Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kaynanan dogru olanı yapıyor canım sen sımdı son ay saglıklı dusunemeyebılırsın annen daha guzel ılgılenır bakar hem kayınpederın ne ısı varkı rahat edebılecekmısın o varken en dogrusu sen ayaklanınca gelmelerı bence kızma kadın haklı ne guzel ıdeal kaynana tıpı fazla kalabalık lahusalıkta basar ınsanı annen mıs gıbı baksın ayaklandırsın senı onlarda o zaman gelır keske herkes kaynanan gıbı dusunse
Kızlar merhabalar. Hamileliğimin son ayindayim, sanırım bu son ayın verdigi gerginlik te var ama ben cok bunaldım.
Simdi esim yurtdışında , doguma gelecek. Kayınvalideler başka sehirde yasiyor. Ben bu donem annemlerde kaliyorum çünkü esim 1 sene kalacak yurtdışında.
Benim doğumum Ekim'in sonundaydi sezeryan olacak ve biraz sıkıntılı olduğu icin Dr um 15 Ekim de kemaya karar verdi.
Ben de ta aylar evvel kv ye "anne dogum bayrama geliyo bayramdan önce gelin doğumda burda olun Bayram sonuna kadar da kalırsınız"
Birden bana bir tepki verdi aman bayramda falan gelemem ben dedi. Neyse bir kac ay sonra bu aklına yatmiski dedilerki ailecek bayramda gelecez. Cok sevindim, en cok da kocam adına.
Gecen hafta Dr um erkene alınca dogumu aradım, anne dedim dogum 15 Ekim de. Biz 20 şinde geliriz o zaman gelemeyiz ,nasil olsa daha cok görürüz torunu napalim dedi. Okula giden kucuk kizi var ben de ustelemedim pek.
Sonra bana dediki senin zaten bakanın var, yardım edenin olur. Sanki ben ondan is istiyorum. Zaten ilk zamanların cok zor olur bebek ememeyecek, sezeryandan sen yapamican falan filan. Sanki felaket tellalı kadın. İlk doğumunu yapacak kadına bunlar söylenir mı? Sonra da diyoki neyse biz geldiğimizde toparlarsın en azından
Dün tekrar konuştuk gelip 6 gün kalacaklar, bu seferde diyoki keske diyo kayınpederin falan gelmeseydi ben tek gelir 2 güne donerdim. Anne dedim o da torununu görmek istiyor adam.
Velhasil kelam kızlar kv gelme ısını tamamen gorev olarak algılıyor, gelmek istemiyor, 6 gün ona işkence gibi geliyor. Kac gündür bunları dusunmekten cok uzuntudeyin![]()