- 26 Kasım 2007
- 203
- 3
-
- Konu Sahibi nickminkenari
mrb arkadaşlar pcyle bir sorunum vardı online olmama ragmen yazı yazamıyodum sorunu hallettim neyseki. en son 2 kilo almışdım çok şükür 4 kilo daha verdim. yazdıklarınızı okudum aklımda kladıgı kadr cvb vereyim.
blendırdan geçirilmiyo aynı aşure gibi pişiriliyo, benim vucüdum ödem tutmadıgı için tuz kullanıyorum sorun olmuyo herkes kendi vucüdunu bilir ona göre tuz durumunu ayarlar.çay, kahve içiliyo tabiki şekersiz ama şekersiz içemiyosanız tatlandırıcı kullanabilirsiniz abartmadan.kahvaltda domates, salatalık peynir yiyiyorum yani klasik kahvaltı,öğlen çorba,akşam sebze yada salata yada ızgara et,tavuk,balık hangisi varsa (fırın poşetinde yag koymadanda pişirebilirsiniz) arada da acıkınca mideniz kazınınça çorbadan içebilirsiniz, muz yemezseniz iyi olur yaz meyvesi kayısı en ideal hemde baırsakları çalıştırıyo, karpuz, kavun,şeftali,nektari v.b.
cnm hollywood bana yaramadı bk şöle yapablrsn bnde öle yapıcm.bk cnm bn zaty hollywood yapıodum ama uymuodum sabhları klask kahvaltı(1 dlm k.ekmek,1 domates,1 salatalık,1 bardk çay)
öğlen:salta yapıodum listeye uyuodum akşam kafaam göre takılıodum(evdeki yemkten azıcık yiodum)
şmdi böle yapablrsn yane bnde böle düşnüüorum:
sabh:klask kahvaltı
öğle:seherjiğin diyetsyen kayınvalidesnn müthiss çorbası
akşam:salata yapıoda yiyeblrsn bn öel düşnüürum yada akşam bazen 3 köfte yersn,hatta sossuz 1 tabk makrna....
bn böle yapmaı düşnüüorum cnm,hollywood tan daha ii gibime geldi bakalım bu hafta bşlıcm bn bu cumartesi,istersn gel beraber başlayalım.eğer sanada uyuorsa
bu nohut,fasulye ve buğdayı düdüklüde haşlasak olur mu ben çalışıyorum ve dün akşam ısladım
Ha kızlar size bir önerim var sabahları mutlaka limon ve maydanozu rondoda çekip yemeyi ihmal etmeyin diyet sırasında mütiş enerji veriyo