3 ay yok eşim giderken annesinin babasının elini öpmeye geldi beni yalnız bırakıp hemde ama benim annemlerle vedalaşmaya dahi gelmedi.o benim aileme gidip gelmediği için bende gitmiyorum.saygısızlığı yapan o.hep bi bahane buldu gelmemek için bize.onu takcam bunu tamir etcem..bende ayağımı kestim o öyle yapınca gösterdiğin saygı kadarını görürsün benden dedim.fazlasını göremessin dedim.kimsede uyarmadı yanlış yaptığını göstermedi maddi manevi ben göstermeye çalıştığımda fesat oldum şeytan oldum kıskanç oldum onun gözünde.ama şimdi gördü hakikati.
gitmemek nereye kadar dediğiniz gibi arkadaşlar misafir gibi gitcem ne zman canım isterse oda çok hırslıyım çünkü sinirliyim.biraz sakinleşmemem gerek.eşim herşeyi darma duman yaptı dengeleri alt üst yaptıgitti.toparlaması yine bana kaldı.bende gittiğimde söylerim eşya borçlarımız haricinde yine borç yaptığını.kayınvalideme söylemişstim bir kez altınlarımı istemiyor wc ye atmamı istiyor falan die.söylerim yine küçük gördüğü wc ye dökeceği altınlarımı bozdurmak zorunda kaldık die.gitsem söylemeyi düşünüyorum belki anlarlar neden gelip gitmediğimi anlatırım.kadında aklınca kendine yoruyor ben hastayım die gelmediğimi sanıyor.onunla alakası yok halbuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?