- 27 Nisan 2012
- 15.445
- 18.377
- 498
kv nize tavır alın tabiAnnesi yaşlı değil 45 yaşında ve ben anneme lf sokuldu sustum masada ailemin yanında laf soktu sustum hep sustum eşime söylemedim. Fakat 2 günde 3 kere laf yiyince vallahi ne oluyoruz dedim. Hayatım ben ne yapıyorum dedim. Dırdır etmedim. Oğlunu kaybetmekten kastım ara bozmak değil eskisi gibi görüşmemek. Çalışan kadınım istiyorlar diye haftasonumu onlarla geçirdm. Umrumda değil eşimle kahvaltı yapıcam gelmiyoruz dicem.
Bundan sonra o laf sokmadan sen laf sokmaya başla biraz ferhundeyi izle kendini ezdirmeAnnem yapamaz ki ona kızıyorum. Mesela bi kere annem bana yengem geldiğinde bana neden söylememişler dedi bende sana hesapmı vericekler anne benim evim dedim. Aslında ben iletişim kurabilen sınırları olan biriyim fakat kayınvalideme yapamıyorum. O kadar çok laf sokuyor ki düğüm oluyor kelimeler.
Annem boşver kızım dedi bişey deme dedi. 3 gün aramadım diye senin kızda iyi çıkmadı aramadı beni geleli demiş. Canım anam susmuş. Yeni evli o daha diyebilmiş sadece. Ağzımdan çıkan kelamı tutamam diye sustum. Sustum ailemin yanında sanki yemek mi yapıyorsun dedi. Yine eşime bişey demedim. Ama inanın o kadar çok laf sokuyorsa koyucağım mesafeyle oğlum da oğlum diye üzülür. Üzülsün istemem ama laf sokan biri oğlunu karşına almayı kabullenmemiş midir ? Kimseye tek saygısızlığım olmamıştır gittiğimiz yerlere ben gitmesem eşim tek gidince karısı nerde dediklerinde mahçup olucaklar. Dedikodu olucak neden iyi geçinmiyor ?kv nize tavır alın tabi
ama eşinize yetiştirmeyin
kendiniz söyleyin kendi işinizi kendiniz görün
anenize laf soktuğunda da bir daha asla susmayınnn!!!
Aa hiç izlemedimBundan sonra o laf sokmadan sen laf sokmaya başla biraz ferhundeyi izle kendini ezdirme
Tamam ama karşındaki insanlar seninle aynı seviyede değil bunu kabul et onları kendi silahları vur anca öyle alt edersin zaten bir kere korkarlarsa sahada karışmazlarAa hiç izlemedimben iletişim kurmayı laf sokarak değil konuşarak yaparım laf sokmak bana acizlik gibi geliyor. Kalkıpta atarlı söz paylaşmadım kitaplarda yazar ya kendiniz olun istediklerinizi söyleyin insanlara hayır demeyi bilin kendi kendinizi mutlu edin diye o tarzdı ben hep böyle büyüdüm büyüttüm kendimi. Eşim oyun oynadığında kızmam açarım film izlerim kendimle vakit geçiririm. Bu benim ilgi alanım.
Aslında yüzüme çok fazla söyleyemiyorlar. Onlara defalarca dedim ben laf söylenmesinden hoşlanmıyorum. Kova burcundan mıdır nedir haksız yere laf edilince diken batıyor sanki bana. Çoğu şeyi söylemezlee yüzüme susarlar tavırlarından anlarım ya da kardeşi eşime söyler imalarda bulunur. Ona rağmen düşünün laf sokuyor. Kimse kabul etmez balayında eş ailesini peşimden geldiler. Ses çıkarmadım aman pandemi dedim eşimin memleketine gittim. Aklı olan kız bunaldı demekki der de bi susarTamam ama karşındaki insanlar seninle aynı seviyede değil bunu kabul et onları kendi silahları vur anca öyle alt edersin zaten bir kere korkarlarsa sahada karışmazlar
Çok naifsin gözün korkmuş seni daha çok ezerler dişini göster bak iyide olsan kötüsün kötüde olsan kötüAslında yüzüme çok fazla söyleyemiyorlar. Onlara defalarca dedim ben laf söylenmesinden hoşlanmıyorum. Kova burcundan mıdır nedir haksız yere laf edilince diken batıyor sanki bana. Çoğu şeyi söylemezlee yüzüme susarlar tavırlarından anlarım ya da kardeşi eşime söyler imalarda bulunur. Ona rağmen düşünün laf sokuyor. Kimse kabul etmez balayında eş ailesini peşimden geldiler. Ses çıkarmadım aman pandemi dedim eşimin memleketine gittim. Aklı olan kız bunaldı demekki der de bi susar
Görümcem instagramdan engellemiş ne bu şimdi ya alttarafı bir söz birine söylenmemiş bişey yapılmamış ne bu şimdi çok saçmaÇok naifsin gözün korkmuş seni daha çok ezerler dişini göster bak iyide olsan kötüsün kötüde olsan kötü
Politik olmayı öğreninAnnem boşver kızım dedi bişey deme dedi. 3 gün aramadım diye senin kızda iyi çıkmadı aramadı beni geleli demiş. Canım anam susmuş. Yeni evli o daha diyebilmiş sadece. Ağzımdan çıkan kelamı tutamam diye sustum. Sustum ailemin yanında sanki yemek mi yapıyorsun dedi. Yine eşime bişey demedim. Ama inanın o kadar çok laf sokuyorsa koyucağım mesafeyle oğlum da oğlum diye üzülür. Üzülsün istemem ama laf sokan biri oğlunu karşına almayı kabullenmemiş midir ? Kimseye tek saygısızlığım olmamıştır gittiğimiz yerlere ben gitmesem eşim tek gidince karısı nerde dediklerinde mahçup olucaklar. Dedikodu olucak neden iyi geçinmiyor ?
