Kayınvalidemi uyarmama rağmen hala yemeğe çağırması

Aslında çok basit yapacagınız şey .Ben gelmıyorum evımde yemegım var .Her gun bir başkasının evıne gıdılmez.Ayrıca yoruluorum.Her gun gıtmek ıstemıyorum.Evini ozluyorum demenız gerekır.

Ay şaka gibi . Resmen kadın dalga geçmiş sizinle . Sizi çocuk susturur gibi başından atmış
Sorma canım şöyle birşey oldu,kayınvalıdemle bahcede karsılasınca ona bir kargo gelecekti alkol seviyorlar yemeklerle icmeyi.Bugün gelen sarabı merak etmıs dedi tadını..O da herhalde o yüzden yemeğe davet etti eşimin online işleri vardı onunla konusmayı bekliyorum n

Yoo güzel yöntem iyi fikir zaten biraz daha böyle devam ederse bu cinnet rol değil gerçekten cinnet geçireceğim :)) Şöyle birşey olmuştu bir ara eşim yemeği yer kayınvalidemlere cıkardı yenı evlendiğimiz zamanlar bu karantina dönemleri,o zaman burda her yer kapalıydı islerini onlıne yapıyordu ve cok iş alıyordu cok calısıyordu birlikte zaman geçiremiyoruz diye o zamanlar patlamıştım buna,madem evde yalnız kalacaktım neden evlendın benım gibi..Tabi sesler yükseldi kavga ettık aılesı annesı babası gorumcem asagı ındı görümcem bagırıp cagırmaya basladı bana..Zaten görümcem ben evlendiğimden beri calısmıyorum diye ona dert olmustu o yüzden ordan bilenmişti sanki abisinin parasını yiyormuşum gibi vs beni fazlalık olarak görüyordu yani..Annesi evet anlayıssız bıraz ama özünde iyi kadındır yardımcı olur herseyde bize ama görümce ve kayınpederım sorunlular..Mesela o günden sonra görümcemle asla konuşmadım konusmuyoruz suan eşimle başka sorunlardan dolayı ama basıt konular..Aramızda 2. bir kavga cıktı bagırdım cagırdım bu defa kayınpeder indi kayınvalıdem yoktu,burası benim evim burda bagıramazsın cık gıt bılmemne...Neye ugradıgımı sasırdım sonucta bız karı kocayız ıllakı tartısmamız kavgamız olacak kı evlılıgımızın ılk zamanları yenı yenı huylarımızı ögrenıyoruz sonucta..Polis cagırdım ben de..Bosanacagım beni Türkiye ye aılemın yanına gönderin dedım..Sonra kayınpederım gelıp benden özür diledi suan ıyıyız onunla buyugum dıye bırsey demedım ama aılesı bu anlamda normal degıl kavga etsem neyle karsılasacagım onu da bılmıyorum ama eğer böyle devam ederse ailemin yanına gidip resti çekerim sonra düzeliyorsa düzelirler yoksa bu sekılde olmaz zaten

Hayır dedim bugün eşime..Gitmedik ben evde yaptıgım yemekten tabak hazırlayıp onlara götürdüm.Ben konuşmadan degıl de bugün laf arasında kayınvalıdemler alkol seviyorlar aksam yemekle,bir yerden özel bir şarap almıslar, benimki de tadını merak etmıs o da yemege davet etmiş,zaten biz gitmeyince bana şarabı verdı eve götürmem için ben de getirdim eşime verdim böylece evımızde yemıs olduk.

