Kayınvalidemin Torun!!! sevgisi...

Şapşup öpmesi kötü mikrop bulaştırabilir.

Bulaştı zaten. Gorumcelerim hastaydı ama iyilestik dediler yalandan. onlardan geldiğimizden beri 2 haftadır kizimin burun akıntısı hiç kesilmedi. Bide eşim dalga geçer gibi geçen gün annenlerde grip mi kaptı yoksa hasta biri varmiydi diyor. Kendi kardeşlerini unuttun galiba biseyimiz yok bogazimiz aciyor azıcık diye yalandan oturdular kızı kucaktan indirmediler dedim bende

haklısınız rahatsız olmakta.anneannenin, babaannenin, dedelerin de torunlarını sevmeye ve onlarla vakit geçirmeye hakkı var ama bazıları(özellikle babaanneler) çocuğu sahipleniyorlar.annenin uyguladığı yöntemlerle değil de kendi yöntemleriyle çocuğa bakmalar, kendi istediği gibi yetiştirmeye çalışmalar(sizin çocuk daha küçükmüş ama ileride bunu da yapmaya başlar)...

O zaman ne yaparım bilmiyorum....

Biliyorum belki çok abes çok saçma göreceksiniz ama bebeğimi kayınvalidemden çok kıskanıyorum. Tahmin edeceğiniz üzere ben kıskana durayim kaynanacık ta kızıma ilk torun olduğu için aşırı düşkün.. Ama doğduğundan beri kızıma "Annem benim Annecim Annesinin kuzusu vs." diyerek seviyor. Ne var bunda demeyin nolur gerçekten çok sinir oluyorum öyle yapmasina. Bide sürekli ağzını açarak öpüyor kızımı. Çocuk gibi alıngan laf edemiyorum o yüzden. Bide bana yakıştırmıyor kızımı resmen, daha 7.5 aylık kızım dili döndükce mamma dedde anne gibi şeyler söylemeye çalışıyor. Mama dese bak baba dedi mama dedi diyoruz hayır baba dedi, anne dese ne annesi canım ninni dedi ninni mi istiyosun sen kuzum ayağımda salliyim mi seni falan. Bazen kızım şımarıp annanne diyo (tabi bilincsiz) eşim kalkıp annesine darilmasin diye bak seni çağırıyor anneannesi diyor (ne alaka işte).. Böyle sinir bir durum
Ne gzl seviyor kadin iste . ne abartiyosun. Burda konu acana kadar kv ye fazla ilgini istemiyorum de

Cok haklisin.kiskanan sen degilsin kayinvaliden.benimde kv dem bebegimizi esimin zannediyo.bebegim onlarin sulaleden didinin didisina bile benziyoda bi bana benzetemiyolar.he bide sut veriyosun ya ondan sana gelmek istiyo sutu kesince bakalim gelicekmi demesi var.vermesem gelmicek yani:KK12:
kısaca çüş demek istiyorum kendisine

Ben anliyorum sizi ama takmamaya calisin, bebeginizi keyifle buyutmeyi tercih edin =)

Benim çocuklarıma bende hoşlanmıyorum bskasının annem demesine onun annesi benim ben:-)
Yeni doğum yapmışsın ilk torun us normal biraz sakın ol o bebek senin korkma:-)

Baksın sevsin sende rahatına bak halami bir lafı çıktığı deli.i unutmaz diye çok hoşuma gider sen annesinin ötesi varmı ilerde yorgunluk yaşlılık bakamicaklar zaten fırsatın varken ilgilensin derim

Ne var yani benim 4 tane yegenim var en kucugu 3 en buyugu de 15 yasinda ben hepsini annem diye severim ayni binada oturuyoruz yani hepsini her zaman goruyorum mincira mincira da seviyorum. Bence siz biraz sacmaliyosunuz yani hobi falan edinin. Annem de der yavrum da der isterse babam diye de sever yani nolmus alla alla baska derdiniz yok dert ariyosunuz kendinize. Seviyo diye mutlu olun bence ne guzel cocugunuz sevgiyle buyuyo. Ayrica insanlar yaslaninca cocuklasir biraz tahammullu olun hic yaslanmicakmis gbi konusuyosunuz

Ayrica insanlari burda gaza getirirken birazcik dusunun. Ortada dogru duzgun bi sorun bile yokken burdan verip gazi siz donup cayinizi icmeye devam ediyosunuz ama konu sahibi kafasinda neler kuruyo o gazla kim bilir. Belki pisman olacagi seyler yapacak yani

Cok haklisin.kiskanan sen degilsin kayinvaliden.benimde kv dem bebegimizi esimin zannediyo.bebegim onlarin sulaleden didinin didisina bile benziyoda bi bana benzetemiyolar.he bide sut veriyosun ya ondan sana gelmek istiyo sutu kesince bakalim gelicekmi demesi var.vermesem gelmicek yani:KK12:

Aynen bebegi sadece oğullarının sanilmasina bende katılıyorum. Valla ben olsam uyaririm konu sahibi arkadasim agzini acip opmek nedir

Ay inanamiyorum su soylediginize ya Allahima cok sukur sizin gibi insanlar yok cevremde. Kalbiniz kararmis sizin bence uyaririm iyice dili alismadan ne demek yahu tuhaf
Aslinda yazmak istedigim suydu nasil benim evladimin bi tane annesine anne diyecekse nineleride annem diye degil babannem ananem kizim yavrum oglum bitanem istedigini desin ama anne bir sifata aittir cocuk sonra sasirir bu kiskanclik degil dogru kullanma kalp kararmasi falan ne bicim konusmalar cok ayib .

X