Kayınvalidem yine laf soktu bu sefer yeter

Eee tamam o zaman.
Niye illa iyi niyetten bu kadar sık gidiyorsun, ben ayda bir bile görmüyorum kötü niyetli miyim?
Gitme,görme,laf soksun,şikayet etsin. Kendi bilir.
Öyle hissettiriyor daha çok küçüğüm duygusal olarak alt ediyor kaygı bozukluğu yaşıyorum. Gitmediğimde de iyi davranıyor gelelim diye elinden geleni gidiyorum laf sokuyor. Peki ya derlerse neden şikayet ettin utanmıyor musun diye konuşurlarsa ne diyeyim ?

Yavrum en iyisi de olsa kv bu altlı üstlü oturunca mutlaka bir sorun çıkar.
Sen 4 4lük olsan da çıkar bu böyledir yani.

Sen kendini boşuna hırpalıyorsun ondan diyorum.

Ben şikayet etmedim ki olup bitenleri anlattım derim ben olsam.

Ama bunu da yüz yüze görüşmede değil.
Arayıp sorarsa söylerim.

Seni bu kadar üzüyorlarsa, kalbini kırıyorlarsa, gitmek istemiyorsan da eşinle konuş. "Hem pandemi hem de laf sokma yüzünden ben böyle haftada 4,3,2 gidemem" de. Ama eşin annesidir gidip ihtiyaçlarını karşılasın tabii ki. Bence şu pandemiden dolayı eşin de geçip oturmasın da anladığım kadarıyla sizin orada virüsü umursayan yok.

Yavrum en iyisi de olsa kv bu altlı üstlü oturunca mutlaka bir sorun çıkar.
Sen 4 4lük olsan da çıkar bu böyledir yani.

Sen kendini boşuna hırpalıyorsun ondan diyorum.
En acısıda ne biliyor musunuz yetişkin kaç yaşına gelmiş kayınvalide aynı apartmanda olduğunda gelinin rahatsız olucağını bile bile hala üstüne gitmesi. Bunu her evli teyze yenge hala bilir sorun çıkar kız rahatsız olur diye bunun tecrübesini bile bile bir kız evladına bu yapılmamalı.

Yok canım kimsenin umrumda değil bi ara hastayım gelmiyim dedim gel gel dediler. Olursa sorarsa telefonda ya da yüzyüze şikayet etmek mi öyle huylarım yoktur aynı evdeyiz mesajın görülüyor anne der uzatmam artık.

Ama sen gelinsin.
Sen ona göre oğlunu elinden alan kadınsın. ( sanki oğlunu zorla evlendirdin )
Bir de bu evliliklerde anneler daha sonradan oğluşum diye geziniyor ya seninki de onlardan.

Ne yapacaksın Kanarya ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.

Birisi kişisel gelişimin için ne yaptın derse instagramdan söz paylaştım derim

Kanarya onlar sana laf sokuyormuş sürekli, sen de böyle yapmak istemiş olabilirsin. Bak gidince de kötü oluyorsun gitmeyince de. En azından gitme,i kafan rahat olsun. Çok görüşünce böyle cılkı çıkıyor işte.

Kanarya bize adres ver kaynanan ve ailesini imha edelim sende kurtul bizde Kaynanan sana laf soktuğunda alta kalma sende Sok lafını tatlı di değil sivri dilli ol.
Ömrümden ömür gitti 8 ayda yemin ediyorum. Saygısızlık olur diye cevap veremiyorum aşmam lazım bu durumu

Ne bileyim 20 gündür yoklardı vakit geçirelim kırmıyayım dedim hata yapmışım

Sizinle birlikte gütmeye çalışıyorum :)

Ömrümden ömür gitti 8 ayda yemin ediyorum. Saygısızlık olur diye cevap veremiyorum aşmam lazım bu durumu
Ne saygısızlığı bırak böyle giderse hasta olacaksın büyüğe saygı mecbur ise küçüğünde saygı mecbur sen dert üzülceğine gerektiği yerde söyle içindekileri onlara dert olsun

Ne saygısızlığı bırak böyle giderse hasta olacaksın büyüğe saygı mecbur ise küçüğünde saygı mecbur sen dert üzülceğine gerektiği yerde söyle içindekileri onlara dert olsun
İnşallah başarırım. Önceden daha kötüydüm eskileri affetmiştim unuttum aman dedim ya salla. Yenisi ekleniyor. Laf soktuysa soktu boşver diyorum ama kişisel hesabımda ki paylaşıma laf etmek bilmiyorum çok yanlış.

Oğlunu kaybetme konusunda o kadar emin olmayın derim
dikkat edin eşinizin gözünde yaşlı annesini çekemeyen dırdırcı kadın olmayın :)

Şöyle düşün herkesin tekerleği yamukta bir senmi bozuksun Sen sadece kendini ezdirmemek için susmacaksın kendi anneniz öyle davransa eminim kavgada ederseniz sınırlarını koru

Oğlunu kaybetme konusunda o kadar emin olmayın derim
dikkat edin eşinizin gözünde yaşlı annesini çekemeyen dırdırcı kadın olmayın :)
Annesi yaşlı değil 45 yaşında ve ben anneme lf sokuldu sustum masada ailemin yanında laf soktu sustum hep sustum eşime söylemedim. Fakat 2 günde 3 kere laf yiyince vallahi ne oluyoruz dedim. Hayatım ben ne yapıyorum dedim. Dırdır etmedim. Oğlunu kaybetmekten kastım ara bozmak değil eskisi gibi görüşmemek. Çalışan kadınım istiyorlar diye haftasonumu onlarla geçirdm. Umrumda değil eşimle kahvaltı yapıcam gelmiyoruz dicem.

Şöyle düşün herkesin tekerleği yamukta bir senmi bozuksun Sen sadece kendini ezdirmemek için susmacaksın kendi anneniz öyle davransa eminim kavgada ederseniz sınırlarını koru
Annem yapamaz ki ona kızıyorum. Mesela bi kere annem bana yengem geldiğinde bana neden söylememişler dedi bende sana hesapmı vericekler anne benim evim dedim. Aslında ben iletişim kurabilen sınırları olan biriyim fakat kayınvalideme yapamıyorum. O kadar çok laf sokuyor ki düğüm oluyor kelimeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…