Kayınvalidemin Torun!!! sevgisi...

Ben artık esimle gonderiyorum valla.yoksa hergun 20 kisi sevmeye geliyolar.duydugum laflar cabasi.esime al gotur sevsinler diyorum gozum görmüyo kulagim duymuyo en azindan :KK43:
Şu süt meselesini okudum. Diyemedin mi sen ogluna süt mu veriyorsun hala da dibinden ayrilmiyor diye? Senin oglun se benim cocugum 10 kat bagli olacak bana de. Çocuğu gonderme geldikleri zaman de çik git evden. Kocan da bir honkurur iki honkurur sonra paşa pasa kabul eder.

Resmen bnm kvyi anlattın bnde istemiyorum kimsenin bnm çocuğuma anne demesini bir kaç kere laf çarptım ondan sonra pek annem diyemedi kızım diye sevdi ninni dediğinde sallamasına izin vermiyorum emziricem yada altını alıcam diye bahane buluyorum
Iste budurrrrrr

Şu süt meselesini okudum. Diyemedin mi sen ogluna süt mu veriyorsun hala da dibinden ayrilmiyor diye? Senin oglun se benim cocugum 10 kat bagli olacak bana de. Çocuğu gonderme geldikleri zaman de çik git evden. Kocan da bir honkurur iki honkurur sonra paşa pasa kabul eder.

O zaman senin cocuklarinda sana düşkun degildir dedim tabi kacirirmiyim :KK66: vallla esimde gormek istemiyosan git diyo ama karıştıriyolar eve kuruluyolar.birazcik yuzsuzler de :KK14:

Abartmayın umursamayın

Anne dedi mama dedi vs vs

Annesi sizsiniz Kv bunu değiştiremez bitti
Anlattıklarınızda en azından karışma huyu ben bilirim tavrı yok öpmesini istemiyorsanız söyleyin yani öyle öpme mikrop kapar diye

Daha önce kaç kez uyardım zaten anlamıyorlar ki. Hemen eşimin yanında yalandan küsüyor. Tamam kızım bi daha almam kucağıma diye. Buyrun kocamla evdeki huzursuzluğa...

Her şey bir yana da, kayınvalidenizin çocuğunuzu ağzından öpmesine bir çare bulun. Yoksa, üzerine düşüp düşmemesi, çocuğun mikrop kapmasından daha mühim değil.

Resmen bnm kvyi anlattın bnde istemiyorum kimsenin bnm çocuğuma anne demesini bir kaç kere laf çarptım ondan sonra pek annem diyemedi kızım diye sevdi ninni dediğinde sallamasına izin vermiyorum emziricem yada altını alıcam diye bahane buluyorum

Bizim aramız düğün olayları yüzünden iyi değil o yüzden 2 haftada bir gidiyoruz öyle uyutmaya falan kalamıyor :)

Her şey bir yana da, kayınvalidenizin çocuğunuzu ağzından öpmesine bir çare bulun. Yoksa, üzerine düşüp düşmemesi, çocuğun mikrop kapmasından daha mühim değil.

Ben uyardım kaç kez yok. Eşime söylüyorum anneni uyar diye dinlemiyor beni. Çok tiksinti bişey ya benim çocuğum zaten alerjik hassas anlamamak için ısrar ediyor resmen

Ben daha doğurmadım ama kimse öpmesin dokunmasın istiyorum, sadece anneme emanet edebilirim gerisini düşününce afakanlar basıyo umarım benim kayınvalidem böyle çıldırmaz seni anlıyorum yani

haklısınız rahatsız olmakta.anneannenin, babaannenin, dedelerin de torunlarını sevmeye ve onlarla vakit geçirmeye hakkı var ama bazıları(özellikle babaanneler) çocuğu sahipleniyorlar.annenin uyguladığı yöntemlerle değil de kendi yöntemleriyle çocuğa bakmalar, kendi istediği gibi yetiştirmeye çalışmalar(sizin çocuk daha küçükmüş ama ileride bunu da yapmaya başlar)...

Ben uyardım kaç kez yok. Eşime söylüyorum anneni uyar diye dinlemiyor beni. Çok tiksinti bişey ya benim çocuğum zaten alerjik hassas anlamamak için ısrar ediyor resmen
Ne ağzından mı öpüyor ? O nasıl bişey direkt olarak sen söyle o bizim gibi değil hemen hasta oluyor diye ne saçmalık ya

Daha önce kaç kez uyardım zaten anlamıyorlar ki. Hemen eşimin yanında yalandan küsüyor. Tamam kızım bi daha almam kucağıma diye. Buyrun kocamla evdeki huzursuzluğa...
Canimm kocan kizarsa kizsin sen bildiğini oku. Almam deyince;alma anne bence de zarar veriyorsun de. De yani. Susma

X