Kayınvalidemin şiddet uygulatma teknikleri. Yeni evlenecekler dikkat edin. Siz de benim gibi kanmayın

Bahanelere sığınmaktan vazgeçin artık, bu evliliğin olmayacağını kabul edin
Evet özel sektör zordur, 25 yılım geçti özelde ama evde gördüğün şiddetten, huzursuzluktan iyidir
35 gencecik bir yaş, taşı sıksan suyu çıkar o yüzden kendini avutmaktan vazgeç, kurtulmaya bak, sonra ileride çok pişman olursun
Ailem cok tepki gosteriyo. Aileme iyi davraniyor çünkü. Icki yok kumar yok aldatma yok diyorlar

Size ne çöpçatanlığından? Ayrıca kadının kızı da varmış onun başında durmak istedi belki.
Hem sizin asli göreviniz başkasının hayatını eleştirmek değil kendi hayatınızı kaliteli hale getirmek. Milletle değil kendinizle uğraşıp kendinize yatırım yaparsanız çok daha özsaygısı ve sevgisi yüksek bir insan olacaksınız.
Biz burada hep birlikte kaynanaya beddua seansı düzenlesek ne olur ? Siz hayatınız için yapmanız gerekenleri yapın.
Yok iste kızı da evli.

Ailem cok tepki gosteriyo. Aileme iyi davraniyor çünkü. Icki yok kumar yok aldatma yok diyorlar
Anneniz kızıma kötü davranmaya devam edersen alırız demiş. Şimdi neden öyle desinler ki?
Siz artık dayanamıyorum deseniz aileniz sizi kabul eder.
Siz kocanızdan vazgeçmek istemiyorsunuz.
O yüzden başlık ve konu içeriği kocanızı suçlamıyor. Ama tek suçlu kocanız.

Size ne çöpçatanlığından? Ayrıca kadının kızı da varmış onun başında durmak istedi belki.
Hem sizin asli göreviniz başkasının hayatını eleştirmek değil kendi hayatınızı kaliteli hale getirmek. Milletle değil kendinizle uğraşıp kendinize yatırım yaparsanız çok daha özsaygısı ve sevgisi yüksek bir insan olacaksınız.
Biz burada hep birlikte kaynanaya beddua seansı düzenlesek ne olur ? Siz hayatınız için yapmanız gerekenleri yapın.
Hayatini elestirdigim kisi hayatiminmaddi manevi icine eden kisi. Iftira var, yalan var . Calismadiysa elindekiyle yetinsin niye benimle ugrasiyor. Sen beddua et diye açmadım. Insanlar dikkat etsin ayricada benim goremedigim biseyler vardır belki daha iyi olur diye yazdım.

Anneniz kızıma kötü davranmaya devam edersen alırız demiş. Şimdi neden öyle desinler ki?
Siz artık dayanamıyorum deseniz aileniz sizi kabul eder.
Siz kocanızdan vazgeçmek istemiyorsunuz.
O yüzden başlık ve konu içeriği kocanızı suçlamıyor. Ama tek suçlu kocanız.
Hayir annem ayri yerde o sekilde konusuyor. Esim siddet uyguladiginda onada öyle diyor

Banane tabiki benimle uğraşmasaydı. Ama sen evinde yatip cocugunu calistirip elindekini sonuna kadar alip bir de gelininle ugrasirmisin. Yaparim diyosan sende aynısın

Hayir annem ayri yerde o sekilde konusuyor. Esim siddet uyguladiginda onada öyle diyor
Diyelim ki öyle. Ünv mezunu yetişkin bir bireysiniz.
İnsan yerine konulmamayı, şiddeti hakareti nasıl hazmediyorsunuz 35 yaşında bir insan olarak?

Psikolojik şiddet, fiziksel şiddet, ekonomik şiddetin dik alası var ama onu napacağız?
Ama anlıyorum sizi gerçekten, ben de dışarıdan örnek gösterilen içeriden bildiğin psikopat bir aileye düştüm. Üstelik nişanlılık döneminde asla belli etmediler, evlendikten sonra gerçek yüzleri adım adım ortaya çıktı. Kimselere ispatlayamadım, o kadar profesyonel yalan söyleyip iftira atıyorlar ki. En son artık bir şekilde öğrendiler herşeyi, sonra benim anlattıklarımı anladılar. Hala ara sıra erken mi davrandık acaba diyorlar ama ne çektiğimi ben bilirim.
Şimdi okumaya çalışıyorum bir yandan(sizin gibi sonradan kazandım hayalim olan bir bölümü, ilk üniversitem değil yani) , bir yandan boşanma davası, bir yandan elalemin salak salak dedikoduları, ailemin yanında beş kuruşsuz kalmam(iş arıyorum aylardır) , ara sıra sokulan laflar...
Yine de keşke ilk hatasında bıraksaydın diyorum.
Sizinki de düzelmeyecek. İsterseniz bir 10 sene daha bekleyin, yuva sandığınız yuva değil.
Lümpen bir anakuzusu ve psikolojik sorunları bariz belli olan bir ailesiyle yuva olmayı beklemeyin. Muhtemelen oğlunuz da onlara benzeyecek.

