- 8 Ağustos 2008
- 1.111
- 75
- 40
-
- Konu Sahibi nickminkenari
diyete baslamana sevindim aslında kesinlikle çok haklısın mercimek ve nohut baya gaz yapıyorSelam
Bende bugün diyete başlamaya karar verdim. Hamurisi , tatlı yemeyip , yemeği azaltarak kilo vermek istiyorum.
Bu tarifi gördüm ama ben 1 yasinda bebegimi emziriyorum . Bu bakliyatlar cok gaz yaparsa diye endişe ettim.
diyete baslamana sevindim aslında kesinlikle çok haklısın mercimek ve nohut baya gaz yapıyor
bizzat yaşadım bunu onun dısında başka bir durum yok bugün ara veriyorum çorbaya ama yine yogurtlu ürün kullanıcam
mesala öglen patates ve yogurt akşam ıspanak ve yogurt
bu şekildede yapabilirsin en kısa zamanda paylasımları beraber yapmak dileği ile
tam canım ne zamn başlıyorsun diyete yada saglıklı beslenme desek daha iyi olucakGünlük yediklerimi burdan paylasabilirim birbirimize destek olmak adina ama benim icin çorba şimdilik zor. Nohut , buğday, fasulye hepsi de gaz deposu
tam canım ne zamn başlıyorsun diyete yada saglıklı beslenme desek daha iyi olucak
ya ben şimdiden yılbasını nasıl dagıtmadan geçiririm diye planlar yapıyorum umarım güzel davranışlar sergilerim
oooo tebrik ederim kendimiz adına en doğru seyi yapmak adına yola çıkmış bulunuyoruzBugun başladım
hafif kahvaltı , azar azar yemeklerden yemeği planlıyorum , çay , bitki cayı bir de akşamları biraz yuruyebilsem süper olur.
Beyaz unu menumden tamamen çıkarmak istiyorum. Bir de abur cubur tabi .
Kolay olmayacak ama insallah başarırım.
Yılbaşını nasıl geçireceğine bağlı ipin ucunu kacirip kaçırmamak.
Biraz esnek davranabiliriz o güne özel .
Gerçi biz evdeyiz özel bir durumunuz olmaz ama temkinli olmakta fayda var.
aslina bakarsan ben bi konu açıp orda menülerimi günlük kilonı yazmayı planliyordum.
Bu konunun amacına uygun olur mu benim paylaşımlarım bilemedim.
kon acsam bile burdan da paylaşım yaparım , yalnız devam etmemek adına .
Birbirimizi tetikleyelim diye
hoşgeldin canım kaç gündür bende boşlamıstım diyeti ve bazı durumlar vardı halada var ama elimden geldiği kadar yapmak istiyorumbendeee yapıcammmm bu dıyetı ınsallah verıcem yarın baslıyorum 64 kıloyum hedefım 59 dusmek( ınsallah verebılırım destek olmak gerek bırbırmıze (