Kayınvalidemi uyarmama rağmen hala yemeğe çağırması

Doğru söylüyorsunuz ince düşünüyorum aman o yemek hazırlamıs ben de bulasıgı yıkayıp toplayım dıyorum ama haftada bır degıl ıkı degıl ınsan bezıyor..Evımde olsam o gun yorgunsam belkı bulasıgı yarına bırakacagım..Kayınvalıdem ve eşi var sadece pek gecınemezler o yüzden onunla sıkılıyor sanırım ıkı kısı kalabalık arıyor sanırım ama kızı da var onlar gelsın ben her gün cekememkı bu tantanayı

Çok güzel yazmıssın valla...Gerçekten ogullarının bir birey oldugunu kabul etmeyıp onlara modıfıye gıbı yasıyoruz:)) Akşam eşime biz iki kişilik bir aileyiz yani 2 kişi de olsak bir aileyiz..Aile olabilmek için illa çocuk gerekmez sanırım sen bizi o yüzden aile olarak görmüyorsun göremiyorsun dedim..Tekrar et diyorum tekrar et ve bunu kanıksa beynine yerlestır diye resmen tekrar ettırdım :)))) Ay yoksa cinnet gecireceğim..Valla canım baska bır sorunumuzdan bır kavga cıkarmıstım yorumlarda yazdım cok uzun o yüzden hıc huzursuz olmak ıstemıyorum degısık bır aıle..Kapımıza gelıp karı koca kavgasına dahıl oluyorlar sırf o yuzden gorumcemle konusmuyorum..Sadece kayınvalıdem ıyı bır kadın özunde ama o da anlayıssız

bacım öyle eş mi olur. yemek hiç tasarruf olur mu? sen en iyisi yol yakınken bırak onu. mazallah sonra aylarca aç kalırsınız :)
Canım gerçekten bu duruma getırmek ıcın bıle o kadar sabrettım gayret ettımkı cok kavgalarımız oldu eve sınırlı para harcardı evın eksıklerı olurdu kayınvalıdem alıstırmıstı getırıyordu lutfen dedım getırme sorumluluk ögrensın bır her zaman baskalarına muhtac yasayamayız sonucta ıyı para kazanıyor..Yok olsun nolcak senın de annen yakında olsa o da yardım ederdı nolacak fln dedı baktım anlamıyor o konuyu bıraktım sımdı alısverısını yapıyor sorumluluk ogrendı baktım degıstırebılıyorum ama kayınvalıde ızın vermıyorkı gecımı ogrensın aıle kavramını ögrensın

Aynen öyle canım onlar kafaya koyduktan sonra o yemek bırlıkte yenecek :)) Ki benimki öglen 12.00 13.00 gibi arar nasıl bız de tam sofraya oturuyorduk dıyelım :))

Aynı fıkırdeyım kesınlıkle ama sorun şu ki adamı zaten salmışım yeterki gitsin beni karıstırmasınlar ama salsam da tek gıtmez kayınvalıde zaten tek ıstemıyor bırlıkte gıtmemızden yana güya ben yalnız kalırım dıye..

Kavgaya asla 3. Kişiler dahil olmadı. Hem bağırmamaya çalışın siz hatalı olun görümceniz size karıştığında ya da eşinizn ailesi kocamla aramda neden karışıyorsunuz deseydin keşke. Kavga çözüm değil eşinizin anlamasını sağlamalısınız kavga ederseniz hem sorn çıkartan olur hemde onu ailesine itersiniz

Bence kadın nezaketen çağırmıştır illa gitmeliyiz kafasına girmeniz gerekmiyor. Belki de esiniz yemeğe gelelim mi diye sordu annesi de elbette reddetmedi sonra da esiniz sizi bildiğinden davet ediyorlar dedi. Esiniz tasarrufcu değil cimri. İnsanın pişirdiği bı kap yemeği hesap etmesi normal değil. Laftan anlamiyosa ben sert yollara basvururdum. Yemeğe gitmeleri azaltmazsa benim onla yemeğe gitmiycegimi o hep gittiğinde de yemeğimi dışardan söyleyip yiyicegimi söylerdim. Böylesi çok iyi masraf olur sizin mantıklı davrandığını düşünen kocaniza

Zaten doğrusu tek gitmemesi. Sen diret gitme yine de.

