• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme Gitmelimiyim

En büyük iş erkeğe düşüyor.

Ailesi il eşi arasındaki süreci iyi yönetebilmeli.
Ozaman bence sorun azalır.
Çünkü erkek evlatları oluyor affedebiliyorlar,birşey demiyorlar ama gelin elin kızı oluyor üzülmüş,kırılmış hiçde umurlarında olmuyor.

Aynen. Biz ne yaparsak yapalım el kızıyız.

unutulmuyor canım unutulmuyor hele o takı meselesi evet ben altın delisi değilim ama geline verilen değerdir o..bir düğüne gittğimde içim cız ediyor ne istediğim set alındı ne de soruldu ne alışverişe çıkıldı kaynanam gitmiş almış pazar malı gecelikleri verdi bana ay bak aklıma gelince sinirleniyorum..Ama eşime de kızıyorum o dönemde beni konuşturmadı susturdu yoksa düğün öncesi ben içimdekileri söylicektim ama aptallığıma doymıyım eşime resti çekip kaynanaya söylemedim içimdekileri..Şimdi istesem gidip en güzel setleri de takıları da alırım ki eşim git al diyor içinde kalmasın diyor ama düğünde yaşadığım o rezilliği unutturacak mı bana..

Ama kaynana bir laf ederken kırk kere düşünüp söylüyor çünkü direkt bozuyorum korksun benden oh canıma değsin:)

Tabiki de git canım
Eğer gitmezsen çok büyük koz vermiş olursun
Eşini dolduruşa getirmelerine izin vermiş olursun
Yuvanın huzurunun bozulmasına göz yummuş olursun
ve kendi ellerinle eşini uzaklaştırırsın evinden
Ben beceremesem bile politik olmak lazım
Yoksa arada eşinin gözünden düşersin canım
Git ve hiçbişey olmamış gibi davran
Yeri ve zamanı gelirse lafını sokarsın olur biter

unutulmuyor canım unutulmuyor hele o takı meselesi evet ben altın delisi değilim ama geline verilen değerdir o..bir düğüne gittğimde içim cız ediyor ne istediğim set alındı ne de soruldu ne alışverişe çıkıldı kaynanam gitmiş almış pazar malı gecelikleri verdi bana ay bak aklıma gelince sinirleniyorum..Ama eşime de kızıyorum o dönemde beni konuşturmadı susturdu yoksa düğün öncesi ben içimdekileri söylicektim ama aptallığıma doymıyım eşime resti çekip kaynanaya söylemedim içimdekileri..Şimdi istesem gidip en güzel setleri de takıları da alırım ki eşim git al diyor içinde kalmasın diyor ama düğünde yaşadığım o rezilliği unutturacak mı bana..

Ama kaynana bir laf ederken kırk kere düşünüp söylüyor çünkü direkt bozuyorum korksun benden oh canıma değsin:)

Aynen istesen alırsın ama o günler geri gelmiyor. İçinde ukte olarak kalıyor sadece.

Tabiki de git canım

Bende hiç beceremiyorum cnm politik olmayı. Becerebilenlerede gıpta ile bakıyorum.

Tabiki de git canım

Gitmesi, onlara koz vermemesi, eşini doldurmalarına izin vermemesi gerekiyor tabi, ama gidince de çok üzüyorlar, yıpratıyorlar. Hep sustum, tatsızlık olmasın, eşim arada kalmasın diye. Ama onlar hep konuştu, eşimde susun diyemedi, her seferinde evime döndüğümde duş alma bahanesi ile banyoda ağladım, eşim görmesin, dırdır yapıyprsun, annemleri istemiyorsun demesin diye.
Eğer seni üzmeyeceklerini biliyorsan git, yoksa gidip hamile halinle eziyet çekme

Gitmesi, onlara koz vermemesi, eşini doldurmalarına izin vermemesi gerekiyor tabi, ama gidince de çok üzüyorlar, yıpratıyorlar. Hep sustum, tatsızlık olmasın, eşim arada kalmasın diye. Ama onlar hep konuştu, eşimde susun diyemedi, her seferinde evime döndüğümde duş alma bahanesi ile banyoda ağladım, eşim görmesin, dırdır yapıyprsun, annemleri istemiyorsun demesin diye.
Eğer seni üzmeyeceklerini biliyorsan git, yoksa gidip hamile halinle eziyet çekme

O şehre giden yolların dili olsada konuşsada her seferinde aglaya aglaya gittim oraya gitmek istemediğim ama eşim üzülmesin diye gittiğim için. Her seferinde ben üzüldüm eşim üzülmesin onlar üzülmesin diye.

