-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
eltinin suçu ne de gıcık kapıyorsun onu sana sürekli övüp rekabet ortamı yaratmaya çalışan kv .
Siz de ondan önce eltinizi övün.
Bakın o zaman neler olacak?
bayılır herhalde çok hoşuna gider...sadece k.validem değil ki, k.validemin kız kardeşi de aynen öyle...Ece bizi çok güldürüyor, Ece ailem kız vs vs...Benim yanımda asık suratla dolaşan kız meğer stand up çıymış ailede
Benim kv pek ayirmaz bizi.
2 eltiyiz.uzağız haliyle kafam rahat.
Sadece son gittigimizde kv kızımı severken:"kiskibar olacak benim kızım aynı yengesi gibi" deyince ben bi böyleoldum açıkçası,ne alaka ya ben kıro muyum kine dedimsede içimden, anlıktı.
Eltimi daha çok sevebilir ovebilirde cok mühim değil benim için zira kv pek tutmuyorum.
Kv mi cok sevsem belki alinabilirdim.sizde seviyorsunuz sanırım ama boşverin.
İnanin mesafeli olmak kadar güzeli yok
Güzelim master ını yapmış,eli ekmek tutan gencecik bir insansın.Oğlu da seni beğenmiş istemiş ki evleniyor yuvanızı kuruyorsunuz.Kim ne derse desin.Heee yemek yapamıyorum de geç.Heee şişkoyum de geç.Emin ol eltine de seni methediyor.Bazıları bunu matah birşey sanıyor.İnsanlar seni sevse ne sevmese ne.Eşinle mutlu olmaya bak.Sen zaten zaman içinde mutlu yuvanla kendini belli edersin.Yani kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin.
"Mesela ben son 2 yıldır yurt dışında master yapıyordum, yurt dışında kaldığım süre zarfında çok kilo aldım. K.validem beni tanıdığında inceciktim. Eltim de kısa boylu minyon tiplidir. Akça pakça tam Ordu gelinisin (Eşimim ailesi Ordulu) dedi bana kvalide geçenlerde. Sonra da Ece de sabah akşam demeden spor yapıyor, her tarafı kas doldu vs diyor."
burada seni de övmüş sanki. k.validen belki akça pakça gelin seviyordur.