Keske güzel seyler yazabilseydim. Dogru soyluyosun. 10 yillik emek var evim duzenim. Cocugum. Annem disinda destegim yok. Ki annem de sahitim diyor kötü olduklarinaAyy sistim sabah sabah
Ablacım özetle adam gerizekalı.
Kac kurtul.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske güzel seyler yazabilseydim. Dogru soyluyosun. 10 yillik emek var evim duzenim. Cocugum. Annem disinda destegim yok. Ki annem de sahitim diyor kötü olduklarinaAyy sistim sabah sabah
Ablacım özetle adam gerizekalı.
Kac kurtul.
Walla bir ömür bu adam ve ailesi çekilmez, oğlunuz biraz büyüyünce ve kendinize uygun bir iş bulunca basın kıçına tekmeyi, gitsin kendisine uygun para makinası bir eş bulsun bulabilirse. Bir erkek çalışmıyor diye eşini bu kadar aşağılayamaz, hoş çalışsanız bile bu insanlara sihirli değnek değmicektir.Zaten sürekli birsey değil. Hediye gibi vermişlerdi 1 kereligine 10 bin. Ben de bi kismiyla ogluma oda takimi aldim. Kurutma makinası vs. Bunlarda bile nasil tepkiler verdi. Ailemin verdigi kucuk bi yer var onu da begenmiyor cok para etmiyormus yani zaten dokunmazmis parasinada . Milletin eşlerinin aileleri daha iyiymis esleri daha cok kazaniyormus.esleri araba sürebiliyormus. Ben beceriksizmisim. Bu arada ehliyetim var belli yerlere gidebiliyorum. Kalabalik trafiğe cikamiyorum diye sen ahmaksin diyor
Suan 64 yeni evlendigimde 54 tü. Gidip is aramadi. Köyde calistigida yetmedi. Cok az calisti yani. Simdi tarlalari verimli oldu emeklisi var. O zamanlar cok cektirdi para diye. Simdide baska turlu devam ediyorPsikolojik sorunları var galiba , yada sıkıntıdan kafayı tamamen sana takmış .
Kv Kp kaç yaşlarındalar ?
Evet cok dogru dediniz. Bu seferde az kazaniyosun dicekWalla bir ömür bu adam ve ailesi çekilmez, oğlunuz biraz büyüyünce ve kendinize uygun bir iş bulunca basın kıçına tekmeyi, gitsin kendisine uygun para makinası bir eş bulsun bulabilirse. Bir erkek çalışmıyor diye eşini bu kadar aşağılayamaz, hoş çalışsanız bile bu insanlara sihirli değnek değmicektir.
Mesleğiniz varmıs.Keske güzel seyler yazabilseydim. Dogru soyluyosun. 10 yillik emek var evim duzenim. Cocugum. Annem disinda destegim yok. Ki annem de sahitim diyor kötü olduklarina
Eger ki ben sikayet etmezsem dirdir yapmazsam ailen kötü demezsem o da yapmazmis. Bende kendime engel olamiyorum. Midem bulaniyor ailesindenMesleğiniz varmıs.
Hic birsey icin gec değil.
Bir erkek cocuk yetistiriyorsunuz sanırım.
Allah bagıslasın.
O evde,o babayla ,kaos ortamında büyüdükce,aynı babası olacak
Cocugun huzuru icin bitirmek gerekiyor böyle iliskileri.
O ortamda bence saglıklı cocuk yetistirilmez.
SÜrekli hırgür
Dogrudur insan icinde farkedemiyor. Ne anlamda dedinizben eşinizin sizin anlattığınız kadar masum olduğunu sanmıyorum .
Sen calismadigin için böyle olduk diyor. Oysa ben ona dedim ben yalnizliktan cok cektim. Annem yanimda degildi calisiyordu. Evlenmeden dedim cocugumu yalniz birakmam diye.
Kaynanana merhametli olsan gider çalışırdın demişsin ama kendine gelince çocuğum evlenene kadar çalışmam onu yalnız bırakamam diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bu ne ikilik. Belki kaynanan da çocuklarını yalnız bırakmak istemedi olamaz mı?Merhametin olsa gider calisirdin oğlunu ezmezdin diyorum.
Eşiniz karaktersiz demek istiyor.Dogrudur insan icinde farkedemiyor. Ne anlamda dediniz
Evet ilk bitirdigimde bölümü alimlar cok iyiydi ben bu konulari takmaktan bir taraftan cocuk kpssye odaklanamadim. Ozelde evet 4 bin ile baslarim ama aşırı yorucu ve devamli kaldirilabilecek bi meslek degil. yaşım 35 bunlarla ugrasmaktan yas gecti
Hayir aldatiliyor olabilirsin belki bunu kastetti diye dusundumKafaya darbe ala ala düşünme yetisini yitirdiniz sanırım.
NeHayir aldatiliyor olabilirsin belki bunu kastetti diye dusundum
Küçükken demiyorum esimi sehir disina gonderip ise gir hem oku hem bize ev yap demis. Kendi de koyde cop catanlik yapmis. Kucukken ne yasadim biliyomusunuz ki yalniz kaldim bakicida yoktu ilkokul ortaokul kötüydu bu yonden6Kaynanana merhametli olsan gider çalışırdın demişsin ama kendine gelince çocuğum evlenene kadar çalışmam onu yalnız bırakamam diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bu ne ikilik. Belki kaynanan da çocuklarını yalnız bırakmak istemedi olamaz mı?
Ayrıca çalışmaktan korkmak yerine böyle huzursuz bir evde büyüyecek olan çocuğunun bozulacak psikolojisinden korkmalısın. İşin gücün özgüvenin maddi yeterliliğin olmadığı müddetçe bu olaylara daha çok boyun eğeceksin ve bu seni sürekli öyle gören çocuğunu çalışıyor olmandan çok daha fazla etkileyecek! Yine de sen bilirsin....
Diyorum ki benim ayrilamama sebebim kumari, aldatmasi yok deniyor. Masum degil deyince arkadas o konulari kasteddi sandim
Kim ne derse desin. Dayak yiyen sizsiniz. Boşanma kararı da sizi ilgilendirir.Diyorum ki benim ayrilamama sebebim kumari, aldatmasi yok deniyor. Masum degil deyince arkadas o konulari kasteddi sandim
Size ne çöpçatanlığından? Ayrıca kadının kızı da varmış onun başında durmak istedi belki.Küçükken demiyorum esimi sehir disina gonderip ise gir hem oku hem bize ev yap demis. Kendi de koyde cop catanlik yapmis. Kucukken ne yasadim biliyomusunuz ki yalniz kaldim bakicida yoktu ilkokul ortaokul kötüydu bu yonden6