Allah tamamına erdirsin, kararlı dur, başaracağına eminim

Hatta ben konu sahibinin kaynanasıyla konustuğunu bile dusunmuyorum,
Bunca zaman yuze gelemeyen kadin konu actigi gun mu konustu?
Bence konusmadi, zaten baska bir cozum istiyordu hep, simdi de konustum iste olmadi baska birsey bulun soyleyin diyor.

Ay ne güzel keşke kayinvalidem yakinimda olsa da biz de boyle olsak ya . Kimine dert kimine sefa işte bi garip dünya.

Çocuk yapın tavsiyem bu.
İnsan neyi dilediğine dikkat etmeli... Farkında mısınız bilmiyorum ama buzdolabını doldurmaktan aciz bir kocadan bahsediliyor? Siz evlendiniz evinix barkınıx ayrı kayınvalide yemek nedir ? Arada bir olur alıskanlık olmaz herkes kendi evine yarasır, kendi düzenine amac isten kaytarmak ise baskasına sırtını dayadıgınız her sefer size yarın bir gün konuşmak icin verilen kozdur

Bende altlı üstlü oturuyorum, ilk ay bizde beraber yerdik. Mutfağımız gelmemişti daha, mutfağın kurulduğu gün gitmeyi kestim. Hatta yine yemeğe beklemişti, anne mutfağımız kuruldu artık evimizde yiyebiliriz demiştim başta surat yaptı ama taviz vermedim pek. Sizde aldırmayın, kırılırsa kırılsın. Bir müddet sonra elbet alışır

Canim ben de cok seyler yasadim yurt disina gelin geldim daha yeni evliydik calismiyorum diye beni ajans ajans gezdirdiler kayinvalide gorumce (is ajansi) Sen sıkılma evde diye dediler yanlis anlama fln diyorlar bi de..Ben de safim beni dusunuyorlar sandim.Henuz buranin dilini ogrenememisken hem de..o kadar bile zaman tanımadılar..Sonra bir gun esimle bir kavgamızda gorumce calismiyorum diye o kadar dolmuski firsat buldu ustume saldirdi esim geldi kizdi ona o gun bugün konuşmuyoruz sonra calismayi kabul etmedim bilerek.Yoksa calismaya karsi biri oldugum için degil inadina yani..Hep ailesiyle ilgili sorunlarimiz oldu bazılarını astik simdi de surekli birlikte yemek yeme cikti artik bunaldim..Basit bir sorun gibi gelebilir ama gercekten Kayinvalidem cok anlayissiz yemeğim var diyordum olsun onlari yarin yersiniz diyordu surekli birlikte zaman gecirelim istiyor..Suan hayir demeye başladım ama tek sorunumuz bu degildi yani

Yaa biraz agırlıgını koysana. Ne bu ayrı ev tek ev gibi de. Kendim yapacagım yemekleri de. Çok istiyorsa bır tabak göndersin. Çagırsın bahane yap ve gıtme. İnatçı ol az
Artık konuştuktan sonra öyle yapıyorum.Dün mesela davet etmiş gidemeyiz söyle dedim bundan sonra gitmeyeceğiz ben yoruluyorum evimde yiyeceğim işlerim var yorgunum zaten hatta yaptıgım yemekten tabak hazırlayıp kendım bızzat götürdüm

Onceki konuyu okudum. Kadın hic tavır koymadan tamam dediginde inanmsmistim zaten kabul ettigine. Yemegini yiyip hic biseye karismadan evine cik. O zaman napcak dene bakalım
Dün davet etmişti gitmedim canım orda sofrada 2 saat oturmak bıle bana zul gelıyor artık o kadar bezmişimki hiç gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…