Kayınvalidemin şiddet uygulatma teknikleri. Yeni evlenecekler dikkat edin. Siz de benim gibi kanmayın

Zaten sürekli birsey değil. Hediye gibi vermişlerdi 1 kereligine 10 bin. Ben de bi kismiyla ogluma oda takimi aldim. Kurutma makinası vs. Bunlarda bile nasil tepkiler verdi. Ailemin verdigi kucuk bi yer var onu da begenmiyor cok para etmiyormus yani zaten dokunmazmis parasinada . Milletin eşlerinin aileleri daha iyiymis esleri daha cok kazaniyormus.esleri araba sürebiliyormus. Ben beceriksizmisim. Bu arada ehliyetim var belli yerlere gidebiliyorum. Kalabalik trafiğe cikamiyorum diye sen ahmaksin diyor
Walla bir ömür bu adam ve ailesi çekilmez, oğlunuz biraz büyüyünce ve kendinize uygun bir iş bulunca basın kıçına tekmeyi, gitsin kendisine uygun para makinası bir eş bulsun bulabilirse. Bir erkek çalışmıyor diye eşini bu kadar aşağılayamaz, hoş çalışsanız bile bu insanlara sihirli değnek değmicektir.

Psikolojik sorunları var galiba , yada sıkıntıdan kafayı tamamen sana takmış .
Kv Kp kaç yaşlarındalar ?
Suan 64 yeni evlendigimde 54 tü. Gidip is aramadi. Köyde calistigida yetmedi. Cok az calisti yani. Simdi tarlalari verimli oldu emeklisi var. O zamanlar cok cektirdi para diye. Simdide baska turlu devam ediyor

Walla bir ömür bu adam ve ailesi çekilmez, oğlunuz biraz büyüyünce ve kendinize uygun bir iş bulunca basın kıçına tekmeyi, gitsin kendisine uygun para makinası bir eş bulsun bulabilirse. Bir erkek çalışmıyor diye eşini bu kadar aşağılayamaz, hoş çalışsanız bile bu insanlara sihirli değnek değmicektir.
Evet cok dogru dediniz. Bu seferde az kazaniyosun dicek

Keske güzel seyler yazabilseydim. Dogru soyluyosun. 10 yillik emek var evim duzenim. Cocugum. Annem disinda destegim yok. Ki annem de sahitim diyor kötü olduklarina
Mesleğiniz varmıs.
Hic birsey icin gec değil.
Bir erkek cocuk yetistiriyorsunuz sanırım.
Allah bagıslasın.
O evde,o babayla ,kaos ortamında büyüdükce,aynı babası olacak:KK43:
Cocugun huzuru icin bitirmek gerekiyor böyle iliskileri.
O ortamda bence saglıklı cocuk yetistirilmez.
SÜrekli hırgür:KK43:

Mesleğiniz varmıs.
Hic birsey icin gec değil.
Bir erkek cocuk yetistiriyorsunuz sanırım.
Allah bagıslasın.
O evde,o babayla ,kaos ortamında büyüdükce,aynı babası olacak:KK43:
Cocugun huzuru icin bitirmek gerekiyor böyle iliskileri.
O ortamda bence saglıklı cocuk yetistirilmez.
SÜrekli hırgür:KK43:
Eger ki ben sikayet etmezsem dirdir yapmazsam ailen kötü demezsem o da yapmazmis. Bende kendime engel olamiyorum. Midem bulaniyor ailesinden

Sen calismadigin için böyle olduk diyor. Oysa ben ona dedim ben yalnizliktan cok cektim. Annem yanimda degildi calisiyordu. Evlenmeden dedim cocugumu yalniz birakmam diye.
Merhametin olsa gider calisirdin oğlunu ezmezdin diyorum.
Kaynanana merhametli olsan gider çalışırdın demişsin ama kendine gelince çocuğum evlenene kadar çalışmam onu yalnız bırakamam diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bu ne ikilik. Belki kaynanan da çocuklarını yalnız bırakmak istemedi olamaz mı?
Ayrıca çalışmaktan korkmak yerine böyle huzursuz bir evde büyüyecek olan çocuğunun bozulacak psikolojisinden korkmalısın. İşin gücün özgüvenin maddi yeterliliğin olmadığı müddetçe bu olaylara daha çok boyun eğeceksin ve bu seni sürekli öyle gören çocuğunu çalışıyor olmandan çok daha fazla etkileyecek! Yine de sen bilirsin....

Dogrudur insan icinde farkedemiyor. Ne anlamda dediniz
Eşiniz karaktersiz demek istiyor.
Benim eşimin ailesi sizin eş ailesinden bin beter ama eşim asla bana yansıtmıyor.
Bize karışmayın deyip geçiyor.
Suç kv kp de değil, kişiliksiz kocanızda.
Sanırım anneniz gibi kaderimdir deyip bu evliliği sürdürmeyi düşünüyorsunuz.
Ne diyelim keşke boşuna ünv okuyup masraf yapmasaydınız.
Okumuş kadınların bu kadar ezilmesi, kocaya yapışması sinir bozucu.

Evet ilk bitirdigimde bölümü alimlar cok iyiydi ben bu konulari takmaktan bir taraftan cocuk kpssye odaklanamadim. Ozelde evet 4 bin ile baslarim ama aşırı yorucu ve devamli kaldirilabilecek bi meslek degil. yaşım 35 bunlarla ugrasmaktan yas gecti

Bahanelere sığınmaktan vazgeçin artık, bu evliliğin olmayacağını kabul edin
Evet özel sektör zordur, 25 yılım geçti özelde ama evde gördüğün şiddetten, huzursuzluktan iyidir
35 gencecik bir yaş, taşı sıksan suyu çıkar o yüzden kendini avutmaktan vazgeç, kurtulmaya bak, sonra ileride çok pişman olursun

Kaynanana merhametli olsan gider çalışırdın demişsin ama kendine gelince çocuğum evlenene kadar çalışmam onu yalnız bırakamam diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bu ne ikilik. Belki kaynanan da çocuklarını yalnız bırakmak istemedi olamaz mı?
Ayrıca çalışmaktan korkmak yerine böyle huzursuz bir evde büyüyecek olan çocuğunun bozulacak psikolojisinden korkmalısın. İşin gücün özgüvenin maddi yeterliliğin olmadığı müddetçe bu olaylara daha çok boyun eğeceksin ve bu seni sürekli öyle gören çocuğunu çalışıyor olmandan çok daha fazla etkileyecek! Yine de sen bilirsin....
Küçükken demiyorum esimi sehir disina gonderip ise gir hem oku hem bize ev yap demis. Kendi de koyde cop catanlik yapmis. Kucukken ne yasadim biliyomusunuz ki yalniz kaldim bakicida yoktu ilkokul ortaokul kötüydu bu yonden6

Küçükken demiyorum esimi sehir disina gonderip ise gir hem oku hem bize ev yap demis. Kendi de koyde cop catanlik yapmis. Kucukken ne yasadim biliyomusunuz ki yalniz kaldim bakicida yoktu ilkokul ortaokul kötüydu bu yonden6
Size ne çöpçatanlığından? Ayrıca kadının kızı da varmış onun başında durmak istedi belki.
Hem sizin asli göreviniz başkasının hayatını eleştirmek değil kendi hayatınızı kaliteli hale getirmek. Milletle değil kendinizle uğraşıp kendinize yatırım yaparsanız çok daha özsaygısı ve sevgisi yüksek bir insan olacaksınız.
Biz burada hep birlikte kaynanaya beddua seansı düzenlesek ne olur ? Siz hayatınız için yapmanız gerekenleri yapın.

X