- 16 Eylül 2022
- 254
- 224
- 33
- Konu Sahibi QueenElizabeth1
Benim nasıl hissettiğimi anlasın diye konuştumBu hikayede yanan koca olmuş. Adamın ne suçu var yahu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim nasıl hissettiğimi anlasın diye konuştumBu hikayede yanan koca olmuş. Adamın ne suçu var yahu.
Kız adamı rahat bırakBenim nasıl hissettiğimi anlasın diye konuştum
Ama kurmak zorunda değilim ki o da değil istemiyorum zaten kurmasını ben eşimle mutlu mesut kimse karışmadan yaşamak istiyorumKıskançlık değil yahu,emin olun kimse kıskançlığından ölüp bitmiyor bizler için.
Biz iletişim kurmadığımız için bu şekilde davranıyorlar.Başıma geldi oradan biliyorum ama kafam inanılmaz rahat.
Engellediğini nasıl anladinÖyle söyledim zaten ama bana engellemesi ergence geldi
Wp gurubuna mesaj atmış arayıp sormayanı engelledim diye. Eşim aradı bana da diyor ki sen gelinisin seni engellemez shshsh tamam benden ara dedim aradı beni de engellemiş eşim bozuldu da bir şey diyemedi garibimEngellediğini nasıl anladin
Değilsin,değiliz.Ama kurmak zorunda değilim ki o da değil istemiyorum zaten kurmasını ben eşimle mutlu mesut kimse karışmadan yaşamak istiyorum
Sanırım yeni evli olduğum için takıyorum da bir kaç seneye bende takmam herhaldeDeğilsin,değiliz.
Kafasına estikçe beni silen görümcelerim vardı.Hiç önemsemez,dururdu rehberimde.
Bir gün eh ben sizin dengesizliğinizle mi uğraşacağım diye düşünüp sildim hepsini.
Şu an kıyamet kopsa tekrar ellerimi yorup numaralarını kaydetmem.
Hayat böyle şeyleri dert etmek için uzun değil.
Yazık vallahi adama. Korkak mısın ne demek? Adam sadece mantıklıZaten onunla dertleştim sadece korkak mısın annene karımı neden engelledin diye soramıyor musun dedim gaza gelerek de adam allahtan beni sakinleştirdi shshshs
Takma,umursama.Sanırım yeni evli olduğum için takıyorum da bir kaç seneye bende takmam herhalde
Bende hiç kaynanamı senelerdir aramam o beni arada arar, alistrdim ben hiç aramamaya. Ama benimki çocuk gibi engelleme falan yapmaz , 11 yaşındaki kızım arkadaşı cvp yaazmayinca sinirlenip engelliyorum seni yazmışWp gurubuna mesaj atmış arayıp sormayanı engelledim diye. Eşim aradı bana da diyor ki sen gelinisin seni engellemez shshsh tamam benden ara dedim aradı beni de engellemiş eşim bozuldu da bir şey diyemedi garibim
11 yaşındaki yeğenim onun mesajına geç cevap verdiğim için beni engelledi hala kaldırmadı engeli.En azından istikrarlıBende hiç kaynanamı senelerdir aramam o beni arada arar, alistrdim ben hiç aramamaya. Ama benimki çocuk gibi engelleme falan yapmaz , 11 yaşındaki kızım arkadaşı cvp yaazmayinca sinirlenip engelliyorum seni yazmış![]()
Kaynanam gibi haber vermiş engellemeden önce shshshsBende hiç kaynanamı senelerdir aramam o beni arada arar, alistrdim ben hiç aramamaya. Ama benimki çocuk gibi engelleme falan yapmaz , 11 yaşındaki kızım arkadaşı cvp yaazmayinca sinirlenip engelliyorum seni yazmış![]()
Neyi kıskanacak tam olarak? Karşılıklı bi yanlış anlaşılma vardır belki.. Tatlı dille net bi şekilde konuşmayı deneyinEngellemesi sorun değil siz yanlış anladınız herhalde. Sadece ben o kişiyi aramak zorunda değilim ki her gün her saniye. Yani aramadığım için de engellemesi bana çok saçma geldi neye kızdı bozuldu anlamadım ama bana sadece kıskançlıktan başka bir şey gibi gelmiyor
Genel olarak kıskanç olmasından bahsediyorum. Yanlış anlaşılmada yok ayrıcaNeyi kıskanacak tam olarak? Karşılıklı bi yanlış anlaşılma vardır belki.. Tatlı dille net bi şekilde konuşmayı deneyin
İstemiyorsanız telefon engeli neden sorun oluyor? Benim iletişim kurmak istemedigim biri beni engellese farkına varmam bile çok uzun süre alır. Birde eşinize insan gelinini engeller deyip tepki göstermişsiniz. Ben onun geliniyim muhabbetleri için arada bir yakınlıgın olması gerekir. Kayınvalide sizce haksız da olsa tepkinize tepkiyle karşılık vermiş. Çokta umrumda değilsiniz demiş yani kısaca. Sizin de umrunuzda değilse komik bile bulurdunuz yaptığını, kızmak yerine.Ama kurmak zorunda değilim ki o da değil istemiyorum zaten kurmasını ben eşimle mutlu mesut kimse karışmadan yaşamak istiyorum
Ben aslında onun engellemesine kızmadım sorun kayınpederime doğum günü mesajı attığımda görüldü yapması. Burada patlak verdi benim için. Ondan etkileniyor diye. Yoksa cehennemin dibine kadar engelleyebilir sorun değilİstemiyorsanız telefon engeli neden sorun oluyor? Benim iletişim kurmak istemedigim biri beni engellese farkına varmam bile çok uzun süre alır. Birde eşinize insan gelinini engeller deyip tepki göstermişsiniz. Ben onun geliniyim muhabbetleri için arada bir yakınlıgın olması gerekir. Kayınvalide sizce haksız da olsa tepkinize tepkiyle karşılık vermiş. Çokta umrumda değilsiniz demiş yani kısaca. Sizin de umrunuzda değilse komik bile bulurdunuz yaptığını, kızmak yerine.
Kayınpederin doğum günü mesajla kutlanır mı ki? Ya ararsınız ya da hiç kutlamayabilirsiniz.Ben aslında onun engellemesine kızmadım sorun kayınpederime doğum günü mesajı attığımda görüldü yapması. Burada patlak verdi benim için. Ondan etkileniyor diye. Yoksa cehennemin dibine kadar engelleyebilir sorun değil