Şimdi kararsızım gitmek istemiyorum aslında görmek istemiyorum yüzlerini. Ama bağları koparırsamda bir daha geri dönüşü olmaz bende çok inadım. Bir tarafım git bir tarafım gitme diyor. Allah hakkımda hayırlısını versin.

Gitmedim, bağları kopardım sandım, hatta evimde onlardan konuşmazdık bile. Sonra sürprizzzz .... Bir cuma akşamüstü işten dönüyordum, evime giderken komşular gözün aydın demeye başladı. Niye herkes bana gözün aydın diyor merak ettim, birine sordum. Senin haberin yok mu, kaynanan, görümcen geldi, yanlarında da iki misafir var, yan komşunda oturup seni bekliyorlar dedi. Gözüm aydın oldu :66:

Evet düşününce sende haklısın canım
Off of ne yapsak yaranamayız ki
Gitsek suç gitmesek suç
Yeminle bende hiç görüşmek istemiyorum
Keşke başka bi şehirde olsaydık :(

Gitmedim, bağları kopardım sandım, hatta evimde onlardan konuşmazdık bile. Sonra sürprizzzz .... Bir cuma akşamüstü işten dönüyordum, evime giderken komşular gözün aydın demeye başladı. Niye herkes bana gözün aydın diyor merak ettim, birine sordum. Senin haberin yok mu, kaynanan, görümcen geldi, yanlarında da iki misafir var, yan komşunda oturup seni bekliyorlar dedi. Gözüm aydın oldu :66:

Hahahah hakaten öyle olmuş cnm.

Evet düşününce sende haklısın canım
Off of ne yapsak yaranamayız ki
Gitsek suç gitmesek suç
Yeminle bende hiç görüşmek istemiyorum
Keşke başka bi şehirde olsaydık :(

Biz ayrı şehirlerdeyiz çok şükür. Şehirler ayrı ama çok uzak değil 2 saat. Senede bir kaç kez görüşüyoruz.

Bizim de 130 km vardı arada ama sürpriz yapmayı çok severdi annesi ve kardeşi. Sanki kapı komşu gibi gelir, her gelişinde en az 20 gün kalırdı. En büyük zevki de gece yatınca oğluna bişey söyleyeceği aklına gelmesi ve kapıyı çalmadan yatak odamıza girmesi idi:60:

Bizim de 130 km vardı arada ama sürpriz yapmayı çok severdi annesi ve kardeşi. Sanki kapı komşu gibi gelir, her gelişinde en az 20 gün kalırdı. En büyük zevki de gece yatınca oğluna bişey söyleyeceği aklına gelmesi ve kapıyı çalmadan yatak odamıza girmesi idi:60:

Aaaaa benim kaynanamda öyleydi ilk evlendiğimiz zamanlar. Kapıya vurmadan girerdi yattığımız odaya.

:53::53: inanamıyorum kızlar nasıl girerdi yatak odanıza pat diye ya? eşleriniz ne diyordu?
nasıl bi patavatsızlıktır ya:47:

Ne kadar iyi bir kaynanan var, sırf sen yorulma diye oğlunun sırtını keseleyecek. Söyle de ona çocuğu da senin yerine o doğursun

aa olur mu tabi oğluşunun üstü açılmıştır örtmeye gelmiştir anneciği, siz de ne fesat gelinlersinz(!) yahu:53:
duş meselesi de tabi siz yorulmayın,hem bebekken annesi yıkamıyomuydu,siz mi vardınız allahaşkına:19:

allah sabır versin kızlar size, gerçekten inanamıyorum okuduklarıma. :53:

arkadaşım ne mutlu herşeyinizi tepeden tırnağa kimseye muhtaç olmadan yapmışsınız
Rabbim bu dünyada kimseyi ne merde nede namerde muhtaç etmesin
bence sen bilinçaltında beklentilrini çok yüksek tutmuşsun
kimse evladına ev almak yapmak zorunda değil
ailenin çocuklarına bırakacağı en güzel miras iyi bir ahlaktır
sen hiçbir zaman eşinin ailesiyle bağlarını koparma
eşin sevginden onlara saygı duy-sevmek zorunda değilsin-
sen böyle yapıp huzursuzluk çıkarmadıkça eşinde mutlu olacaktır
amannnn dünya malı dünyada
3 günlük dünyada dünya malı için kimseyle kötü olmaya değmez

Back