Kayınvalidemin devamlı eltimi övmesi

Dedigim gibi iki sene once olsa k.validem bni cok seviyo aramiz cok ii derdim.ama laf sokmalarindan imalarindan ve ecesini ovmesinden sonra bundan hic emin degilim...ve elimde degil üzülüyorum bu duruma.ece masallah k.validemle takilmayi inanilmaz seviyo.hep gezmeler tozmalar planlar...ben başka sehirde oldugum icin katilmam soz konusu degil.ama olmasaydim da davet edilir miydim bilmiyorum...

seni sevmeleri önemli mi, önemli ise neden

eger bozuldugunu anlarsa daha fazla anlatir ve yarin oburgun senin icin eceyi kiskaniyor lafi yayar. nişanlina bile deme derim bence. birak övsun deger versin gül dert etme . evet anne ece gercekten oyle evet de ama bozuldugunu kesinlikle belli etme o zaman gorursun azalacak . bu arada ecenin meslegi nedir ve ecenin kocasinin. mertebeleri mi yuksek bu kadar deger niye

Bozuldugumu hic belli etmemeye calisiyorum ne guzel vs dyip duruyorum.ama gecenlerde kendi annem iki lafindan biri ece yahu bu kadinin amaci ne dedi ben hicbsy demeden.

Kizi elinden gelse tepesine cikaracak.Beni istemeye geldiklerinde en bas koseye oturmustu k.validem sandalye tepesinde sıkışıp kalmisti.nikah yemegimde restorama gittiğimizde en bas koseye kuruldu.ece Sen böyle gel ece rahat misin....

Esim ailesine duskundur.ben de sevilmeyen gelin olmak istemiyorum.hayatimizda sorun istemiyorum.ece hanimla yaristirilmak da istemiyorum.
Hicbirsey yapma.ovuldugu zaman yorum dahi yapma.
Kendin ol.bu senin hayatin..gereken saygiyi ilgiyi goster ve kiskanclik duygularindan siyril.
Karsi tarafin yaptiklari eceyi kiskanmaniza yol acmis..siz kendiniz olun.

Seni gicik etmek icin yaptogini dusunuyorsan bunlari surat ifadeble veua soylediklerinle disa vurma. Birak icinde kalsin. Aynen Ece oyledir cok tatlidir, elinden gelir tabi canim neden yapamasin, aa spor mu yapiyomus ne guzel zamani varsa yapsin falan... Bu taktik her zaman is gorur. Amac seni gicik etmekse amaca ulasamadigini goren kv bunu yapmayi keser. Hala kesmiyorsa amacinin kotu olmadigini anlarsin. Amaci kotu degilse de ortada rahatsiz olacagin bir durum yok bence. Aksine yerinde olsam kaynanalik yapma egiliminde biriyle karsi karsiya olmadigim icin sevinirim.

eltin bilerek soğuk davranıyorsa sende ona aynı tavrı takın.kv ye gelince ''ay ben master yaparken orada haliyle birçok yabancı arkadaşım oldu.içlerinden birinin bir kvsi vardı türklere taş çıkarır.kızın her şeyine koşar çookkkk tatlı dilliydi.kadını görünce gözümüz gönlümüz açılırdı kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş.çok severdim o beni aradı bir ihtiyacın var mı güzel gelin?diye sordu.çok şeker bir kadın bayılıyorum ona'' de.

eltin bilerek soğuk davranıyorsa sende ona aynı tavrı takın.kv ye gelince ''ay ben master yaparken orada haliyle birçok yabancı arkadaşım oldu.içlerinden birinin bir kvsi vardı türklere taş çıkarır.kızın her şeyine koşar çookkkk tatlı dilliydi.kadını görünce gözümüz gönlümüz açılırdı kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş.çok severdim o beni aradı bir ihtiyacın var mı güzel gelin?diye sordu.çok şeker bir kadın bayılıyorum ona'' de.

muhteşem bir fikir :) çok hoşuma gitti canım, kesinlikle diyeceğim bunu :KK70: :KK70:

Belki sizi de eltinize övüyordur siz yokken :KK52:

acaba eltimin soğuk tavırları bundan mı? gerçi pek sanmıyorum. k.valide önceden çok beğenirdi beni ama kilo alınca bu kayboldu herhalde. hamarat desen değilim :KK70: güler yüzlü, esprili oluşumu övüyordur belki.

yalnız nasıl da kendimi beğendirme çabasına girmişim. yazarken fark ettim bunu. banane deyip geçemiyorum, demek böyle oluyormuş. vuhuu :KK70: :KK70:

kendi konumu hortlatıyorum ama az önce gördüğüm şeyi biriyle paylaşmazsam çatlardım :) ee bunu başka kimseye anlatamayacağım için mecburen buraya yazıyorum :)

k.validemle watsapp tan yazışırız sık sık. kendisine beğendiğim gelinlik modellerini atarım-malum o dikecek-yorumlar yaparız. az önce watsapp profil fotosu dikkatimi çekti: eltimin resmi :KK70: :KK70: evet yanlış duymadınız, eltimin muhtemelem k.validem tarafından sahilde çekilmiş sadece yüzünün çıktığı bir foto. vay arkadaş bu nasıl sevgidir, saygıyla eğiliyor ve susuyorum :KK70: kadının 4 çocuğu 2 torunu var ama o koya koya büyük gelininin tek fotosunu profil resmi yapıyor vay arkadaş :KK70: hanginize yapıldı bu söyleyin hanımlar :KK70: :KK70:

kendi konumu hortlatıyorum ama az önce gördüğüm şeyi biriyle paylaşmazsam çatlardım :) ee bunu başka kimseye anlatamayacağım için mecburen buraya yazıyorum :)

k.validemle watsapp tan yazışırız sık sık. kendisine beğendiğim gelinlik modellerini atarım-malum o dikecek-yorumlar yaparız. az önce watsapp profil fotosu dikkatimi çekti: eltimin resmi :KK70: :KK70: evet yanlış duymadınız, eltimin muhtemelem k.validem tarafından sahilde çekilmiş sadece yüzünün çıktığı bir foto. vay arkadaş bu nasıl sevgidir, saygıyla eğiliyor ve susuyorum :KK70: kadının 4 çocuğu 2 torunu var ama o koya koya büyük gelininin tek fotosunu profil resmi yapıyor vay arkadaş :KK70: hanginize yapıldı bu söyleyin hanımlar :KK70: :KK70:
Kiskançliktan çatlama tehlikesiyke karşi karşiyasiniz. Kayinvalideniz bu işlerden ne kadar anliyor bilmiyorum ama belki oğlu ya da gelini koymuştur o fotoyu. Ayrica kendisi koysa bile bu kadar takilmaniz normal gelmiyor umursamayin.

Kiskançliktan çatlama tehlikesiyke karşi karşiyasiniz. Kayinvalideniz bu işlerden ne kadar anliyor bilmiyorum ama belki oğlu ya da gelini koymuştur o fotoyu. Ayrica kendisi koysa bile bu kadar takilmaniz normal gelmiyor umursamayin.

kıskandığım doğru bunu inkar edecek değilim. ama başka kim olsa bunu çok büyük olgunlukla karşılarmış gibi konuşuyorsunuz ve bu da hiç gerçekçi değil kusura bakmayın. ayrıca resmi kendisinin koyduğu kesin, gayet de iyi anlar teknolojiden.

X