Kayınvalidemin çorba diyeti

kızlar ben bu çorbayı 1.si gün öğle akşam. 2.si gün sadece öğle içtim.bağırsakları çalıştırıyor fakat çok gaz yapıyor.hergün içilmez heralde. sadece buğday ve yoğurtla deneyeceğim.buğdayda tok tutuyor.buğdaylı yoğurt çorbası gibi.tadı hoşuma gitti.buğday vücuttaki ödemi atıyormuş ,hemde besleyici.:1rolleyes:

cnm bende parertesi buğdayla deniyeceğim baklım nasıl olacak sevgilera.s.

merhaba arkdşlar bn daha öncede denedm bu çorbaı gerçkten tam yazın içilecek süper bi çorbaa..herkese öneririm bana çok faydasıda oldu hatta yarın başlamaı düşnüorum bn bi kez daha yapıcm...

Bende 3 gün denedim bu çorbayı ama bende çok fazLa gaz yaptı.Sonra bıraktım ve bu gaz problemi yüzünden şu an sinameki içiyorum :bbo:

slm kızlar bende akşam fasulye ve nohutu haşladım bugün başladım inşşaallah faydası olur ama ben buğday koymadım yoktu

ya ben bıraktım yoğurtla hoşuma gitmedi ama ben kilo vermeye devam ediyorum akşamları yememeye çalışıyorum belki sen yapabilirsin sonucunu paylaşırsan sevinirim bende toplamda 16kilo verdim daha şimdilik 18kilo daha vermem lazım

ben çorbayı yaptım sadece dün 1 öğün yiyebildim. suyun içinde fasülyeler nohutlar yüzüyo işte pek sevilcek gibi değil. yanında da cacık yedim

ben de bugün rejim standartımı değiştiriyorum 1 aydır safran çay içiyordum tık yok bugün gece elme sirkesine ve bu çorbayı hemen ıslatıp yarın sabah da buna başlıyorum ve bir de power plate-o da spor niyetine-birinden biri işe yarar da zayıflarım inşalllaaahh...yarından itibaren ben de gelişmeleri yazıcam..

bende bugün lahana çorbası diyetine başladım ama tadı berbat bu diyeti görünce havalara uçtum o kadar çorba ziyan olmasın devam edicem (inşallah) sonrea bu diyete geçicem :)

dün akşam başladım1 tabak yedim sabah her zamanki kahvaltımı ettim öğlen yine 1 tabak yedim akşamda devam edicem...ama sarımsaklı yoğurt beni çok uyutuyor...off nescafe içip uyanık kalmaya çalışıyorum..bir de arkadaşlar bu diyeti yapanlar özellikle kilo verenler süürekli mi yediniz kaç gün devam ettiniz ara ne kadar ayrıntıları yazar mısınız -ayrıca tadina bayıldım zaten tansiyonum var sarımsak iyi geldi uyutması da ondan sanırım düşürüyo ve aşure yiyormuşum gibi geliyo-

yapan varsa verdiği kiloyu paylaşırsa sevinirim. hatta ben de kendisine katılırım motivasyon için iyi olur diye düşünüyorum hihoyyyt

bende dün geceden ıslattım malzemelerimi sabah kaynattım bugünden itibaren başlıorum şekerler sabah cornflakes yedim yağsız sütlee öğlende bu karışımdan yiyicem akşamda aynı şekilde yemeyi düşünüorum 1 hafta dewam ediyim haber weririm kıslar sizedezemuszemus

açlık bastırmıyo sanki :umursamaz: stresli bir işte çalışıyosanız hele tatlı krizi sinyalleri çalıyo. meyve de getirilmeli yanında.

X