Son düzenleme:
Banane tabiki benimle uğraşmasaydı. Ama sen evinde yatip cocugunu calistirip elindekini sonuna kadar alip bir de gelininle ugrasirmisin. Yaparim diyosan sende aynısın
Israrla anlamazdan geliyorsunuz.
Türkiye'deki kayınvalidelern % 90 ı gelininden nefret eder ve uğraşır. Size has değil yani.
Burada suçlu kocanız. Okumuş, iş güç sahibi olmuş ama adam olamamış. Karakteri oturmamış.

Diyelim ki öyle. Ünv mezunu yetişkin bir bireysiniz.
İnsan yerine konulmamayı, şiddeti hakareti nasıl hazmediyorsunuz 35 yaşında bir insan olarak?
Hazmedemiyorum. Depresyona girdim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Evlilik danismani buluyorum. Onu begenmiyor para vermek istemiyormus oraya. Buradaki örnek olaylari okuyorum bak kadinlarin tepkilerine diye bu sitedeki insanlari beğenmiyor . Ailem ayrilmama cok karşı onun etkisi var

Eşinizde manipülatif insanların yetiştiği bir insan olarak maalesef kurban ama kurban olması ona üzülüp kendinizi harcayacağınız anlamına gelmez.
Siz bin dereden su getirseniz yine değişmez. Zaman kaybetmeye değmez bir aile. Dikkat edin sizin psikolojinizi bozup özgüveninizi zedelemeye başlamışlar.
Bu insanlara köle olup hayat heba edilmez.

Son düzenleme:
Israrla anlamazdan geliyorsunuz.
Türkiye'deki kayınvalidelern % 90 ı gelininden nefret eder ve uğraşır. Size has değil yani.
Burada suçlu kocanız. Okumuş, iş güç sahibi olmuş ama adam olamamış. Karakteri oturmamış.
Dogru soyluyosun o iyi olsaydi yapamazlardi. Ama inanki nasil korkuyo onlardan. Sadece özür dileyin diyo onlarda dil ucuyla sırıtarak özür diliyor.

Psikolojik şiddet, fiziksel şiddet, ekonomik şiddetin dik alası var ama onu napacağız?
Ama anlıyorum sizi gerçekten, ben de dışarıdan örnek gösterilen içeriden bildiğin psikopat bir aileye düştüm. Üstelik nişanlılık döneminde asla belli etmediler, evlendikten sonra gerçek yüzleri adım adım ortaya çıktı. Kimselere ispatlayamadım, o kadar profesyonel yalan söyleyip iftira atıyorlar ki. En son artık bir şekilde öğrendiler herşeyi, sonra benim anlattıklarımı anladılar. Hala ara sıra erken mi davrandık acaba diyorlar ama ne çektiğimi ben bilirim.
Şimdi okumaya çalışıyorum bir yandan(sizin gibi sonradan kazandım hayalim olan bir bölümü, ilk üniversitem değil yani) , bir yandan boşanma davası, bir yandan elalemin salak salak dedikoduları, ailemin yanında beş kuruşsuz kalmam(iş arıyorum aylardır) , ara sıra sokulan laflar...
Yine de keşke ilk hatasında bıraksaydın diyorum.
Sizinki de düzelmeyecek. İsterseniz bir 10 sene daha bekleyin, yuva sandığınız yuva değil.
Lümpen bir anakuzusu ve psikolojik sorunları bariz belli olan bir ailesiyle yuva olmayı beklemeyin. Muhtemelen oğlunuz da onlara benzeyecek.
Cok üzüldüm sana da. Umarim bundan sonra mutlu ol. Ama ailenin yanina gitmekte iyi degil ki oradada aynisi varsa. Dedigin gibi dedikodusu, herkes cekti sen alttan alamadin demeleri.Babam gibi olmasin dedim tam tersi birini seçtim sözde içinden o çıktı

Eşinize manipülatif insanların yetiştiği bir insan olarak maalesef kurban ama kurban olması ona üzülüp kendinizi harcamanın anlamına gelmez.
Siz bin dereden su getirseniz yine değişmez. Zaman kaybetmeye değmez bir aile. Dikkat edin sizin psikolojinizi bozup özgüveninizi zedelemeye başlamışlar.
Bu insanlara köle olup hayat heba edilmez.}
Evet ben de bi garip oldum özsaygima savas açtılar ve kazandilar galiba . 2 unv bitirdim gidip hayat kuramiyorum herseyden korkuyorum

