Kayınvalidemin devamlı eltimi övmesi

"Mesela ben son 2 yıldır yurt dışında master yapıyordum, yurt dışında kaldığım süre zarfında çok kilo aldım. K.validem beni tanıdığında inceciktim. Eltim de kısa boylu minyon tiplidir. Akça pakça tam Ordu gelinisin (Eşimim ailesi Ordulu) dedi bana kvalide geçenlerde. Sonra da Ece de sabah akşam demeden spor yapıyor, her tarafı kas doldu vs diyor."

burada seni de övmüş sanki. k.validen belki akça pakça gelin seviyordur.

Siz de aynısını yaparsanız en azından övmeyi kesecektir bir süre sonra..

Bende ailede öve öve bitiremedikleri bir gelinim
allah eltimin yardımcısı olsun diyorum
aman aman bişi yaptığımda yok ama
sevecen insanlar
sizide aralarına alırlar diye düşünüyorum daha sonradan

Kesinlikle kafana takma bir de canın sıkıldığını da belli etme.
Her kvnin favori gelini oluyor, benim kvninde favori gelini ben değilim mesela Çok üzülüyorum

Benim kv pek ayirmaz bizi.
2 eltiyiz.uzağız haliyle kafam rahat.
Sadece son gittigimizde kv kızımı severken:"kiskibar olacak benim kızım aynı yengesi gibi" deyince ben bi böyle oldum açıkçası,ne alaka ya ben kıro muyum kine dedimsede içimden, anlıktı.
Eltimi daha çok sevebilir ovebilirde cok mühim değil benim için zira kv pek tutmuyorum.
Kv mi cok sevsem belki alinabilirdim.sizde seviyorsunuz sanırım ama boşverin.
İnanin mesafeli olmak kadar güzeli yok

damarına damarına basıyor bu kv.çok tehlikeli yaptıgı sey.belki farkında değil ama buna bir dur demezsen eltinle aranı bozacak senin kıskançlık damarına basarak.bence direk konuşmalısın.ben yanında başkasının övülmesinden hoşlanmam beni kıskandırarak aramızı mı bozmak istiyorsunuz demelisin bu senin en doğal hakkın.yoksa sen kötü olursun.

Birileri de bana sürekli elti, görümce, yenge farketmez birilerini övse, sürekli benimle mukayese eder gibi, bende bozulurdum şişerdim yani öff yeter bee diyesim gelirdi. Başka laf mı yok Allah aşkına? Hoş bir durum olmadığı ortada, kayınvalideniz bilinçli mi yapıyor yoksa düşünmeden mi konuşuyor bilemiyorum? Takmamaya çalışın veya onaylayın ya da siz de kayınvalideyi kıyaslayın birileriyle bakalım o ne tepki verecek?

He de geççç

Yarın da seni ona över

Bir de abla nasihati daha yolun başındasın; kim ne demiş; kim kimi şahit yapmış; o dururken niye bu olmuş gibi şeyleri takma..

Azıcık aşım ağrısız başım; mesafe iyidir. Duysan da duymamazlıktan gel; görsen de görmemezlikten gel; kapa kapını bak keyfine.

Benim kayınvalidem de aynı böyle. 4 etiyiz. Biri ile pek görüşmez diğeri akrabasi ama 3. olanı öve öve bitiremez. Aynı apartmanda oturmuşlar, beraber yiyip içmişler. O her işini yapmış, hala da yapar filan bir sürü şey. Sanırım benim de öyle olmamı istedi. Ama ben öyle olamam. Her defasında söylüyorum. Evet o çok iyidir yardımseverdir ben öyle olamam filan diyorum. Ki öyle. Ben öyle içli dışlı ilişkileri pek sevmem. O yüzden öyle olamam. Öyle olmak onun tercihi. Benim iddiamda yok zaten. Bu da işime geliyor. Benden pek bişey isteyemiyor bu şekilde. Alınma bence evet öyle de kapat konuyu. En azından bu şekilde senden birşey isteyemez.

Güzelim master ını yapmış,eli ekmek tutan gencecik bir insansın.Oğlu da seni beğenmiş istemiş ki evleniyor yuvanızı kuruyorsunuz.Kim ne derse desin.Heee yemek yapamıyorum de geç.Heee şişkoyum de geç.Emin ol eltine de seni methediyor.Bazıları bunu matah birşey sanıyor.İnsanlar seni sevse ne sevmese ne.Eşinle mutlu olmaya bak.Sen zaten zaman içinde mutlu yuvanla kendini belli edersin.Yani kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin.

KV mi çözemedim pek açıkçası...ki uzun zamandır tanıyorum onu ama hiç son zamanlardaki kadar çok zaman geçirmemiştik. çok zaman geçirince daha önce fark etmediğin yönlerini görmeye başlıyorsun. mesela 2 sene önce sorsan kvalidemle aramız süper çok iyi bir insan vs derdim ama şu an bu tarz konuşmaları, arada iğneleyici yorumları (ki bazen ailemin yanında da yapıyor bunu) düşüncelerimin değişip sempatimin azalmasına sebep oldu...gene de bana şu kötülüğü fesatlığı yaptı diyebileceğim net bir olay yok. sadece imalar, eltimi övmeler vs gibi şeyler...öbür gelinle çok içli dışlılar. devamlı onla ve annesiyle bir yerlere gitmeler gezmeler planlar yapmalar...aslında biz de yapabiliriz, ben de annem de gezmyi seven insanlarız. uzak mesafeli olmak, sevilmeyen gelin olmak istemiyorum...

teşekkür ederim canım...haklısın, zamanla yerine oturacak belki de bazı şeyler...

yok canım, kvalidem ince kızları beğenir :) kendisi de son zamanlarda bayağı kilo verdi, değişti. gençlik triplerine girdi şu aralar :) gelinini çok beğendiğini biliyorum. bana da kaç kez önceden inceciktin, bize yemeğe geldiğinde geçen sene belin şu kadarcıktı deyip duruyor eşim çok eğleniyor komik buluyor bu durumu. annesinin espri yaptığını sanıyor garibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…