Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim. Çok lezzetli gözüküyor
Teşekkür ederim Eflal'imEline sağlık canım başarılar
Teşekkür ederim canımNevroşum ellerine sağlık .. düğün çorbası bu muymuş?? Hiç bilmiyordum.. denicem ama
Teşekkür ederimellerine sağlık canım sevdiğim bi çorba ama bizim evde yenmiyo diye yapmıyorum sorması ayıp canım Bayadır diyettesin kaç kilosun ki
oo maşallah iyi vermişsin hep annelerin yanına gidince alınıyor hakikaten benimde hızlı çalışıyo galiba alamam ama sanırım beslenme şeklimle alakalı ben hep 2 öğün yerim önemli olan sağlık sende haşimato vardı sanırım değil mi ondan yavaştırTeşekkür ederim
Canım metabolizmamdan kaynaklı çok yavaş veriyorum75 ile başladım Şubat tatilinde 60 kiloya düştümTatilde ailemin yanına gidince 4 kilo geri geldiŞimdi geçen hafta yeniden başladım tekrar 60'a düşeceğim
Ben de genel olarak iki öğün yiyorumoo maşallah iyi vermişsin hep annelerin yanına gidince alınıyor hakikaten benimde hızlı çalışıyo galiba alamam ama sanırım beslenme şeklimle alakalı ben hep 2 öğün yerim önemli olan sağlık sende haşimato vardı sanırım değil mi ondan yavaştır
Teşekkür ederim canımOoooo
Kimleri goruyorum
En sevdigim corba ve bu diyarlarin en suppppperrrr uyesi bir arada
Harika olmus ellerine saglik, nazar boncuklu tahta kasiga bayildim
Basarilar diliyorum canim
Teşekkür ederim canımYaa inanmıyorummm..
Düğün çorbasııı.
Ooy ooyy.. Çoooo..ookkk severimmm.
Annemin taraf çok yapar.
Ellerine sağlık ablam.
oluyor öyle şeyler canım maşallah azimlisin istediğin kiloya inersin inanıyorumBen de genel olarak iki öğün yiyorum
Ben hamileliğimde bile bu kadar kilo almamıştım ne olduysa son 2 yılda oldu canım
Daha fazla almadan önünü kestim
Evet sağlk problemlerimden
Teşekkür ederim canımAbla ellerine sağlık çok güzel olmuş muhakkak deneyeceğim
Teşekkür ederimellerinize sağlık
Sağol canımoluyor öyle şeyler canım maşallah azimlisin istediğin kiloya inersin inanıyorum