Hayatini elestirdigim kisi hayatiminmaddi manevi icine eden kisi. Iftira var, yalan var . Calismadiysa elindekiyle yetinsin niye benimle ugrasiyor. Sen beddua et diye açmadım. Insanlar dikkat etsin ayricada benim goremedigim biseyler vardır belki daha iyi olur diye yazdım.
Göremediğin ne olabilir? Nasıl hakarete uğradını, dayak yediğini en iyi sen ve çocuğun görüyorsunuz zaten çok üzücü şekilde.
Seni sevmeyen, saygı duymayan, psikolojik ve fiziksel zulmeden, annesine de bu kadar ezdiren kocan. Kaynanan kocanın izin verdiği kadar hayatına dahil olabilir ancak ama yukarıda saydığım sebepler doğrultusunda kocan seni saymadığı için kaynanana da saydırmıyor. Görmen gereken bu.
Ne yapabilirsin ? Sihirli değnekle kocan değişmeyeceğine göre, sen de çocuğum evlenene kadar çalışmam bahanesine sığınıp kendini ve çocuğunu geçindiremeyeceğine göre boşanmayacak, çekmeye devam edecek, ama yaşadıklarına sorumlu olarak kendini görmek istemeyeceğin için kaynananı sorumlu tutacak ve bu minvalde konular açmaya devam edeceksin.

Ana delisi kocalar ve böylelerine düşen talihsiz bizler .Normalde ıyiyiz annesi dolduruyor demissiniz ya aynı benim eş .Sıkıntı eşlerimizde .Neden başka eşler her zaman iyi aileleri ne derse kulak arkası edip evde huzur bozmuyorlar?Kadın bulunur ,ana bulunmaz bu söz benim kaynanamindan ağzından düşmez. Cahil cühela insanlar işte. Evlenince eş ailesiyle de evleniyormussun keşke onun farkında olup ta yapsak seçimlerimizi

Bence her kv böyle degil sizinki degisik bir cesit
Ayrica annedir elbette ama ayni evin icinde yaşadığı kadını taniyamayip annesinin lafiyla size eziyet ediyorsa o adamda iş yoktur
Bosansaniz neden aile evine dönüyorsunuz ki? Alin nafakanizi cikin ayri bir eve, özelde 4 bin alabileceginiz bir mesleginiz de varmış. Oğlunuzla kendinize yeni bir hayat kurun.
Esiniz de egosunu sizinle tahmin eden ama ayrilik fikrine karsi, beni çekmek zorunda diye düşünen aciz biri. Ailecek terapi almalilar bence.
Siz de dik duramiyorsunuz gibi geldi. Bilmiyorum ne yapilabilir baska

Dün bana aç köpek diye bagirdi. Bende telefon faturami bile babam ödüyor. Disarida yemek yemeye aliskinim diye annem de para yatiriyor gidip ye diye. Onunla gidiyorum. Aldığı fazladan hicbirsey yok. Surekli neden bu mobilyalar ve beyaz esyalar onlar olmasaydi ev alicaktik diyo. Delirmis gibi . Diyorum herkes aliyo bunlari . 10 yildir 1 kere otel tatili yaptik borçlarından. Yanu eşim ailesinin hatasini bu sekildemi kapatiyor acaba. Mesela dun duvarlari yumrukladi. Ac köpek diye bagirdi.Bugün canım bisey ister misin diye telefonda ariyor. Diger hakaretlerindede hep biseyler alarak, benim icin biseyler yaparak kapatiyor. Bundan onceki bağırmasinda da tatil ayarlamisti virüsten dolayi gitmedim.

Hazmedemiyorum. Depresyona girdim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Evlilik danismani buluyorum. Onu begenmiyor para vermek istemiyormus oraya. Buradaki örnek olaylari okuyorum bak kadinlarin tepkilerine diye bu sitedeki insanlari beğenmiyor . Ailem ayrilmama cok karşı onun etkisi var
Anneniz gibi mutsuz ama evli kalmak mı istiyorsunuz yani?
Birilerine muhtaç 10 yaşında çocuk değilsiniz.
35 yaşındasınız.

Ana delisi kocalar ve böylelerine düşen talihsiz bizler .Normalde ıyiyiz annesi dolduruyor demissiniz ya aynı benim eş .Sıkıntı eşlerimizde .Neden başka eşler her zaman iyi aileleri ne derse kulak arkası edip evde huzur bozmuyorlar?Kadın bulunur ,ana bulunmaz bu söz benim kaynanamindan ağzından düşmez. Cahil cühela insanlar işte. Evlenince eş ailesiyle de evleniyormussun keşke onun farkında olup ta yapsak seçimlerimizi
Cok dogru bende derdim eş sevsin aile önemli degil diye konumu okuyanlar dikkat etsin cok cok onemli

X