Kızlar merhaba, konumu mümkün olduğunca kısa anlatmaya çalışacağım.
Ben 3 bucuk yıldır evliyim,eşimle aramız iyi bir problemimiz yok. Eşimin ailesiyle de çok iyi anlaşıyoruz 6 kiz kardeşi var kendi tek erkek onlar kilisli bende Ankaralıyim.
Bu sene bebegimiz oldu doğumdan önce benim ailem geldi,1 ay kaldılar. Onlar dönmeden öncede eşimin ailesi geldi. Normalde aramız çok iyiydi kayinvalideme annemden çok güvenirdim bebek bakma konusunda bana da çoğu şeyi öğretir diye tahmin ediyordum. Ama herseye asiri karıştı çağ dışı kalmış saçma sapan şeyler uygulamaya çalıştı ki ilkinde bana sormadan kendi kendine yapmış geceleri alıyordu sen yat ben uyutup yanına getireyim diye odada onla bekliyordum uyumasını sen yat şimdi uyur getirirm diye beni odaya gönderiyordu, gelmeyince ben bakmaya gidiyordum yanında uyutmaya calisiyo ,bende haliyle sinir oluyordum. Emziriyorum mama verdirmeye çalıştı, sütümü sagip biberonla verdirmeye çalıştı sürekli beni sinir etti, "emmese hic getirmem size " diyip duruyodu. Sürekli kayinbabamla sütun var mı doyurucu mu bilmem ne diye diye beni sinir ettiler ve ben b gun eşim isteyken ağladım o zaman biraz çekindiler sanirim bidaha mamaya yeltenmedi. Bu arada ilk torun değil 5. Torunu. Ama komşuları diyormuş ona oğlunun çocuğuna bakmak çok ayrı şimdi oğlunu tekrar doğurmuş gibi hissedersin dediler bana diyip durdu. Hiç bir şeyi de bana göstermedi banyoyu kendi yaptırmaya çalıştı ben dedim ben yaptırıp alışmak istiyorum diye, tırnak kesme masaj hic biseyi bana gostermedi kendi sen uyu diyip yapıyordu hep sonra ben o uyurken kendim herseyi deneye deneye alistim. Şimdi izindeyim hala diye kendi ailemin yanına geldim, biz gurbette çalışıyoruz ailelerim8z farklı şehirlerde. Burda annem bana yardım ediyor çok ama herseyini de kendim yapmayi ogrendim tek başıma idare ediyorum en önemlisi de huzurum yerinde. Şimdi bayramda kayinvalidemlern yanına gid8cez ve hic istemiyorum yine elimden alicak sürekli diye bir de iyi niyetli gibi aldığı için bisey desem ben suçlu olcam diye içime attım hep en son eşime dedim ben özlüyorum bizim yanımızda yatsın istiyorum içim rahat etmiyor diye. Bu arada bu olduğu zaman daha 40 m cikmamisti. Eşimde b sefer diyodu o gün getiriyordu ertesi gün aynı... emziriyorum lank diye odaya daliyo. Bebek ağlıyor koşarak içeri geliyo neden agliyo diye alip diger odalara gidiyordu .en son bebeğimle konusuyodum nolur ağlama seni alır gelip yine diye psikolojimi baya bozdu ve kendisini şuan hiccc sevmiyorum görmek konuşmak istemiyorum dua ediyorum bayramda oraya gitmeyelim diye ama b yandan da torunları diye içime sinmiyor bu konuyu kendine nasıl anlatabilirim kırmadan, 6 tane görümce de olunca hepsine anlatmam gerekcek sadece biz8m aramızda kalmicak stres oldum , inanın çalıştığım şehre eşimin yanına bile dönmek istemiyorum eşimi çok seviyorum ama onuda arada bırakmak istemiyorum napcami bilemedim
(Bu arada bana b doğum hediyesi almadılar buna da çok kırıldım açıkçası maddiyat önemli değil ama gelirken b pijama bile getirseler mutlu olurdum, yemekleri kendilerine göre acı acı yaptılar, doktorun süt azaltır yeme dediği şeyleri bNa süt yapar diye yedirmeye çalıştı.. )