Psikolojik şiddet, fiziksel şiddet, ekonomik şiddetin dik alası var ama onu napacağız?
Ama anlıyorum sizi gerçekten, ben de dışarıdan örnek gösterilen içeriden bildiğin psikopat bir aileye düştüm. Üstelik nişanlılık döneminde asla belli etmediler, evlendikten sonra gerçek yüzleri adım adım ortaya çıktı. Kimselere ispatlayamadım, o kadar profesyonel yalan söyleyip iftira atıyorlar ki. En son artık bir şekilde öğrendiler herşeyi, sonra benim anlattıklarımı anladılar. Hala ara sıra erken mi davrandık acaba diyorlar ama ne çektiğimi ben bilirim.
Şimdi okumaya çalışıyorum bir yandan(sizin gibi sonradan kazandım hayalim olan bir bölümü, ilk üniversitem değil yani) , bir yandan boşanma davası, bir yandan elalemin salak salak dedikoduları, ailemin yanında beş kuruşsuz kalmam(iş arıyorum aylardır) , ara sıra sokulan laflar...
Yine de keşke ilk hatasında bıraksaydın diyorum.
Sizinki de düzelmeyecek. İsterseniz bir 10 sene daha bekleyin, yuva sandığınız yuva değil.
Lümpen bir anakuzusu ve psikolojik sorunları bariz belli olan bir ailesiyle yuva olmayı beklemeyin. Muhtemelen oğlunuz da onlara benzeyecek.