• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemden nefret edıyorum keşke ölse...

Dinime küfreden müslüman olsa
benım cocugum yok sorumlulugum yok eşcağızımda sabah kahvaltınısı işte yapıyor... sen kendıne bak burda böyle ortalık karıstırıosun gerçek hayattta vah komsularına kayınvalıdene arkadaslarına yazıkk cok tehlıkelısın

En azından biz kimseye bozo krodo çok diye minnet etmiyoruz anladın sen onu. He ben kocamın eline bakıyorum oh mis gibi parasını yiyorum sana ne ki kocam hiç şikayetçi değil sen dert etme hasta olursun sonra :KK66:
kocanıda al git canım hadi

Kişşşke benim kv kp'nin de oturduğumuz yerde evleri olsaydı da çöreklenseydik :)) biz ev alırken gönüllerinden kopup para vermişlerdi sağolsunlar.konu sahibi duymasın ama doğumumda da 10 bin nakit keş sıcak para ve bilezik aldı bana.toruna aldıklarını da saymayayım:KK54:
görgüsüzluk böyle bişi işte ....

Ben konu sahibine hak verdim. Ayrıca ne yalan soyliyeyim konu açanı delirtmeyi adet edinmişler var. Bende uyuz uyuz yorum yapıyorum diye biliniyorum ama kadın acikladikca ayni gerekceylede ustune gidilmez.Bu durum çok oluyor yeter ki biri bisey desin herkes o yoldan yürüyor.Sonra konu sahibi terbiyesiz ,deli,agresif oluyor hiç kimse kendine bakmıyor. -.-

Ben konu sahibine hak verdim. Ayrıca ne yalan soyliyeyim konu açanı delirtmeyi adet edinmişler var. Bende uyuz uyuz yorum yapıyorum diye biliniyorum ama kadın acikladikca ayni gerekceylede ustune gidilmez.Bu durum çok oluyor yeter ki biri bisey desin herkes o yoldan yürüyor.Sonra konu sahibi terbiyesiz ,deli,agresif oluyor hiç kimse kendine bakmıyor. -.-
yemın ederım butun guzel duaları sana evrenle yolluyorum şimdi... vallahı duygulandım çok tesekkur ederım

benım cocugum yok sorumlulugum yok eşcağızımda sabah kahvaltınısı işte yapıyor... sen kendıne bak burda böyle ortalık karıstırıosun gerçek hayattta vah komsularına kayınvalıdene arkadaslarına yazıkk cok tehlıkelısın
Yook valla çevremdekiler bana hep çok safsın temizsin der.Bana üç dört saat uyku yetiyor anneyim ben alışkınım :KK51:
Sana yetmiyor ama belli ki kırmışsın çünkü.

kız bibi o nişanlın nasıl seni almış büyümü yaptın naptın ? senı dha da komplekse sokardım da yapmıcam işte aynen boyle yapıyorsunuz kızlar bir çatlak bulunca hepınız ıcerı sızıyorsunuz... konu sahıbını yerden yere vuruyorsunuz anlamak zor cunku vuralım gitsin derdi var aman size ne dimi siz kızıştırıp çayınızı yudumlarsınız bılgsayar basında evet bırazdan banlanıcam umrumda da değil bu sitenin yöneticileri çok adil iyibir site ama sizin gibi insanlar olmasa
Yaptiginiz cok yanlis, bi yorumla insanlari tanidiginizi sanmayin. Kimse birda kötülük icin yazmiyor emin olun. Olabilir kaNananizdan cekiyosunuzdir inanin bende xok cektim ama kimse kimseye kredi cekmek mecburiyetinde degil, ve bu gercegi kabullenmeniz gerek. Evet biricik oglu olabilir, hergun gelebilir felan filan ama yinede mecbur degil. Duymak istediginiz cvp degil farkindayim ama siz nasi ona birsey yapmak mecburiyetinde degilseniz oda size mecbur degil.

Yaptiginiz cok yanlis, bi yorumla insanlari tanidiginizi sanmayin. Kimse birda kötülük icin yazmiyor emin olun. Olabilir kaNananizdan cekiyosunuzdir inanin bende xok cektim ama kimse kimseye kredi cekmek mecburiyetinde degil, ve bu gercegi kabullenmeniz gerek. Evet biricik oglu olabilir, hergun gelebilir felan filan ama yinede mecbur degil. Duymak istediginiz cvp degil farkindayim ama siz nasi ona birsey yapmak mecburiyetinde degilseniz oda size mecbur degil.
gayette kötülük için yazıyorlar yermek için aşağılamak için sinirleri dahada cıkarıp tahrik edip banlatmak için... herkes sızın gıbı yorum yazsa eleştırılerını boyle dıle getırse bu sevıyelere gelınmez

Bu saatte ayakta olupta başkasını eleştiren ilk defa görüyorum ironiye bak:-)
ben anne değilim diyorum sen mukemmel bır annesin anlaşılan sabaha kdr net basında oturup oğlene kadar uyuyan zavallı cocugun acıktım dıye kac kere yanına gelıyordur

ben anne değilim diyorum sen mukemmel bır annesin anlaşılan sabaha kdr net basında oturup oğlene kadar uyuyan zavallı cocugun acıktım dıye kac kere yanına gelıyordur
Geliyor valla kalkıp hazırlıyorum ben de güzelce kahvaltı yapıyoruz okula gidene kadar çizgi film seyrediyoruz :KK51:

bende senı kibledm eğer banlanırsan okadar sevıncem ki kimse banlanmasın bu konuda ama bir tek sen banlan
Niye , en çok ben doğru konuşmuş olabilir miyim :KK70:
Valla kusura bakma burda apık sapık konuşcaksın ben banlanıcam diye susucam sana .
Ne ilk banlanmam olacak ne son hadi canım iyi geceler .:cool:

Oldu canım sen gel bütün erkek anneleri lanet de , ben sana şiir yazayım burda başka
ben butun erkek annelerı mı lanet dedim sen ne hasta ruhlu birseysin yalancı!... ben senın şerrinden korktum resmen iftira atıyorsun söylemediğim birşeyi söylediğimi soyluyorsun... kendı kayınvalıdemden bahsedıyorum bunu nasıl butun erkek annelerıne mal ederım bu ancak senın hasta beynınden gecen bır cumle

Back