• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemden nefret edıyorum keşke ölse...

konuda ölsün diyecek beddua edecek bişey bulamadım. kadın kredi çekmez tabi. kaç yaşına gelmiş. dünya hali belli mi olur annemle ev almak konusunda konuştuğumuzda annem bile kredi çekip ben o yükün altına giremem bu yaştan sonra diyor. haklılar mı haklılar? bir de niye yorum yapanlara beddua ediyorsunuz. insanlar vakit ayırıp konuyu okuyup yorum yapıyor. olmamış bu konu...

Burda okuduğum konularda daha hiç kayınvalideye hak verildiğini görmedim..Bu konuda böyle bir şey yaşınıyor ise konu sahibi kendisini bir gözden geçirmesi gerekir. Yazdığı uslüp gibi bir karakter çiziyor ise insanın içinden kayınvalideye acımak geçiyor işte..Tamam derdini anlatmış olabilir dertleşmek demek hatalarıda pohpohlamak demek değildir..Bazen insanın yüzüne sende hatalı olabilirsin de demek gerekir.

Tabi ki pohpohlanmasın bende orada belirrtim kayınvalide bunu yapmak zorunda değil diye büyük harflerle yazdım üstelik. Söylemek istediğimi çok açık anlattım aslında. Üzerine çok sert gidildi arkadaşın. Herşeyi söylemenin bir üslubu vardır.

Yemegine fare zehiri kat.
:D:D:D:D
kızlar durun ne olursa olsun eşinin annesi onu o büyütmüş
bence dua et beddua etme
bir insan için dua edersen onunla aran düzeliyor
o sana karşı daha iyi davranmaya başlıyor.
dur ben sana hatta bide dua vercem :D
bakıyım bi

eşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...

kusura bakmayın da ben de olsam karışmam, kimsenin borcuna kefil de olamam... ayrıca beddua etmek allahın işine karışmaktır, hele ki ölsün demişsiniz kusura bakmayın kızarsınız küsersiniz üzülürsünüz, hayatınız çok zordur, kayınvalideniz çok çirkeftir amenna ama canı veren allah, size ne oluyor?
siz de çalışın evinizi alın bu kadar nefret ettiğiniz kayınvalideden medet ummayın.

ben butun erkek annelerı mı lanet dedim sen ne hasta ruhlu birseysin yalancı!... ben senın şerrinden korktum resmen iftira atıyorsun söylemediğim birşeyi söylediğimi soyluyorsun... kendı kayınvalıdemden bahsedıyorum bunu nasıl butun erkek annelerıne mal ederım bu ancak senın hasta beynınden gecen bır cumle

"bu erkek anneleri hepsimi lanet olur hepsimi kaynana olur kayınvalide lafını bile haketmıyor o adı üstünde kaynana!... " bu sizin cümleniz, sizin erkek kardeşiniz var mı?

kızlar son 1 aydr yaptıklarıyla kv okadar antipatik gelıyor ki onun yuzunden eşimle sürekli tartışır olduk evde huzur aşk ne varsa aldı götürdü lanet kadın...hayatımda kimsenın kötülüğünü istemedim ama beni delirtti sürekli beddua ediyorum zaten en baştan beni istememşti ayrılmamız için ne gerekıosa yaptı... şimdide ayrılmamız için ne gerekıosa yapıyo ev aldırmıyo bize ya... eşimle ortak olucaz ya aldırmıyor neler yapıyor bir bilseniz ne ağlama ayılma bayılma numaraları tiksiniyorum ondan... hasta ruhlu... evimde onunla eşinin resmını çerçeveleryip koymustum kendı anne babamın resmıyle yan yana onuda geçen kaldırdım görmeye bıle tahammul edemıyorum hayırdır bız yokuz burda dedi bende siz hep burdansınız annemler yk dedim bozuldu .... isterse bozulsun umrumda bile değil geçen ahımı aldı benım ev aldırmıyor ya bize okadr canımı yakmıs ki beddua ettim ey güzel allahım nasılda tuttu dedim kendı evının hayrını göremesin inşallah klozeti taşmış olduğu gibi lağım banyoya ve hole taşmış beni çağırıyor yardıma kusura bakma işim var dedim. birde onların pisliğini mi temizlicem çok kullandı benı zamanında benden önce temızlıkci tutarmıs hanfendi evlendıgımden beri bana yaptırıo evinin temizliğini artık bitti cicim ayları gerçek yuzunu gördüm... bu erkek anneleri hepsimi lanet olur hepsimi kaynana olur kayınvalide lafını bile haketmıyor o adı üstünde kaynana!... yapacağım cocuga bile karısıyor nisanda yapacakmışım burcu şey olsunmuş... napıyım kızlar allah askına eşimde illallah etti annesinden napsın anne atamıyo ki? napıyım şehir dısınamı tasınayım bunu evımden benden nasıl uzak tutarım.
hergün arıyor konusmak zorundayım sankı ne arıyorsun benı ya ne!... sesinden bile nefret geldı 2 aksamda bir yemeğe çağırır yönetmeye çalısır bizi delirtti artık beni delrtti kızlar yol gösterin nolur...

