- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kredi konusunda haklı kadın. Banka eşinin odeyebilecegine inansa kredi verirdi zaten.Bir süre sonra kredi ödenmez ise bu kadın ne yapsın tam yaşlılık zamanında NASIL ödesin. Sonra bir sürü sıkıntı ,endişe kötü günler yaşar. Bu konuda kızmaya hakkın yok.eşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...
Madem zorunda! O zaman ben cekmeseydim ev alamazdiniz diyip evine yerlesirse konusmaya hakkin yok. Ayrica gelip yiyip iciyor tabi kredi cekecek mantiginda birisi ileride dardayiz, annesi degil mi tabi odeyecek diyerek kredi borclarini ona yuklersiniz. Bu potansiyel var sizde. Neden el aciyorsunuz bu kadar nefret ettiginiz birisine, neden kendini yillarca bu insana bagimli hale getirme isteginiz. Ev alacak durumunuz yoksa almayin. Bir sure kredi oder gibi birikim yapin. Ben bu konuda kaynananiza hak veriyorum. Herkes olaylari kendi acisindan anlatmaya bayilir. Bir de ondan seni dinlemek lazim. Her konuda seni anlarim ama kaynanan ustune kredi cekmiyor diye beddualari siraliyorsan iste orada durup bir dusunurum.zorunlu... sürekli gelıyor evımde yemek yıyor sabah aksam... çayını kahvesını ıcıyor gitmek nedir bılmıyor herseyımıze mudehale dıyor bunuda yapsın bı zahmet hayrına değil ya alacak her ay parasını
Ev için kimsenın kegil olması gerekmıyor canım. Emlakçıdan alırsan banka evıne hıpotek koyup sana kredı verıyor.eşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...
ben olsam bende çekmem.eşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...
şu söylediklerini ona hissettiriyosan neden size kefil olsun ki? madem illaki kefil istiyosun kendi anne-babanın üzerine çeksene..zorunlu... sürekli gelıyor evımde yemek yıyor sabah aksam... çayını kahvesını ıcıyor gitmek nedir bılmıyor herseyımıze mudehale dıyor bunuda yapsın bı zahmet hayrına değil ya alacak her ay parasını
Ozaman sinirlerinizi bozacaginiza okumadan veya cevap vermeden gecin. Biz kadinlar birbirimizi desteklemeliyiz, bu sayfa bunun icin var. Ve tabiki herkez seviyeli bi sekilde kendi fikrini soylemektede özgürdür bunuda konu acarken unutmiyalim. Misal benim kv ve kp le cok buyuk olaylar oldu bu senin basinda, hatda hamileligimin baslamgiciydi inanin anlatamam nekadar cektigimi, poskolojimi bozdular. Cocuk dogmadan once af edersiniz benden ozur dilemel icin herseyi yaptilar, ben affettim ama simdi ben cektiriyorum. Torunlarini severlen cekiniyorlar. Ben napiyorum? Lafimi sokup cocugumu kucaklarina vermiyorum. Haftada bir kez gorurlerse buna sukur ediyorlar. Ve inanin herkeze sira geliyor. Cektiren cekmeden bu dunyayi terk etmiyor. Sizde kv le araniza mesafe koyun, ama kredi cekmek zorunda degil iste. Bosverin dediginiz gibi insallah birgun kendi gucunuzle kv ye muhtac olmadan cok guzel bir ev alip gule gule oturursunuz. Bosverin ona muhtac olacaginiza ev almayin daha iyi.gayette kötülük için yazıyorlar yermek için aşağılamak için sinirleri dahada cıkarıp tahrik edip banlatmak için... herkes sızın gıbı yorum yazsa eleştırılerını boyle dıle getırse bu sevıyelere gelınmez
bu arkadaşın dediğine sonuna kadar katılıyorum benim kayınvalidem gelmez hiç bize eşimde gelmelerini istemez çünkü evimizde bardakları yoktur ev yerleştirmeye dahi gelmediler kızlarını oğullarından daha çok tutar arkadan lafını duyarım yüzüme birşy diyemez bazen arar beni laf sokar alttan alttan hemen moralim bozulur çünkü hiç faydaları olmadı bizim hala oluyor ama eşim anlar hemen sinirlenir ne dedin der birşey demedim der kıvırır nankör oluyor bazıları her kv değil ama bence beddua etme en korktuğum şey ben hep Allah'a havale ederim bedduanın başıma gelmesinden korkarım çünkü emin ol Allah çıkarıyor sevdiği kızları evine bile gitmiyor damatlar görüştürmüyorbence eşin yeterınce tepkısını koymuyor, sana öyle gösterıyor. yoksa durum daha farklı olurdu.
Ev kredisi çekerse ev kayınvalidenizin üzerinde olmak zorunda hukuki olarak.sanki parayı onlar ödeyecek gibi yansıtıyorsunuz... eşimn 3 bin üzeri maaşı var ödeyememeside söz konusu değil kimse anlamaya çalısmıyor guvensızlık değil boşanırsam ev benımde uzerıme olacagı için aldırmıyor anladınızmı kredi çekerim ev uzerıme olur dedi böyle birşey varmı
Arkadaşlar neden böyle yapıyorsunuz siz?
Kadın anlatmış etmiş krediyi çekmesin çeksin onların bileceği iş; ama yorumlar çok acımasız ve hırsla yazılmış.. Gerçekten birbirimize destek olmak için buradayız, lütfen.. Buraya gelip konu açan insanlar zaten sinirleri bozulmuş ya da bir konuyu farkında olmadan takıntı yapmış insanlar. Tam o anda bu kadar üzerine gidilmesini çok gereksiz buluyorum. Bende aynı fikirdeyim "KAYINVALİDE KREDİ ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİL" Ama bu kadar sert eleştiri yöntemleriyle insanların sabrını sınamayın lütfen.
komik ama..eşime okadar yüklü kredi vermıyorlar onun üzerine çekmek her ay ödemek istiyoruz ben karısmam diyor...