Kuzum bunlara kibar gelin değil si**** gelin yakışırGörümcem instagramdan engellemiş ne bu şimdi ya alttarafı bir söz birine söylenmemiş bişey yapılmamış ne bu şimdi çok saçma
Bas şunlara engeli komple sadece eşin muhatap olsunGörümcem instagramdan engellemiş ne bu şimdi ya alttarafı bir söz birine söylenmemiş bişey yapılmamış ne bu şimdi çok saçma
Ben de para yardımı eşya yardımı gibi bir şey sandım. Kimseye güvenmeyin diyerek nasıl destek olunuyorYardım amaçlı söz paylaşmak nasıl oluyor? Arkadaşınız ne gibi bir yardım görüyor bundan?
Laf sokmalı bir şey paylaştıysanız kayınvalideniz kendisine laf sokuyorsunuz sanmıştır.
Söyledikleri hoş değil ama bu kadar sinirlenecek bir şey yok bence. Sakince cevabını verin geçin.
Ay şok oldum. Bu ne şimdi kesin eşime söylememi hazmedemedip engelledi. Yahu zaten annesi instagram yazdı bildirim geliyor ikimizede söylemesemde görüyor.Kuzum bunlara kibar gelin değil si**** gelin yakışır
Mesela sizin durumunuzda ben olsam bunu gördüğümde oh be tepkisini verirdim. Ne güzel işte engellemiş. Bir daha takip etmezsiniz birbirinizi. Neden mesafe koymuyorsunuz? Gerçi aynı apartmanda mesafe koymak kolay olmuyor. Ama konularinizda gördüğüm kadariyla tepki vermeniz gereken yerlerde susuyor boş vermeniz gereken yerlerde tepki veriyorsunuz. Bu sizi ve evliliğinizi yıpratabilir ki şuanda zaten konularınızdan anladığım kadarıyla sizi yipratmis bile.Görümcem instagramdan engellemiş ne bu şimdi ya alttarafı bir söz birine söylenmemiş bişey yapılmamış ne bu şimdi çok saçma
Bence sen onlarla konuşma slm verirlerse alma görmemiş gibi yap evine git işine git muhatap olma taktik bu onlar yokmuş gibi davran slm verirlerse bile bakma konuşma hiç yokmuş gibşAy şok oldum. Bu ne şimdi kesin eşime söylememi hazmedemedip engelledi. Yahu zaten annesi instagram yazdı bildirim geliyor ikimizede söylemesemde görüyor.
Canım eşin ver telefonu demiş ya gorumceni payladi görümcen engelledi,ya da annesine kızdi annesi kızına anlattı kızı da engelledi..Kesinlikle ikisinden birisi..Çok iyi olmuş eşinin ellerine sağlıkAy şok oldum. Bu ne şimdi kesin eşime söylememi hazmedemedip engelledi. Yahu zaten annesi instagram yazdı bildirim geliyor ikimizede söylemesemde görüyor.
Eşimin onlara söylemesi iyi birşey değil mi ? Kız rahatsız oluyor tarzı demese bile mesaj geldi instagramdan falan demiştir ya da dememiştir bilmiyorum ama konuşma varmı diye baktım annesiyle mesajlar duruyor ama kardeşinin komple silmiş normalde silmez kesin dün ona yazdı.Canım eşin ver telefonu demiş ya gorumceni payladi görümcen engelledi,ya da annesine kızdi annesi kızına anlattı kızı da engelledi..Kesinlikle ikisinden birisi..Çok iyi olmuş eşinin ellerine sağlık
Tabiki iyi sonuçta eşinin arkanda olduğunu görecekler,eğer devam ederlerse ogullariyla kardeşiyle arası açılacak bunu göze alıyorlarsa daha ileri gitsinlerEşimin onlara söylemesi iyi birşey değil mi ? Kız rahatsız oluyor tarzı demese bile mesaj geldi instagramdan falan demiştir ya da dememiştir bilmiyorum ama konuşma varmı diye baktım annesiyle mesajlar duruyor ama kardeşinin komple silmiş normalde silmez kesin dün ona yazdı.
Tam hatırlamasamda eşimle sevgiliyken bi olay olmuştu kayınvalideme sordum ne bu oğlun bunu nerden bilebilir ki gidp takip etmesi gerekiyor diye. Kardeşi söylemiş biliyordum da kayınvalidem ele vermedi tabi. Oğlum neden takip etsin falan dedi. Arkadaşımada aman sakin oğluma öyle bişey demesin dediğine pişman eder benim oğlum alttan almaz diye ağır cümleler kurdu. Valla çokta güzel söyledim oğluna sadece hayır dedi açıkladı bunlar için huzurumuz kaçmasın dedi o kadar. Sanıyorki oğlu karısınıda aynı. İnsanlar farklıdır.. kardeş olarak anne olarak abi abla eş teyze hala. Ben iyi evlat olup kötü eş de olabilirim. Arsız evlat olup tatlı eşte. Eşim genelde asabi sert de olsa ben eşiyim çözüm odaklıdr ve uzatmaz çünkü ilişkimiz var evliyiz yani. Dediğiniz gibi sanırım söylemesi iyi oldu. Belkide ondan bu kadar abartıyorlardırTabiki iyi sonuçta eşinin arkanda olduğunu görecekler,eğer devam ederlerse ogullariyla kardeşiyle arası açılacak bunu göze alıyorlarsa daha ileri gitsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?