Oldu canım sen gel bütün erkek anneleri lanet de , ben sana şiir yazayım burda başka

ben butun erkek annelerı mı lanet dedim sen ne hasta ruhlu birseysin yalancı!... ben senın şerrinden korktum resmen iftira atıyorsun söylemediğim birşeyi söylediğimi soyluyorsun... kendı kayınvalıdemden bahsedıyorum bunu nasıl butun erkek annelerıne mal ederım bu ancak senın hasta beynınden gecen bır cumle

konu sahibi yazdıklarını tekrar tekrar oku.
Ayrıca kayınvaliden kredi çekmek zorunda değil.
Çekmiş olsa bile evin tapusu onun üzerine olur.
Sende kayınvalidenin evine temizlik için gitmek zorunda değilsin. Fotoğraflarını kaldırdığında hep buradasınız diyebildiğine göre temizlik için de gelmiyorum dersin olur biter.

:KK70::KK70::KK70::KK70:
kızlar durun ne olursa olsun eşinin annesi onu o büyütmüş
bence dua et beddua etme
bir insan için dua edersen onunla aran düzeliyor
o sana karşı daha iyi davranmaya başlıyor.
dur ben sana hatta bide dua vercem :KK70:
bakıyım bi
Ironi yaptim arkadasim, Allah a sukur simdiye kadar kimsenin olmesini isteyecek kadar gozum donmedi.

Oğlunun evinde yiyip içtiğini laf eden bir gelin, oğlunun evinde yiyip içiyor karnını doyuruyor ama kredi çekmeye geldi mi çekmiyor. Bu nasıl itici bir laftır anlamıyorum, ne yani benimde oğlum var ileride evlendiğinde evine ziyaret ettiğinde onlarla birlikte bir tabak yeyem yiyince aç karnımı mı doyurmuş olacağım gelin arkamdan böyle mi diyecek gelip burada yiyip içiyor karnını doyuruyor diye. Sizin zihniyetinizde düşünen gelinlerin kayınvalidelerine açıyorum gerçekten.

Beddua ettiğin kocanın annesi,bu kişiyi hayatından tamamen çıkaramAzsın bu bir gerçek kayınvaliden kesin hatalı o konuda sana bir sözüm yok ama sende anne olacaksın ileride belki de oğlun olur beddua etme kimseye

ya konu sahibi ne terbiyesizsiniz kadınlara etmediğiniz hakaret kalmamış pess
valla bende 2 erkek annesiyim allah senin gibilerinden korusun bizleri inşallah kayınvaldeniz sonuna kadar haklı size kredi çekmek zorunda değil kadın

Nekadar srvmrsende kv için değil kimse için ölsr diye dua etme.hem döner sana gelir hem de oda bir evladın annesi sonuçta onun içinde ğzülecek insanlar var rn başta eşin.
Hayırlı dua et ki hayıt bulasın

"bu erkek anneleri hepsimi lanet olur hepsimi kaynana olur kayınvalide lafını bile haketmıyor o adı üstünde kaynana!...

konu sahibi bu sizin cümleniz sen kimsinde bu bedduayı edebiliyorsun acaba ettiğiniz bütün beddualar sizi bulur emin olun gerçekten sabah sabah gerdiniz beni

"bu erkek anneleri hepsimi lanet olur hepsimi kaynana olur kayınvalide lafını bile haketmıyor o adı üstünde kaynana!...

konu sahibi bu sizin cümleniz sen kimsinde bu bedduayı edebiliyorsun acaba ettiğiniz bütün beddualar sizi bulur emin olun gerçekten sabah sabah gerdiniz beni
sabah sabah bende gerilmiştim taaa ki eski konularına bakana kadar..
kayınvalidesi keşke ölse..
üvey annesi şöyle
teyzesi böyle
hepsi için ayrı ayrı konusu var
hattaa karnındaki bebeği istemediğine dair bile konusu var..
bu üye ne dese çok süper devam derim artık..
etrafındaki herkes sorunluymuş yazık..

iyide o ödemeyecek ki biz ödeyeceğiz ne var bunda 4 bın maası var 1750 çekıcek ve her ay alacak insan olan yapar bunu nedemek zorunda değil bir oğlum var canım feda diyip mangalda kül bırakmıyorlr ama
güzelim yapsa güzel olur ama eşine kendine ev aldırmadığına şükret

Back