Benim bebekler de 2 aylik
Ilk torun olunca benim kv de aşırı duskun onlara. Hatta biri sarisin digeri esmer. Esmer olani cok cok farkli seviyor.guya esimin bebekligine benziyormus. Bence ölen kaynıma benziyor,bize diyemiyor! Isin garip yanı bunu herkes farketmis. Esim bile kabullendi artik,haklisin diyor.
Bizimki karabocek,dana derdi. Deme oyle dana ne demek yaa falan dedim. Onlar boyle yaptikca inadima diyecegim dedi,duydum cunku.
Mesela, cocuklari guya bize iyilik olsun diye kendi yataginda yatiriyor! Yanina yatiriyor. Bir de demez mi gece onlara sarilip uyudum,bakiştik..!Guya bizim oda sogukmus da onun oda sicakmis, bizim odaya girmek istemiyomus, cocugu besiginden almasi zor geliyomus,yok cocuklar kendi besiginde rahat edemiyomus_bizim odayi sevmiyormus falanlar filanlar...
Birsuru bahane sundu. Neyseki israrla odama aldim cocuklari sut vercem bahanesiyle. (1.5 ay onun yataginda yatti) Bu sefer de diyor ki , cocuklar gece agladi demekki yerini yadirgadi_sevmiyor odayi/yatagini dio. Olur mu hic diyorum,onlar anlar ki hemen dio. Asla tahammulu yok benimle kalmalarina.Ne yani benim cocuklarim onun koynunda mi yatmayi seviyor? Onun kokusuyla mi buyuyecek? Cocuklari da israrla gece alip odasina goturmeye calisiyor uyusalar bile.yahu uyuyor alma uyanacak diyorum olsun diyor! Gel de sinirlenme.
Devamli ayaginda sallamalar,kucagina almalar,benim iznim olmadan komsuya gitmeler, bizim cocuklari alip goturmemize trip atmalar, cocuklari geceleri odasinda istiyor illa..ben onlari alir memlekete gotururum demeler.. senin sutun kalitesiz _su gibi doymaz cocuklarim benim...bunu giydirme bebeklik hallerinden ciksin neymis bu diye kiyafetine laf eder falan. Bana guldu,bana bakiyor,beni taniyor ,yawrum beni ozlemis geceden beri gormuyorum ya der bir de..
Yani yapilmamasi gereken ne varsa yapti son 3 ayda.
Aşırı sahipleniyor onlari. Annesi gibi davraniyor. Bizlere de yeni yetmeler,ne anlarlar annelikten babaliktan,ben kac cocuk buyuttum(2) sizden iyi bilirim herseyi gozuyle bakiyor.
Ve ben de bunlara deli oluyorum.
Bir tek annem diye sevmedi. Genelde; canim oglum,benim oglum,bir tek yavrum,canim yavrularim,dana'm, kara taşaklım,kizlar pesinizde cok kosturacak yavrularim diye sever!
Esim destekcim saolsun. Anne, kiz hakli sen karisma birak istedigi gibi buyutsun cocuklari diyor. Tabi ozmn surati bes karis oluyor kv nin hemen.
Esim bu gunler gelio gecici,idare et. Ben annem melektir,agzi var dili yok,hic birseye karismaz demiyorum ki.annemin huyu bu, 1_2 yil idare et onlar da tum gun cocuklara bakiyor haklarini da yemeyelim sagolsunlar diyerek beni de yumuşatiyor iste..
Ne kadar kolay gibi gorunse de oyle olmuyor malesef, iki hafta icinde mutlaka bi olay cikiyor yani..
Basedebilen,duymayan,gormeyen varsa bana da anlatsin bu işin sırrını!