Kv 8 gündür bizde idi..bir saat önce eşimle çıktılar..giderken sarıldım..hakkını helal et anne herşeyi beraber pişirdik toparladık teşekkür ederim , yine gel inşallah dedim..o da bi hafta bana katlandın dedi mahcup mahcup suçlu gibi bi tavırla kafasını öne eğerek falan..eşim de yanımızda..ben de böyle konuşmandan hiç hoşlanmıyorum sen de bana katlandın o zaman..mecburiyetten birbirimize katlandık yani öyle mi..katlanmak ne demek dedim yumuşakça..tamam tamam demedim demedim diye surturdu beni..konu büyümesin gibi bi tavırla..önceki durunmlar olmasa katlanmak lafı insanı bu kadar sinir etmez ama giderken bile keşke gelmeseydim yük oldum muhabbeti..
bi memnuniyet ifadesi yok yani, tam anlatamıyorum..bu kadar rahatsız ettim düşüncesi ince fikirlikten olsa bana katlandın sağol diye kendini yermek yerine herşey için sağol kızım çok memnun kaldım iyi ki gelmişim vs falan der insan..
kahvaltı edip çıktılar mesela,sofraya çağırıyorum,ben bu saatte kahvaltı etmeden çıkarız diye düşünmüştüm niye uğraştın ne gerek vardı ayy bi de yumurta mı kırdın ne gerek vardı çayı yeni mi demledim uğraşmasaydın cart curt..eşim de işe gidecek yani o kahvaltı hazırlanıyo hep..çok basit işler günlük sıradan şeylere çok uğraşmısım gibi davranıyo..ama sürekli sürekli..
gelirken eşimin amcası yengesi kv beraber özel araçla gelmişlerdi..akşam yemeği bizde yendi,onları da yemeğe çağırayım mı diye sormuştu kv..ben de tamm benim de aklımdaydı zaten çok iyi olur dedim..amcanın gelini nöbetçiymiş o akşam o nedenle bizde toplanıldı..10 kişiydik toplam..mercimek çorbası,patatesli köfle pilav yaptım..ortaya da barbunya,salata,kızartma yoğurtlaması..kv habire çok uğraşmışsın ayy ben de insanları getirdim başına..bir sürü bulaşık çıktı ..çok mu yoruldun..abarttıkça abarmıştı..bu kadar şey yapmasaydın keşke falan demişti sürekli..herşey de yendi bitti..seve seve yaptım zor gelmedi bana yemek yapmak vs diye kaç kere söylemiştim..en son bıkıyo insan..ne yapsaydım yumurta mı kırsaydım makarna mı yapsaydım evime ilk defa 10 saat yoldan gelen insanlara demiştim..
pek çok kişi ayy ne cici kv diyo ama süreli kaldığı için sıkıntı çıkmadı şükür,devamlı bir arada olsak patlardım herhalde..habire karşıdaki kişiye ayy yok öyle değil,ne demek,estağfurullah demek bezdiriyo insanı..
Yorumlar için herkese teşekkürler..yine de elbette huysuz ve herşeye burnunu sokan kv ile kıyaslanmaz ama benim küçük derdim de buydu işte..