Kayınvalidemin çorba diyeti

ya başka yapan yok mu ya bende yapmayı düşünüyorum ama annemden gizli yapmam lazım üfffffffff nası yapcam ya bide önceden ıslatmam lazımmış senağlama

cnm akşamdan islat bişey olmaz hata bir kaç
annen niye kızsınkı anlamadım.zaten bu normalde yenen bi çorba cnm

ayy çok güzelmiş yaaa
yalnız benim sormak istedigim bir şey var
ben normal diyetime devam etsem yani sabah peynır domates öğlen salata şeklinde yinede kilo vermemi hızlandırırmı bu diyet :))
yani yağmı yakıyor?

ölçüleride verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler kaydirigubbakcemile3

merhaba.bu çorbayı yoğurt koymadan yesek olurmu acaba.yoğurdun bu çorbadaki önemi nedir,bilgisi olan varmı.kaydirigubbakcemile5

cnm akşamdan islat bişey olmaz hata bir kaç
annen niye kızsınkı anlamadım.zaten bu normalde yenen bi çorba cnm

ya doğru sölüyosun ama annem böle zayıflama şeylerine çok kızar ve benim bunu sürekli yapcam gerekcek o yüzden ya of annem çok aksi ya senağlama zaten bugun bunu yapcam die yaktım bide offfffffff offffffffff al şimdi anneme dert anlat ne yalan uydursam acaba :çok üzgünüm:

ay cxnm benım ya kıyamam ben sana cnm ihtiyacın yoksa yapam ama bu çorbanın hiç bir zararı yok çok tok tutuyo cnm seni anliyorum cnm keşke düdüklüde yapsaydın ben öyle yaptım saat tut cnm

frezya sen devam ediyormusun.varmı bir değişiklik kilonda.bende yapmak istiyorum.bugün akşam yapacağım yarın başlamak istiyorum.faydası oldumu merak ettim canım.a.s.

cnm sadece öylen yemiyorum akşam yiyorum bu çorbayı
şu anda bişey yok cnm olursa yazarım
ama iki kez yedım bu çorbayı dolpta var
yane devam edeceğim bitinceye kadar
ben biraz çok yapmişim galıba
yazık dökülmesin hep onu yıyeceğim ama arda balık ve sebzede yamak gerekiyo
bir arkadaş öyle yazmişti
sended olursa değişiklik cnm buraya yaz başarılar

ay bende 1 er su bardağı koydum haşladım.oda koca bir tencere oldu.:1shok:nasıl bitireceğim bilmem.yarısını deepfreze koydum.bugün öğleyin yemeye başlayacağım.inşallah sonuç alırım.şu 6 kilo için çırpınıyorum.bir verebilsem.alkisalkisalkis

BEN ŞİMDİ ÇORBAMI YEDİM.cokacimcoookTADI GAYET GÜZEL.SOĞUK YEDİM İŞYERİNDEYİM ÇÜNKÜ.BAKALIM KAÇ GÜN DAYANABİLECEĞİM.CADIARZU

ben bu diyete 6-7 gün önce başladım ve kaçamaklara rağmen günde bazen 1 bazen 2 saat sporla birlikte bol su alarak 1.5 kilo verdim bence gayet güzel bir diyet devam etmeyi düşünüyoırum
yalnız frenleyemediğim kaçamaklara bir çözüm bulamadım henüz
sizin önerileriniz var mı

kızlar ben katı yıyorum pek sizler çokmu sulu yiyosunuz
şöyle lapa gibi oluyo yoğurtu karştirinca

Son düzenleme:

rcnm olsun bak kilo vermiş gene ama yedıklerıne dikket et.
bide sakız çığne bu seni abur cuburda uzaklaştrır.

arkadaşlar diyetteyken sakız çiğnemek yanlıştır.. çünkü ağız oynarken mide sindirime geçer ve erkenden acıkırsınız.... iştah kesmek için sıcak bitki çayları deneyin..

kızlar ben bu çorbayı 1.si gün öğle akşam. 2.si gün sadece öğle içtim.bağırsakları çalıştırıyor fakat çok gaz yapıyor.hergün içilmez heralde. sadece buğday ve yoğurtla deneyeceğim.buğdayda tok tutuyor.buğdaylı yoğurt çorbası gibi.tadı hoşuma gitti.buğday vücuttaki ödemi atıyormuş ,hemde besleyici.:1rolleyes:

sakız benimde iştahımı kesiyor yani kesmese bile
sakızı çıkartamıorum çok sevdiğim için yemek yeme isteğim olmuyo bölece...
tabii herkesde farklıdır ben sakız manyağıyım... :)))

deneyenler nasıl gidiyor arkadaşlar bunlar şişginlik yapmıyor degilmi bide kullananlara soracam bunları yediginiz zaman tuvalet sorunu nasıl oluyor düzenli çıkartıyormu

kızlar bende pazarertesi tekrar başlaıyacağım ama düzenli olarak

fakat bu tuvalaet sorunu hiç çözmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…