Kayınvalidemi uyarmama rağmen hala yemeğe çağırması

Sen en iyisi kv nin tabak takımlarını kır yavaştan ne bileyim yemeklerin dibi tutsun. Böyle sakatlıklar yapabilirsin. Çünkü laftan anlamıyorlar. Eşini de çözemedim ki gerçekten çağırıyor mu kv yoksa kendi mi istiyor. Her şeyi dört dörtlük yapma

Evet okumadım ben hazır yemeği duyunca atladım sanırım yinede hak verdiğimi soyledim

Ama onlara sorsan dünyanın en iyi kayınvalideleridir. Benimki der hep bizim gibi kaynanaları öpüp başına koysunlar der. Benimki balayına peşime geldi 2 gün sonra diyor istemeseydin napıyım sormadı da bilet almış

Size dün de yazdım git yemeğe hergün git ama asla yardım etme ne masaya, ne bulasiga ye iç kaç bahane bulup restoranda gibi takıl tek farkın hesap ödememek olsun. Hatta abart mesela anne yarına mantı yap , içli köfte ,
yaprak sarma falan iste ben bilmiyorum ayağı yaparsa eleştirin benim.anneme derim en iyisi yap küs git. Ferhunde taktiği ye iç kaç.

Valla şu anda gülüyorum. E nede olsa eski kafadalar. Yapıcak bişey yok konuşsanda konuşmasanda hep haklı olan onlar oluyor. Bizde sadece sinirden krizler geçiren oluyoruz.

Benim anlamadığım gercekten su; kadınlar klübündeki cogu kadının artık tek bir sorunu olduğunu gözlemledim; evleneceğiniz adamı neden secerken bu adam benim çocuklarıma baba, evine es koca olur mu diye düsünüp seçmiyorsunuz? Belli ki bu adam anne karnından ayrılamamıs ve sizinle ayrı bir yuvası oldugunu benimseyememis, evlenmişsiniz bir kez simdi cekeceksiniz düzeltmeye çalışacaksınız böyle 3 sene 5 sene 10 sene, ondan sonra da zaten herkes bıkmıs olacak. Biraz da değişmis olur, ya herseyi gectim buzdolabını doldurmaktan aciz bir insanın hic mi evlenmeden önce fark etmediniz ? Ben evlenmeden önce ayrı yasıyordum ailemle, eve bisey alınırken hep dikkat ederdim ucuzuna mı kacıyor eve gelirken soruyor mu bisey eksik mi diye, jep takip ettim. Yani bunları yapmak zor değil, bu adam cocuk sorumluluğu da almayacak boşayın gitsin

yemekten once gidip yardim ediyorum falan demissin. bence ne yap biliyor musun? yarin yemege cagirdiginda git. ama tam yemek vaktinde git.yemegi yedikten sonra da otur bir kösede. gercekten yuzsuzluk com ise yariyor. yuzsuzluk yapan kiymete de biniyor. ayrica kayananya da tavir sergilersin boylece. benim eltim boyledir, hanim aga gibi koşesinde oturur. kimseye de bir sey diyemez ona.:)

Ay ne güzel keşke kayinvalidem yakinimda olsa da biz de boyle olsak ya . Kimine dert kimine sefa işte bi garip dünya.

Çocuk yapın tavsiyem bu.

Bazısı güzellikten anlamaz buda o cins

Eşiniz net bir konuşma yapmadan bu iş çözülmez, evinizin huzuru kaçar ancak.

Siz zaten neden aynı apartmanda altlı üstlüsünüz? Sevişirsiniz dövüşürsünüz yıkanırsınız.. ses hep kaynanalarda. Hiç akıllıca değil. Eve alınan gıdada bile tasarruf yaptım diye sevinen bu oğlancağız ayrı evin lafını da ettirmez.. Allah yardımcınız olsun.

Evet hergun o bıkmadan cagiriyirsa sen de malesef bıkmadan hayır demelisin. Taaa ki anlayana kadar. Sakın vazgecme. Bir yerde gosterdigin bu dirayetin kirilirsa eskiye donersiniz tekrar, artik hayir desen de hukmu kalmaz sonra. Alismalilar. Alisacaklar. Baska yolu yok.

Bizdede durumlar tam tersi kayınvalidem yemeğe çağırır eşim bu ne ya ben evimde vakit geçirmek istiyorum der hatta ona sormadan geliriz dedim diye olay çıkarmıştı

Bizdede durumlar tam tersi kayınvalidem yemeğe çağırır eşim bu ne ya ben evimde vakit geçirmek istiyorum der hatta ona sormadan geliriz dedim diye olay çıkarmıştı
Vallah bende az gitte anan sofra kursun diyorum adam zamkla yapıstı cıkmıyor evden

Calıstıgım dönemde onda yerdik ben uyuz olur evimde yemek istiyorum derdim.Zamanla evde yemege basladik anaaa baktim iş yemek cocuk zor..Yıkılmaya basladim ama bu defa o istemedi

Denediniz mi bilmiyorum ama her gün evde yemek yapsanız eşiniz annemlere inelim çağrıyor dediğinde ben yemek yaptım evde yiyeceğiz dersiniz. Sizi ısrarla çağırmaya devam ederse inmeyin aşağı, ben gelmiyorum diyin. Her gün çağırsın her gün gelmiyorum diyin. Sinir oluyorum ya şöyle şeylere. Evlenmişsiniz bi düzeniniz olsun akşam kocanızla baş başa zaman geçirin evinizde yatıp uzanın soyunup gezin istersiniz. Ne anlayışsız insanlar ya. Tasarruf yapacağım diye cimri olan erkek de beni aşırı aşırı iter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…