- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- Konu Sahibi uykusuzgibi
W
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen. Sunu unutma o bebek sana emanet bir yerde onu koruman lazim. Onun torunu olabilir ama senin yavrun! Kimse senden daha cok sevip daha iyi bakamazZaten artık iyice zorladı sınırlarımı. Hakettigi yerde sakince vericem gereken cevabı..
Şapşup öpmesi kötü mikrop bulaştırabilir.
Çok ayıp! O çocuk o kadının torunu.
Bazılarınız adet yerini bulsun diye kv ye sarıyor resmen.
Ne ağzından mı öpüyor ? O nasıl bişey direkt olarak sen söyle o bizim gibi değil hemen hasta oluyor diye ne saçmalık ya
haklısınız rahatsız olmakta.anneannenin, babaannenin, dedelerin de torunlarını sevmeye ve onlarla vakit geçirmeye hakkı var ama bazıları(özellikle babaanneler) çocuğu sahipleniyorlar.annenin uyguladığı yöntemlerle değil de kendi yöntemleriyle çocuğa bakmalar, kendi istediği gibi yetiştirmeye çalışmalar(sizin çocuk daha küçükmüş ama ileride bunu da yapmaya başlar)...
gerekirse kavga çıkarın, mesafe koyun...bu ilk başta eşinizin annesinden taraf olmasına, aranızın açılmasına sebep olabilir ama ne yapalım; bazı insanlar bu dilden anlıyor.O zaman ne yaparım bilmiyorum....
Ne gzl seviyor kadin iste . ne abartiyosun. Burda konu acana kadar kv ye fazla ilgini istemiyorum deBiliyorum belki çok abes çok saçma göreceksiniz ama bebeğimi kayınvalidemden çok kıskanıyorum. Tahmin edeceğiniz üzere ben kıskana durayim kaynanacık ta kızıma ilk torun olduğu için aşırı düşkün.. Ama doğduğundan beri kızıma "Annem benim Annecim Annesinin kuzusu vs." diyerek seviyor. Ne var bunda demeyin nolur gerçekten çok sinir oluyorum öyle yapmasina. Bide sürekli ağzını açarak öpüyor kızımı. Çocuk gibi alıngan laf edemiyorum o yüzden. Bide bana yakıştırmıyor kızımı resmen, daha 7.5 aylık kızım dili döndükce mamma dedde anne gibi şeyler söylemeye çalışıyor. Mama dese bak baba dedi mama dedi diyoruz hayır baba dedi, anne dese ne annesi canım ninni dedi ninni mi istiyosun sen kuzum ayağımda salliyim mi seni falan. Bazen kızım şımarıp annanne diyo (tabi bilincsiz) eşim kalkıp annesine darilmasin diye bak seni çağırıyor anneannesi diyor (ne alaka işte).. Böyle sinir bir durum
kısaca çüş demek istiyorum kendisineCok haklisin.kiskanan sen degilsin kayinvaliden.benimde kv dem bebegimizi esimin zannediyo.bebegim onlarin sulaleden didinin didisina bile benziyoda bi bana benzetemiyolar.he bide sut veriyosun ya ondan sana gelmek istiyo sutu kesince bakalim gelicekmi demesi var.vermesem gelmicek yani
kısaca çüş demek istiyorum kendisine
Benim cocugum bi bana anne demeli uyaririm iyice dili alismadan
Cok haklisin.kiskanan sen degilsin kayinvaliden.benimde kv dem bebegimizi esimin zannediyo.bebegim onlarin sulaleden didinin didisina bile benziyoda bi bana benzetemiyolar.he bide sut veriyosun ya ondan sana gelmek istiyo sutu kesince bakalim gelicekmi demesi var.vermesem gelmicek yani
Aslinda yazmak istedigim suydu nasil benim evladimin bi tane annesine anne diyecekse nineleride annem diye degil babannem ananem kizim yavrum oglum bitanem istedigini desin ama anne bir sifata aittir cocuk sonra sasirir bu kiskanclik degil dogru kullanma kalp kararmasi falan ne bicim konusmalar cok ayib .Ay inanamiyorum su soylediginize ya Allahima cok sukur sizin gibi insanlar yok cevremde. Kalbiniz kararmis sizin bence uyaririm iyice dili alismadan ne demek yahu tuhaf