- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Dedigim gibi iki sene once olsa k.validem bni cok seviyo aramiz cok ii derdim.ama laf sokmalarindan imalarindan ve ecesini ovmesinden sonra bundan hic emin degilim...ve elimde degil üzülüyorum bu duruma.ece masallah k.validemle takilmayi inanilmaz seviyo.hep gezmeler tozmalar planlar...ben başka sehirde oldugum icin katilmam soz konusu degil.ama olmasaydim da davet edilir miydim bilmiyorum...
eger bozuldugunu anlarsa daha fazla anlatir ve yarin oburgun senin icin eceyi kiskaniyor lafi yayar. nişanlina bile deme derim bence. birak övsun deger versin gül dert etme . evet anne ece gercekten oyle evet de ama bozuldugunu kesinlikle belli etme o zaman gorursun azalacak . bu arada ecenin meslegi nedir ve ecenin kocasinin. mertebeleri mi yuksek bu kadar deger niye
seni sevmeleri önemli mi, önemli ise neden
Esim ailesine duskundur.ben de sevilmeyen gelin olmak istemiyorum.hayatimizda sorun istemiyorum.ece hanimla yaristirilmak da istemiyorum.
Hicbirsey yapma.ovuldugu zaman yorum dahi yapma.Esim ailesine duskundur.ben de sevilmeyen gelin olmak istemiyorum.hayatimizda sorun istemiyorum.ece hanimla yaristirilmak da istemiyorum.
Anne baba hariç herkes nikah sşahidi olabilir.bizim sahitlerimizde iki gorumcem oldu.
Biz de olurlar saniyorduk ama olmadi iste.salona gelince ece hanimi sahit koltuğunda oturur gorunce kalakaldim.esimin de haberi yoktu.
İste canim öyle olmasa esimin kiz kardeşleri bize şahitlik yapamazdi. Galiba,size "öyle olmuyormus" deyip oturmuştur eltin belki deBiz de olurlar saniyorduk ama olmadi iste.salona gelince ece hanimi sahit koltuğunda oturur gorunce kalakaldim.esimin de haberi yoktu.
İste canim öyle olmasa esimin kiz kardeşleri bize şahitlik yapamazdi. Galiba,size "öyle olmuyormus" deyip oturmuştur eltin belki de
eltin bilerek soğuk davranıyorsa sende ona aynı tavrı takın.kv ye gelince ''ay ben master yaparken orada haliyle birçok yabancı arkadaşım oldu.içlerinden birinin bir kvsi vardı türklere taş çıkarır.kızın her şeyine koşar çookkkk tatlı dilliydi.kadını görünce gözümüz gönlümüz açılırdı kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş.çok severdim o beni aradı bir ihtiyacın var mı güzel gelin?diye sordu.çok şeker bir kadın bayılıyorum ona'' de.
Belki sizi de eltinize övüyordur siz yokken
Kiskançliktan çatlama tehlikesiyke karşi karşiyasiniz. Kayinvalideniz bu işlerden ne kadar anliyor bilmiyorum ama belki oğlu ya da gelini koymuştur o fotoyu. Ayrica kendisi koysa bile bu kadar takilmaniz normal gelmiyor umursamayin.kendi konumu hortlatıyorum ama az önce gördüğüm şeyi biriyle paylaşmazsam çatlardım :) ee bunu başka kimseye anlatamayacağım için mecburen buraya yazıyorum :)
k.validemle watsapp tan yazışırız sık sık. kendisine beğendiğim gelinlik modellerini atarım-malum o dikecek-yorumlar yaparız. az önce watsapp profil fotosu dikkatimi çekti: eltimin resmievet yanlış duymadınız, eltimin muhtemelem k.validem tarafından sahilde çekilmiş sadece yüzünün çıktığı bir foto. vay arkadaş bu nasıl sevgidir, saygıyla eğiliyor ve susuyorum kadının 4 çocuğu 2 torunu var ama o koya koya büyük gelininin tek fotosunu profil resmi yapıyor vay arkadaş hanginize yapıldı bu söyleyin hanımlar
Kiskançliktan çatlama tehlikesiyke karşi karşiyasiniz. Kayinvalideniz bu işlerden ne kadar anliyor bilmiyorum ama belki oğlu ya da gelini koymuştur o fotoyu. Ayrica kendisi koysa bile bu kadar takilmaniz normal gelmiyor umursamayin.