Kayınvalidemin çorba diyeti

kızlar

ben bu çorbayı biliyorum ama şöyle

yoğurt, 1 kaşık un, 1 yumurta ve suyu karıştırıp, kıvamını ayran kıvamına getiriyorsunuz.

buğday, nohut ve kurufasulye ve yeşil mercimek ekleniyor. ama şöyle

nohut ve kurufasuleyeyi başka biryerde haşlayıp hazır ediyorsunuz.

sonra işte bu ayran kıvamındaki çorbayı ocağa koyup yüksek ateşte hiç durmadan kaynatıyorsunuz. o arada içine buğdayı, nohutu ve kurufasulyeyi atıyorsunuz. kaynayıncaya kdar hiç durmadan karıştırın. piştikten sonra içine tuz ekleyeceksiniz, öncesinde değil.

bu harika bir çorbadır. tabi üstüne en son nane kırmızı biber filan ekliyorsunuz.

aslına bakarsanız yanında salata ile muhteşem bir çorba. hem herşey var içinde. hani et değil bakliyat yemiş oluyorsun. yumurtası da içinde 1 kaşık da un yahu. ne olacak ki?

öğlen akşam içsek zayıflamaz mıyız yani?

sabahları da nomal standart kahvaltı?

benim kafama baya yattı bu! en kötü harika bir çorba içmiş olucam. ama ben tadını bozma taraftarı değilim. hani tuzsuz filan olmasına lüzüm yok. tuz ödem yapar şişkinlik yapar ama hani tuz sadece su tutar. amaç gram saymak değil ciddi kilo vermek olunca?

neden olmasın diyorum?

ben bunu bir deneyim bakayim:)

annemden onay aldım başlıyorum bu diyete... bi ay sonra tamamım inşallah..ssüpermişşş

senden kurtulucam 3,5 kilo

Son düzenleme:
kizlar bende baslamak istiyorum. corba tam olarak nasil yapiliyor? ilk sayfada pek anlamadimda diger sayfalarida okuyamadim hepsini. Ve bir gün önce islatiliyor derken suyun icindemi birakiyoruz? kusura bakmayin pek anlamamda böyle seylerden
adim adim herseyi yazicam buraya

kolay pişmesi için bigün önceden malzemeleri suda bekletceksin cnm..

sonra normal yoğutlu bi çorba yapıp malzemeleri içine atcaksın..su ve yoğurtla ama sadece.sonra da malzemeleri içine koyucaksın..

gaz yaptığını düşünenlere önerim nohutla yer değiştirebilirsiniz birde yeşil mercimek..ben yaptım iki kere yapıtm 2 gün 2.1 gr verdim ve geri almadım..şimdi yine başaldım ama öyle 1 ay yapmadım hiç ayda 1 kere 2 gün.kaçamaklarım oldu yinede kilo verdiriyor..:)))

bugün bende başladım arkadaşlar: her gün ne yediğimi burada paaylaşmak istiyorum kendimi kaybetmemek için
61 kiloyum boy 163 hedef 55:))

sabah 1 kase çorba arada 2şekersiz çay
öğle 1 kase çorba arada 2 küçük salatalık 2 kuru kayısı 10 tane fındık
akşam 1 kase çorba arada salatalık elma(yicem)
Arkadaşlar sizlerde günlük yediklerinizi paylaşırsanız daha iyi motive oluruz diye düşünüyorum

bu diyetle ilgilenen yokmu arkadaşlaar....kilo veren varmıı ben yaklaşık 4 gündür yapıyorum ama 2 öğün kaçamak yaptım :) hala tık yok

Ben dün basladım bugünde devam ediyorum , tarıda sabah -1100 gr. gördüm

Sabah kahvaltıda domates salatalık ve az yaglı peynir , 1 dili ekmek
Gün boyu 2 saatte bir ayran aşı corbası ( Benim karsımım tuzsuz ayran içine bugday ve nohut şeklindeydi) Öyle fasulyeymiş , mercimekmiş falan koymadım .

İnanılmaz ödem attırdıgını düşümnüyorum , bol su da içtiğimden wc den cıkamadım diyebilirim bugün .

Son düzenleme:
Benimde böyle bi diyetim var.. salı 1 hafta olacak.
sabah süt+elma
ikindi tost( kaşarlı sucuklu)
öğle ve akşam istediğim bir çorbadan 1 kase.yanında istersem salata

Gerçekten güzel bir diyet yöntemi
hemen sindiriliyor ve tok tutuyor

Dün başladım.74 kiloyum.sabah güzel bir kahvaltı yaptım.tüm gün çorba içtim ara öğün yapmadım akşam dondurma kaçamağım oldu.
bugünse çok zengin bir kahvaltı yaptım.uyuyakalmışım ara öğün yapmadım.yoğurtlu çörekotu yedim iştahımı kesti.şimdilik bu kadar.

bende buaralar zayiflamayi kafaya koyanlardanim ve buldugum her firsatta bu siteyi takipteyim )
ben bugüne kadar zayiflama haplari,zayiflama mamalari, en gözde diyetler ve hatta ameliyatlar bile denemis bir insan olarak bunu diyebilirimki bence hizli kilo verdiren diyetlerle hicbir yere varilmiyor,varildigini saniliyor, ya ömür boyu ac kalacaksin, yada önce sevinip sonra yine üzüleceksin geri alirken :-(
simdi günlük 1 saat spor yapmaya basladim, diyet yapmaya kendimi ne zaman endexlesem tokken bile ac hissetmeye basliyorum kendimi..
sabah kalkio adam akilli bir kahvalti yapin bol salatalik domatesli, öglen tavuk ve bol salata gibi biseyler yiyin ve aksamda bu corba gibi hafif ama lezzetli bir corba icin ve bir saat yürüyün, kosun, bisiklet sürün vs...
eger bunu basarabilirsekk kesinliklee zayiflariz hanimlarr, spor yapiyorum ve incelmeye basladimmm.. ama sadece corbaa yada sadece salatayla beslenirsek bunu en fazla iki hafta yapabiliriz ve iki hafta sonrada kitliktan cikmis gibi acgözlülükle ne bulsak götürrüüzzzz.. kar edeyim derken zarara girmeyelim, acele giden ecele giderrrr )))))
gercekten hepsini denedim hanimlar, sadece bedenlerimize ve organlarimiza farkinda olmadan büyük zarar veriyoruzz..tecrübe konusuyorrr..
hayatimda ilk kez saglikli beslenmeye calisip düzenli spor yapiyorum ve daha 8-10 günde düymesini kapatamadigim pantolonun icine rahatlikla girebildimmm..

yanlis yollarda cok yürüdüm ben bu zayiflama konusundaa, yanila yanila dogru yolu buldum sonunda ve saglikli bir sekilde basaracagim Allah in izniylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…