Kayınvalidemin çorba diyeti

bugün bende bu çorbanın biraz değişik versiyonunu yaptım tadıda harika oldu .bakalım kaç gün yapabilecem
benim tarifim şöle
nohut .yeşil mercimek ve bulguru haşladım .koyu kıvamlı bir ayran yaptım içine malzemelerimi koydum birazcık tuz benim tansiyonum çok düşük o yüzden tuzsuz yiyemem ve bolca nane koydum tadı harika oldu yemesi zevkli ve inanılmaz tok tutuyo

bende diyet yapamıyorum tek tip diyet bana daha uygun çünkü alternatifli diyetlerde ölçüyü kaçırıyorum bu çok büyük bi sorun benim için.. bu daha işe yarayan bi yöntem benim için 3 gün şehir dışında olucam az yemeye başladım zaten.. pazar günü eve dönücem hazırlayıp başlamaya karar verdim bakalım ilk 1 haftayı yazıcam ..

corbanin tadini cok sevdim, nohut ve bulgur la yaptim ben fasulye koymadim
sarimsakli yogurt ve biraz da tuz ekledim
gecen sene hemeroid ten ameliyat olmustum ozamnda sadece corba iciyodum
kilo vermistim, corba az kalorili hemde doyurucu oluyo

slm dicem ama bayadır kimsecikler ugramamıs
bende baslıcam bu diyete yarın 15 gün içinde ne yaptım yaptım
bu yüzden buraya okumaya gelen arkadaslar olursa beraber baslamak çok azim verecektir
umarım birileri gelir gelirse çok sevinicem sabırsızlıkla sabahı bekliyorum

bende başlamayı düşünüyorum ama yıl başından sonra

45 dk hızlı tempoda yürüyüş 1 havuç ve çorbamı içicem birazdan
bi akşam çorbam kaldı onuda içince günümü güzel kapatımış olucam
bugün kendimi kutluyorum çok sadık kaldım diyetime ve sporuma
yarın yine tek başıma devam edicem yarışımın sonucumuda sabah yazıcam günlük gibi birşey oldu burda neyse
diger arkadslarımıda sabırsızlıkla bekliyorum

Son düzenleme:

tebrik ederim bol eksiler :)

günaydın dün akşam biraz fazla kaçırdım çorbam 1 kase kaldı 3 dilim ekmek ve birazda yaglı pataes kavurması yedim
pişman değilim saglıklı beslenmeye çalışıyorum sonuç yüz güldürücü yinede ve zaten çorbanın içeriğide oldukça faydalı kalsiyum ve baklagiller nohut ve mercimek ve bulgur hepside tam bir dengeli ögün oluşturmak için biçilmiş kaftan misali
henüz kahvaltımı etmedim yinede yazayım şimdiden 1 haşlanmış yumurta 1 kepek ekmeği zeytin peynir
ve sonuç 900 gr gitmiş

evetttt 45 dk yürüyüş yaptım ve dünden kalan çorbamı içtim
bu arada günde 2.5 lt su 2 fincan yeşil çay 1 fincanda zeytin yapragı biberiyeyi karıstırıp içiyorum

Son düzenleme:
öglen çorba ara 1 dilim ekmek 1 adet nuget 2 parça patates
akşam çorba bitki çayı
bugünüde böyle kapatmış oldum darısı yarının başına İNŞ
gerçi diyette zorluk 3 günmüş sonra alışıyormuş eee yarinide atlattıkmı bu iş oldu demektir
ama çok istiyorum bu sefer bu konuyu çözmeyi artık bıktım diyete başlayıp başlayıp bırakmaktan
bu son olucak İNŞ benim için

kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
1 karper peynir 2 dilim salam
spor 45 dk yapıcam
öglen çorba
ikindi çorba
akşam çorba
ara havuç ve yer elması
rutin bu şekilde devam edicem hepsini tek seferde yazayım diye erkenden yazdım
yarın görüşmek üzere

ama bugün çorba içmek istemiyorum bu gün ve yarın birazda protein agırlıklı besleneyim diye düşünüyorum
yine de bilenmedim henüz karar veremedim artık gelişmeleri yazarım burdan
dünkü diyetimin sonucunda 300 gr daha vermişim zaten tickerimide günlük değişiyorum
yani burdan yazmasam bile güncel olucaktır tickerim neyse
kahvaltımı ettim 1 yumurta
2 kepek ekmeği 21 gr kaşar
kahvaltımın kalori 260

Selam
Bende bugün diyete başlamaya karar verdim. Hamurisi , tatlı yemeyip , yemeği azaltarak kilo vermek istiyorum.
Bu tarifi gördüm ama ben 1 yasinda bebegimi emziriyorum . Bu bakliyatlar cok gaz yaparsa diye endişe ettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…