Yapıyorum canım her gün evde yemeğimi ve dört dörtlük de yapıyorum annesinin yemeklerinden daha cok begenıyor yemeklerimi..Hani yeni evli olursun yemek bilmiyorsundur annesının yemeklerini özler gitmek ister anlarım ama ben zaten çesit çesit yapıyorum gitmemiz için bir sebep yok..Ailesiyle birlikte de yemek yemek istiyorsa hep beraber haftada bir yeriz ama her gün de olmuyor yeri geliyor ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum veya erken uyumak ıstıyorum..Ona şart da koşmuyorum gitmek istiyorsa gidebilir yani keşke gitse ama tek gıtmez

Sorunlarımı başkalarıyla çözmeye çalışmamak için karşımda laftan sözden halden anlayan insanlar olması lazım Açık açık konuştum ima etmedim lafı dolandırmadım daha ne yapabılırım bılemedım o yuzden soruyorum belkı benden daha iyi fıkrı olan bırılerı vardır belkı daha tecrubelıler vardır yoksa bu benım de hosuma giden bır durum degıl

Kaynananla konuşmuşsun rahatsız olduğunu söylemişsin ama o daha çok mutlu olmuş seni de daha çok gıcık etmeye çalışıyor. Sen de tavrını koy eşine gitmiyorum de
Evet söyledim bugün annene söyle gidemeyiz bundan sonra bu kadar sık da gitmeyeceğiz yoruluyorum dedim tamam dedi bakalım göreceğiz

Ooof bu ne ya. Bu olmamis biraz daha buyutun yaziyi.

Eşimle konuştum annesi onu yemeğe davet ettiğinde ne diyeceğini bile ezberlettimm olaki geri cevirmesin artık aramızda kavga sebebi

Canım aradığı saat öğlen 12.00 13.00....Erkenden söylüyor...Yani yemek yaptım sofraya oturacagız saati değil..Ki ben yemek yaptım desem de olsun onları yarın yersiniz diyen bir kayınvalide düşün...Bizim evimizin düzeni her zaman vardı..Ben eşim ısınmış yemek yemeyi sevmiyor diye o gelmeye yakın yaparım genelde yemekleri..Sadece dınlenmesi gereken yemekleri önceden yaparım..Yani eşime göre oturttugum bir düzenim var zaten.

Yok çağırmış şöyle olmuş kayınvalıdemler yemekte alkolü severler özel bir sarap sıparıs etmısler benımkı de merak etmış saraptan anlıyor.Eşim tadını merak edince annesi de yemeğe davet etmış ama o konuşmaya ben olsam hıc davet etmeden şarabı verırdım 12 sıse sarap almıslar..Ben onlara bugun yaptıgm yemekten goturmustum o arada ögrendım kayınvalıdem 1 sıse verdı esım ıcın...Bunu yemege davet etmeden bu sekılde ılk basta verebılırdı..Benim dün konustugum konusmanın uzerıne ben olsam davet etmezdım merak edıyorsa 1 sıse yollardım zor degıl yanı

Kayınvalıdemler yemekte alkolü sevdikleri için özel bir sarap sıparıs vermısler benımkı de merak etmıs konusmuslar kayınvalıdem de yemege davet etmıs ama 1 sıse verıp al evde ıc dıyebılırdı neysekı esıme gıtmeyecegımızı söyle dıyınce onlara bugun yaptıgım yemekten tabak hazırlayıp götürdüm o arada 1 sıse verdı..Bunu en basta da yapabılırdı

Eşinizin yalan söyleme ihtimali var mı?
Sordum bak annenle ben daha dün konuştum açıkça söyledim dedim neden davet etti sen mi acaba bizi davet ettirdin dedim..Yok dedi ben söylemedim...Kayınvalıdem de bugün onlara pişirdiğim yemekten tabak hazırlayıp götürdüm onlar yemekle alkol sevıyor özel bır sarap sıparıs vermısler benımkı de merak etmış yemege davet etmıs..Sonra bız gıtmeyınce benımle gonderdı bır sıse esıme

En güzelini yapmışsınız darısı başıma..Biz de sizin tam tersiniz eve hersey alıyoruz ama evde yemek yapmak ıcın resmen fırsat kollamaya başladım..Bu kadar bezdırmeselerdı ıllakı haftada bır bız ısterdık bırlıkte olmayı ama gercekten bezdım uzun bır sure bırlıkte yemek ıstemıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…