana-oğul ilişkisi,böyle karı-koca ilişkisi,böyle gelin kaynana ilişkisi olmaz..midem bulandı valla kaynanandan..asla tahammül etmem ben..sana yaptıklarının 10 da birini bana yapsalar vay onların haline..sabır diliyorum sana..başkada bişey diyeöiyorum

tövbe tövbe daha neler duyacağız kızım keşke önceden bıraksaydın görünen köy kılavuz istemez demişler seninkide zaten görünüyomuş şimdi bir çocuğun var sorumluluğun var eğerki bir karar alacaksan ona göre al ama katınvalidenede kendini ezdirmemeye çalış tavrını koy öyle ağlamakla falan olmuyo kendine edersin sonra hem biraz arsızlığa vur onları önemseme yada en azından öyle gözük bir süre Allah yar ve yardımcın olsun böyle insanlarıda Allah ıslah etsin

inanamıyorum yaa

benim kayınvaldemin kanatsız bir melek olduğuna inandım seninkini duyunca

ben doğum yapınca 40 gün wc dışında asla kaldırmadı bebeğimide kendi yanında yatırdı ağlar sen duymazsın kalkamazsın sezeryanlısın diye doğumun gerçekleştiğini duyuncada hıçkırıklarla ağlamış annem sanmışlar allah var hakkını ödeyemem

valla benim kayınvalidemde bir melek o zaman,oğlu bana sarılıp öptüğünde ben eşime yakınlık gösterdiğimde mutlu olur kadın,siz mutlu olunda bizi boşverin der kayınpederim zaten melek ötesi bişey

Canım abartı geldi bana erkek evlat yani sonuçta bu olmazki bu kadar hem evlenmişsiniz ipleri eline alsana :kızgın: nasıl alıştırırsan öyle gider k.valideylede araya mesafe koy biraz olmadı çek kenara konuş tavırların beni rahatsız ediyor bizde bir aile olduk artık diye tatlı dille anlat ....

böyle, gelinini kendine rakip gören,ilk fırsatta gelini oğluna kötüleyen kadınlardan nefret ediyorumkötükedihüsokendileri de gelin oldu o günleri çabuk unutuyorlar....kendileriyle barışık olmayan sorunlu insanlar..
ama bu olaylara meydan veren erkeklere daha çok kızıyorum.:kızgın:
canım kusura bakma ama eşinde de suç var:1no2:aradaki dengeyi kurmak ,ikinizin de ortak sevdiği erkeğe düşüyor.annesidir,üstünde emeği vardır evet ama... bu tarafta da kendi kurduğu yuva var çocuğunun annesi var.annesine aşırı düşkünlüğü kendi huzurunu da kaçırıyor aslında.... eşler bunun farkına bir varsa kayınvalideler meydanı bu kadar boş bulmayacakyasakkelime
benim kayınvalidem de arada eşimi öpmek ister(onlardan uzakta yaşadığımız için özlüyor tabii)eşim" yavaş ol anne" diye uyarır ama ben" öpsün canım özlemiştir "derim.ara sıra olunca hak veriyor insan (benim de oğlum var anlıyorum onu)ama seninki resmen nispet yapıyorrr.allah sana sabır kayınvalidene de anlayış versin...

Ahhh canım kıyamam yaa var işde böle canavarlar oğullarını kıskanıyorlar sankı yatagına onlar gırıyorlar olacak iş değil. Böyle seylerı okuyorum duyuyorum.
Hep korkmusumdur benımde basıma annecı bırı gelıcek mı dıye =)
Ennıhayetınde geldide =)

Benı kırmak ıstemez idare etmeye calısır ama annesının fıkırlerını ön planda tutar.
Bu daha sevgılıyken böyle nisanlanınca evlenınce dusunmek ıstemıyorum.
Cekemem dıye dusunuyorum ama yuva yıkmak kolay degıl .

Şu durumda yapabılcek pek bırseyın yok görmezden qel canım sınırleerıne hakım ol inadına eşine öyle iyi güzel davranki ne kadar mutlu oldunuzu görüp kudursun =)
Eşin annesını öpüyürda cıkıyorsa aaa hayatım deyıp cek kendıne sarıl bide öpüver =)
KISASA KISAS böyle durumlarda =)

kizlar benim iki oglum var yavas yavas büyüyor. bir tanesi boyuma gelmeye basladigözünün icne bakiyorum büyütürken.bilemem nasil paylasacagim ilerde baskasiyla. resmi önünme alip kendimi kaynana olunca naparim diye düsünmeye basladim.ogullarimi cok seviyorum.paylasmak zor olucak galiba.ben kendime almiyorum.onlar güzel giyinsiler.güzel gezsinler.iyi yetissinler.iler´de de evlenince nolur bilmem.ben de kaynanamin cenesinden cok cektim.yavas yavas alisiyo insan.bilgicliginden...biraz pozitif düsünelim

allahım nasıl bir anne bu ne kadar bencil sanırsam psikolojik tedaciye ihtiyacı var esiniz de annesine bu kadar düskün olduğu için var bence

Arkadaşlar bunlardan bende de var ne yazıkki evliliğimizin ilk ayın da odamıza gelip yanımıza yatmıştı o kadar yani bilmem anlatabildimmi ve kayınvaldem bize geldiğinde banyo yapacaksa oğluna sırtını keselettirir benim saf kocam da nevar bunda o benim annem der ve yapar , malesef 7 yıldır evliyim bu durum hiç değişmiyor arkadaşlar düzelir diye beklemeyin sakın ve bizler normaliz kardeşim onlar anormal ............kötükedihüso

Muhahaha valla bunlar aşmışlar canım habire şapidik şupidik. :roflol::roflol::roflol:

