• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin beni telefonundan engellemesi

Kayınpederin doğum günü mesajla kutlanır mı ki? Ya ararsınız ya da hiç kutlamayabilirsiniz.
Eşiniz sizden hiç etkilenmiyor mu ailesine karşı? Kayınpederde de eşinden etkilenebilir gayet. Bundan sonra doğum günü mesajı da atmazsınız. İyice azalır iletişim. Sonuç oalrka istenen buysa gerisi çokta önemli değil gibi.
Gece 3 gibi gördüm doğum gününü iyilik olarak kutlamak istedim ki telefonda konuşmayı sevmediğimi bilirler. Bilemiyorum biz baştan anlaşamadık sanırım eşimin ailesi ile. Tek tesellim çok uzak olmam yoksa şimdiye boşanırdım öyle söyleyeyim siz anlayın

Ha ha ha ne kadar hoşuna gitmiş öyle kadın kadının düşmanı diye boşuna demiyorlar
Kayınvalideniz erkek mi?
Siz mesafe koyarken kadın kadının düşmanı olmuyor da kayınvalide koyunca mesafeyi zorunuza gidiyor
Ha ha ahaaa ay çok eğlendim valla bayılıyorum böyle gereğini çat yapıştıran kayınvalidelere

Kızlar merhaba. Eş ailesinden dolayı sıkıntılarım var. 1 yıldır evliyim ve eşimin ailesine geçen yazdan beri mesafe koydum özellikle kayınvalideme. Çünkü çok patavatsız ve kıskanç laf sokmayı da çok sever. İki eltiyiz bizi birbirimize düşürmeye çalışıyordu fark edip oyununa gelmedim şükür. Farklı şehirlerdeyiz onlardan döndüğümüzden beri çok arayıp sormadım çünkü bana yanlışları da olduğu için farkındaydı aslında. Geçen gün onu aramadığımız için engellemiş bende eşime tepki gösterdim insan gelinini engeller mi bu ne saçmalık diye ? Ne bileyim tuhaf bir durumun içindeyim ne yapacağımı bilmiyorum
Öf boşver keşke benim ki de beni engellese

Kayınvalideniz erkek mi?
Siz mesafe koyarken kadın kadının düşmanı olmuyor da kayınvalide koyunca mesafeyi zorunuza gidiyor
Ha ha ahaaa ay çok eğlendim valla bayılıyorum böyle gereğini çat yapıştıran kayınvalidelere
Ha ha ha çok zavallısın. Bende senin gibi zavallı görünce bayılıyorum laf soktuğunu sanan kadını ezikleyen zihniyet seni.

Ha ha ha çok zavallısın. Bende senin gibi zavallı görünce bayılıyorum laf soktuğunu sanan kadını ezikleyen zihniyet seni.
Hakaret acizlerin tercih ettiği bir rezilliktir. Kendinizi ifade edemiyor musunuz? Yoksa size yakışanı mı yapıyorsunuz?
Niye kadını ezikleyeyim bu tamamen sizin kompleksiniz. Kayınvalideniz kadın değil mi? Onu ezikleyenleri niye onaylıyorsunuz, siz niye bir kadını ezikliyorsunuz? Bu zihniyet ne peki?
Laf bayağı derine girmiş belliki

Hakaret acizlerin tercih ettiği bir rezilliktir. Kendinizi ifade edemiyor musunuz? Yoksa size yakışanı mı yapıyorsunuz?
Niye kadını ezikleyeyim bu tamamen sizin kompleksiniz. Kayınvalideniz kadın değil mi? Onu ezikleyenleri niye onaylıyorsunuz, siz niye bir kadını ezikliyorsunuz? Bu zihniyet ne peki?
Laf bayağı derine girmiş belliki
Ne kadar terbiyesizce bir laf bu.Utanmaz insanlara karşı ne desem boş maalesef. Size acıdım inanın🥲

Kızlar merhaba. Eş ailesinden dolayı sıkıntılarım var. 1 yıldır evliyim ve eşimin ailesine geçen yazdan beri mesafe koydum özellikle kayınvalideme. Çünkü çok patavatsız ve kıskanç laf sokmayı da çok sever. İki eltiyiz bizi birbirimize düşürmeye çalışıyordu fark edip oyununa gelmedim şükür. Farklı şehirlerdeyiz onlardan döndüğümüzden beri çok arayıp sormadım çünkü bana yanlışları da olduğu için farkındaydı aslında. Geçen gün onu aramadığımız için engellemiş bende eşime tepki gösterdim insan gelinini engeller mi bu ne saçmalık diye ? Ne bileyim tuhaf bir durumun içindeyim ne yapacağımı bilmiyorum
Ben olsam hiç anlamamış gibi yapar ohh yakamdan düştü galiba diye sevinirdim, neden hesap soruyorsunuz ki , görüşmeyin, mesafeli olun ...

Ben olsam hiç anlamamış gibi yapar ohh yakamdan düştü galiba diye sevinirdim, neden hesap soruyorsunuz ki , görüşmeyin, mesafeli olun ...
İnanın zaten yaptıklarından dolayı mesafeliydim. Kötü niyetli bir insan kendisi. Ama kendi haklıymış gibi engellemesi çok saçma geldi bana sadece

İnanın zaten yaptıklarından dolayı mesafeliydim. Kötü niyetli bir insan kendisi. Ama kendi haklıymış gibi engellemesi çok saçma geldi bana sadece
Hiç tepki verme bisey olmamış gibi devam et , umursamadığını görünce çıldırır...

Bilmiyorum ya birden öyle oldu
Haklıyken haksız duruma düşmeyin. O da başkasına sinirlenip gelip size patlayabilir, bunun önünü alın. Üzüldüm, dışlanmış hissettim sana çıkışmamam gerekirdi falan bir ara söyleyin bir şeyler. Hem anasına saydırıp hem de kabahati olmamasına rağmen ona sinirlenip eline koz vermeyin. Ayrıca engellemesi daha çok işinize gelmiyor mu, niye umurunuzda? Yüz yüze bakma akrabalık falan biraz rol yapmayı kayıtsız kalmayı öğrenin. Aile toplantısında orada burada merhaba nasılsınız güle güle hoşçakalın bitti gitti. Eşinizle gidin eşinizle kalkın ortamdan. Bugün engeller haftaya kaldırır engeli veya kaldırmazsa kendi bilir. Sizin ananız dananız akrabanız değil ki, bırakın eşiniz muhatap olsun.

Back
X