Kayınvalidem yine laf soktu bu sefer yeter

kv nize tavır alın tabi
ama eşinize yetiştirmeyin
kendiniz söyleyin kendi işinizi kendiniz görün
anenize laf soktuğunda da bir daha asla susmayınnn!!!

Bundan sonra o laf sokmadan sen laf sokmaya başla biraz ferhundeyi izle kendini ezdirme

kv nize tavır alın tabi
ama eşinize yetiştirmeyin
kendiniz söyleyin kendi işinizi kendiniz görün
anenize laf soktuğunda da bir daha asla susmayınnn!!!
Annem boşver kızım dedi bişey deme dedi. 3 gün aramadım diye senin kızda iyi çıkmadı aramadı beni geleli demiş. Canım anam susmuş. Yeni evli o daha diyebilmiş sadece. Ağzımdan çıkan kelamı tutamam diye sustum. Sustum ailemin yanında sanki yemek mi yapıyorsun dedi. Yine eşime bişey demedim. Ama inanın o kadar çok laf sokuyorsa koyucağım mesafeyle oğlum da oğlum diye üzülür. Üzülsün istemem ama laf sokan biri oğlunu karşına almayı kabullenmemiş midir ? Kimseye tek saygısızlığım olmamıştır gittiğimiz yerlere ben gitmesem eşim tek gidince karısı nerde dediklerinde mahçup olucaklar. Dedikodu olucak neden iyi geçinmiyor ?

Bundan sonra o laf sokmadan sen laf sokmaya başla biraz ferhundeyi izle kendini ezdirme
Aa hiç izlemedim ben iletişim kurmayı laf sokarak değil konuşarak yaparım laf sokmak bana acizlik gibi geliyor. Kalkıpta atarlı söz paylaşmadım kitaplarda yazar ya kendiniz olun istediklerinizi söyleyin insanlara hayır demeyi bilin kendi kendinizi mutlu edin diye o tarzdı ben hep böyle büyüdüm büyüttüm kendimi. Eşim oyun oynadığında kızmam açarım film izlerim kendimle vakit geçiririm. Bu benim ilgi alanım.

Tamam ama karşındaki insanlar seninle aynı seviyede değil bunu kabul et onları kendi silahları vur anca öyle alt edersin zaten bir kere korkarlarsa sahada karışmazlar

Tamam ama karşındaki insanlar seninle aynı seviyede değil bunu kabul et onları kendi silahları vur anca öyle alt edersin zaten bir kere korkarlarsa sahada karışmazlar
Aslında yüzüme çok fazla söyleyemiyorlar. Onlara defalarca dedim ben laf söylenmesinden hoşlanmıyorum. Kova burcundan mıdır nedir haksız yere laf edilince diken batıyor sanki bana. Çoğu şeyi söylemezlee yüzüme susarlar tavırlarından anlarım ya da kardeşi eşime söyler imalarda bulunur. Ona rağmen düşünün laf sokuyor. Kimse kabul etmez balayında eş ailesini peşimden geldiler. Ses çıkarmadım aman pandemi dedim eşimin memleketine gittim. Aklı olan kız bunaldı demekki der de bi susar

Çok naifsin gözün korkmuş seni daha çok ezerler dişini göster bak iyide olsan kötüsün kötüde olsan kötü

Çok naifsin gözün korkmuş seni daha çok ezerler dişini göster bak iyide olsan kötüsün kötüde olsan kötü
Görümcem instagramdan engellemiş ne bu şimdi ya alttarafı bir söz birine söylenmemiş bişey yapılmamış ne bu şimdi çok saçma

Politik olmayı öğrenin
eşinize söyleyince ters teper
ya da kızmadan tatlılıkla söyleyin
ben pek laflarını çekemiyorum mesafeli olacağım canım sen görüş ama sana lafım yok vs diyin

Ben de para yardımı eşya yardımı gibi bir şey sandım. Kimseye güvenmeyin diyerek nasıl destek olunuyor

