- 1 Ekim 2024
- 310
- 115
- 18
- Konu Sahibi Aysuubakrcl
Kızlar merhaba. Başlığından da anlaşıldığı üzere kayınvalidemden bahsetmek istiyorum. Kayınvalidem standartın üstünde çok çok iyi bi kayınvalide olmasına rağmen rahatsız olduğum bir konu var. Her akşam bizi yemeğe davet etmesi. Her akşam gitsek yok demez. Ve ben artık aradığında reddetmekten çok yoruldum. Neden diyeceksiniz daha 1.5 yıllım evliyim ve eşimle zaman geçirmek istiyorum. Evimde yemek pişsin istiyorum haliyle. Sürekli ailesinde olduğumuzda birbirimize de alışamıyoruz. 5 yıllık flört sonunda evlendik uzaktık birbirimize benim ailem şimdi uzakta onun ailesi bu şehirde. Ama artık çok yoruldum sürekli gelin denmesinden ve artık bahanem de kalmadı. Sınava hazırlanıyorum. Sürekli gidemem gitmek de istemiyorum açıkçası her gün her gün. Eşim de geçen şey dedi. Ben ramazanda kalabalık sofrada yemek yemeği seviyorum her akşam gitsek olmaz mı dedi. Ben de benim evimde yemek pişmeyecek mi o zaman dedim. Sen benim ailemin olduğu şehirde yaşasaydın her akşam gitmeyi kabul eder miydin peki dedim. Ramazanda ederdim ama diğer günler etmezdim dedi. Sonra neyse onlar da alışacaklar her gün gitmememize dedi. Ona da üzülüyorum. Ne yapmam lazım vicdan azabı da duyuyorum. Diğer bütün kayınlarım ve eşleri her gün oradalar çoluk çocuk.
Küçük bi çocuğum var gitmek de zor oluyor çocuğum durmuyor Eşim normalde her gün gidelim derdinde değil ama gitsem de hayır demez yani. Haftada 1-2 gidiyorum bazen gitmiyorum felan. Kayınvalidem de reddetmelerimden bileler anlıyor olacak ki daha arayıp sormuyor bile. Yemeğe gelme konusunda beni arar çünkü eşim, eşimi arayın o isterse geliriz diyormuş ona da kafayı takıyorum benim üzerime atıyormuş gibi hissediyorum. Sen planımız var felan desen diyorum yok diyor bana bi akıl verin hanımlar. Teşekkürler şimdiden
Küçük bi çocuğum var gitmek de zor oluyor çocuğum durmuyor Eşim normalde her gün gidelim derdinde değil ama gitsem de hayır demez yani. Haftada 1-2 gidiyorum bazen gitmiyorum felan. Kayınvalidem de reddetmelerimden bileler anlıyor olacak ki daha arayıp sormuyor bile. Yemeğe gelme konusunda beni arar çünkü eşim, eşimi arayın o isterse geliriz diyormuş ona da kafayı takıyorum benim üzerime atıyormuş gibi hissediyorum. Sen planımız var felan desen diyorum yok diyor bana bi akıl verin hanımlar. Teşekkürler şimdiden