Allah sana peygamber sabrı vermiş anlaşılan.kaydirigubbakcemile3

Sabretmişsin ve muradına ermişsin, sonuçta yalnız bir bayan onun da dengesizliği bu yönde gelişmiş bence artık unutmaya çalışmalısın. Kaybedicek en ufak bir zamanın bile yok oğlunla ve eşinle bir ömür boyu mutluluğunu devam ettirmen dileğimle.. :teselli:

:roflol::roflol:delikafaduldenSinirlerim bozuldu...Çok iyi dayanıyorsun vallahi opuyorumnanaktan Senin kayınvaliden anormalinde ötesinde hasta ruhlu, egosu yüksek ve çooook kıskanç...
Ben dayanamazdım herhalde o kadına dünyayı dar ederdim...:eek:klava: Yerinde olsam dişe diş kana kan taktiğini uygulardım, hiç utanmazdım aile terbiyemi bir yere koyar o nasıl davranıyorsa oğluna ben de eşime aynısını yapar onun gözlerinin içine bakardım...Arada da ağır laflar çarpıtırdım bir iki...O oo bak sen sonra bir tartışma çıkar içimde ne varsa döker geçerdim... ben mi utanacağım kinaniknanik koskaoca yaşını başını almış kadın utanmaz ve bana nispet yaparken...Kocanada daha ne yapasınki ona taktiğini uygulamışsın gelmicem ankarada kalıcam diye, Eşin annemdir aman idare et der tabii o onun annesi atsa atamaz satsa satamaz , asıl halletmen gereken kayınvaliden üstüne gelip seni yıldırmaya çalışmış resmen, ya dediğim gibi yap yada gerçekten arkadaşların dediği gibi bir eş bulun onaŞeniz Mutlu mesut yaşasın yeni kocasıyla şapur şupur olsun istediğini yapsın...delikafadulden

:roflol::roflol:delikafaduldenSinirlerim bozuldu...Çok iyi dayanıyorsun vallahi opuyorumnanaktan Senin kayınvaliden anormalinde ötesinde hasta ruhlu, egosu yüksek ve çooook kıskanç...
Ben dayanamazdım herhalde o kadına dünyayı dar ederdim...:eek:klava: Yerinde olsam dişe diş kana kan taktiğini uygulardım, hiç utanmazdım aile terbiyemi bir yere koyar o nasıl davranıyorsa oğluna ben de eşime aynısını yapar onun gözlerinin içine bakardım...Arada da ağır laflar çarpıtırdım bir iki...O oo bak sen sonra bir tartışma çıkar içimde ne varsa döker geçerdim... ben mi utanacağım kinaniknanik koskaoca yaşını başını almış kadın utanmaz ve bana nispet yaparken...Kocanada daha ne yapasınki ona taktiğini uygulamışsın gelmicem ankarada kalıcam diye, Eşin annemdir aman idare et der tabii o onun annesi atsa atamaz satsa satamaz , asıl halletmen gereken kayınvaliden üstüne gelip seni yıldırmaya çalışmış resmen, ya dediğim gibi yap yada gerçekten arkadaşların dediği gibi bir eş bulun onaŞeniz Mutlu mesut yaşasın yeni kocasıyla şapur şupur olsun istediğini yapsın...delikafadulden
Evet ya bence de evlenmeli kayınvaliden...
altta yatan psikolojik bi rahatsızlığı var bu kadının..evet tüm anne-oğullar birbirine düşkündüe ama bununkisi maksadını aşmış bence...Allah sana sabır versin..
ben daha koltuk takımı aşamasında pes ederdim..sen bayaa bi sabırlıymışsın..

allah sana sabır versin iyi dayanmışşın valla ben olsaydım sabırsızım nolurdu hiç bilmem..... ki benimkide karışır herseye falan ama eşim müdahale eder hemen susturur bana diycek bişey bırakmaz saolsun ........inşallah senin eşinde kayınvalidende doğru yolu bulur cnm

Anne ogullar tabi olabilir diyesim geliyor ama anlatımına bakılırsa eşşeğin kulağına su kacmıs. sankim kayınvaldende bir uyuzluk havası var.
sende özel gecelerinizden bahset bakalım :roflol: olaya dahil olamayacagından o kudursun dursun birazda

bu arada balık bastan kokmus be bacım ama sen burnunu tıkamıssın. geçmiş olsun

Ben bu filmi önceden gördüm..
Benim ex eşim ve kayınvalidemde aynı idiler hiçbir farkları yoktu..:mymeka:
Hatta benimki bir adım öne gidip koskoca kadın benim giyidğim kıyafetlerin aynısını almaya çalışırdı kendi bedenine göre olanı bulamayınca da küplere biner gider diktirirdi...Çok üzgünüm çoook
şap şup meselesine gelince öpüşürler bide annesi uyuyana kadar oğlunun başını okşardı..kaydirigubbakcemile3
bende doğum yaptıktan sonra ex eşim benimle aynı odada kalmadı hiç....:eek:lmaz:
annesi bizimle aynı odada yatarsa oğlunun uykusuz kalacağını düşündüğünden benim lohusa yatağımdan önce oğlunun yatağını hazırlamıştı başka bir odaya...:1shok:
oğluna yemek yapıp getirmelermi dersin,uyuyana kadar yanından ayrılmamalar mı istersin,sabah yüzünü yıkamadan bebğimi nasıl emzireceğime karışmak için bize inmelermi dersin...oooooooffffffffffffff oooooffffffffff bende çok çektim..mafoldumben
ama şimdi onlardan kurtuldum yepyeni bir hayat kurdum kendime yeni eşimle birlikte...:asigim:
onlarda ana oğul mutlu mesut yaşayıp gidiyorlardır heralde....:roflol:
şeytan görsün yüzlerini adi şeyler...:mymeka:

X