Bu konuda bence haksizsiniz. Ben de kv yerinde olsam üstüme alınırım o durumdaki paylaştığınız sözü. Çoğu kişi de üstüne alınır sizin gibi kv gelin ilişkisi içindeyse. Yorumlarda rehberinizdeki hiç kimsenin üzerine alınmadığını bir tek kv nin alindigini yazmışsınız. Şöyle söyleyeyim sizin kayinvalideniz ile iletişiminiz önceki konularınızdan bildiğim kadarıyla sorunsuz değil yani düzenli şekilde bir sorun oluyor aranizda. Rehberdeki diğer arkadaşlarınızla böyle değilsinizdir diye düşünüyorum. Dolayısıyla diğerlerinin üstüne alınacağı bir sorun yoktur.
Sizin eski konularınızı biliyorum. Epey birikmislik var içinizde, hâl böyle olunca da her şeyleri batıyor, susup susup yanlış yerde tepki veriyorsunuz bence. Saygısızlık yapın demiyorum ama kendinize de saygısızlık yapılmasına müsade etmeyin. Sonra böyle olur olmadık konuda bile tahammulunuz kalmaz.
Görümcem instagramdan engellemiş ne bu şimdi ya alttarafı bir söz birine söylenmemiş bişey yapılmamış ne bu şimdi çok saçma
Mesela sizin durumunuzda ben olsam bunu gördüğümde oh be tepkisini verirdim. Ne güzel işte engellemiş. Bir daha takip etmezsiniz birbirinizi. Neden mesafe koymuyorsunuz? Gerçi aynı apartmanda mesafe koymak kolay olmuyor. Ama konularinizda gördüğüm kadariyla tepki vermeniz gereken yerlerde susuyor boş vermeniz gereken yerlerde tepki veriyorsunuz. Bu sizi ve evliliğinizi yıpratabilir ki şuanda zaten konularınızdan anladığım kadarıyla sizi yipratmis bile.

Ben olsam paylaştığım şeyleri o tarafa kapatırdım görmelerini istemezdim.
Ayrıca aranızda sorun olsa da olmasa da haftada 4 gün gitmek fazla zaten.
Ne gerek var yani?
Haftada 1 e düşürün sonra zamanla azaltırsınız gidip gelmeyi.

Ay şok oldum. Bu ne şimdi kesin eşime söylememi hazmedemedip engelledi. Yahu zaten annesi instagram yazdı bildirim geliyor ikimizede söylemesemde görüyor.
Bence sen onlarla konuşma slm verirlerse alma görmemiş gibi yap evine git işine git muhatap olma taktik bu onlar yokmuş gibi davran slm verirlerse bile bakma konuşma hiç yokmuş gibş

Ay şok oldum. Bu ne şimdi kesin eşime söylememi hazmedemedip engelledi. Yahu zaten annesi instagram yazdı bildirim geliyor ikimizede söylemesemde görüyor.
Canım eşin ver telefonu demiş ya gorumceni payladi görümcen engelledi,ya da annesine kızdi annesi kızına anlattı kızı da engelledi..Kesinlikle ikisinden birisi..Çok iyi olmuş eşinin ellerine sağlık

Canım eşin ver telefonu demiş ya gorumceni payladi görümcen engelledi,ya da annesine kızdi annesi kızına anlattı kızı da engelledi..Kesinlikle ikisinden birisi..Çok iyi olmuş eşinin ellerine sağlık
Eşimin onlara söylemesi iyi birşey değil mi ? Kız rahatsız oluyor tarzı demese bile mesaj geldi instagramdan falan demiştir ya da dememiştir bilmiyorum ama konuşma varmı diye baktım annesiyle mesajlar duruyor ama kardeşinin komple silmiş normalde silmez kesin dün ona yazdı.

Tabiki iyi sonuçta eşinin arkanda olduğunu görecekler,eğer devam ederlerse ogullariyla kardeşiyle arası açılacak bunu göze alıyorlarsa daha ileri gitsinler

Tabiki iyi sonuçta eşinin arkanda olduğunu görecekler,eğer devam ederlerse ogullariyla kardeşiyle arası açılacak bunu göze alıyorlarsa daha ileri gitsinler
Tam hatırlamasamda eşimle sevgiliyken bi olay olmuştu kayınvalideme sordum ne bu oğlun bunu nerden bilebilir ki gidp takip etmesi gerekiyor diye. Kardeşi söylemiş biliyordum da kayınvalidem ele vermedi tabi. Oğlum neden takip etsin falan dedi. Arkadaşımada aman sakin oğluma öyle bişey demesin dediğine pişman eder benim oğlum alttan almaz diye ağır cümleler kurdu. Valla çokta güzel söyledim oğluna sadece hayır dedi açıkladı bunlar için huzurumuz kaçmasın dedi o kadar. Sanıyorki oğlu karısınıda aynı. İnsanlar farklıdır.. kardeş olarak anne olarak abi abla eş teyze hala. Ben iyi evlat olup kötü eş de olabilirim. Arsız evlat olup tatlı eşte. Eşim genelde asabi sert de olsa ben eşiyim çözüm odaklıdr ve uzatmaz çünkü ilişkimiz var evliyiz yani. Dediğiniz gibi sanırım söylemesi iyi oldu. Belkide ondan bu kadar abartıyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…