Aaaaaa aynen aynen benim eşimde okumuş üni mezunu bende üni mezunuyum. Kaynımda meslek yüksek okul mezunu. Ama eşim kadar zeki değil. Kaynanam hep der
seni düşünmüyorum oğlum sen okumuşsun akıllısın karında çalışıyor sana bişey olmaz. Bizim tek düşündüğümüz kardeşin der. Benim laf vurma gibi bir huyum yok malesef
huy demeyeyimde yapamıyorum yani laf çarpamıyorum. Eşimde çok kızar zaten böyle bişey yapsam. Kaynanam çok iyi yapıyor ama laf sokmayı. Ama bende eşime söyledim
dedim madem bize bişey yapmadılar madem herşeyi kendimiz yaptık hiç bişeye karışmadılar. Yaşlanınca gelip kalamazlar evimde diğer oğulları bakacak onlara dedim.
:) hiç şaşırmadım canım...güya o oğullarını okutmuşlar vazifelerini yapmışlar oluyorlar...
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
daha bekarmış kaynın birde evlenince sen gör neler yapılacak ona...bize bir küçük eşya alınmadı ama kaynımın herşeyi en iysinden yapıldı...düğün salonu bile benim izbe bir yerdi..onların ki güzeldi..hani anlatıyorum karşılaşacaksın şaşırma diye:) bende de eşya herşey annemler ve eşim tarafından yapıldı:)
bende eşime diyorum bana ne yapılırsa benim karşılığımda o olur...benden bişey sakın beklemesinler...zaten eşim de biz uzağız onlara öteki kardeşim bakacak onlara yapsınlar boşver diyor..inşallah öyle de olur...