Kayınvalidem ve Para...

inanın yazdıklarınızdan birşey anlayamadım.öğretmen olduğunuzu söylemişsiniz.lütfen yazdıklarınızı birde siz okuyun .harfler eksik,noktalama işaretleri yok.benim öğretmen olduğunuza inanasım gelmedi.

arkadaslar hem aceleyle yaziyorum arada kizimla ilgileniyorum bide cepten yazinca biraz zor oluyor kusura bakmayin.
Ogretmenlik yapmiyorum ,merak ediyorsaniz. Siteye uye oldugum yillarda gorev yapiyordum da bu neden mevzu oldu onu anlayamadim ev hanimiyim suan arkadaslar nedir bukadar tepkinizi ceken ben anlayamadim...
dert olduysa simdi degistiriyorum inanip inanmamaniz inanin umrumda degil.
Buraya dertlesmeye geldim meslegimi cinsiyetimi ya da baska bur ispat icin gelmedim.
Yorum yapan yapmayan ,okuyan okumayan , yazimi anlayan anlamayan herkese tesekkur ederim.
Hepinize kolay gelsin arkadaslar

Allah Allah. Nedir bu tepki ya? Belli ki kadın ciddi stres altında, derdini yazmış. Bir de sonuna kendince espiri eklemiş, sonuçta derdi var diye bir cümlelik de olsa sohbeti yumuşatmak hakkı yok mu?
Telefondan yazıyorsa ve de eteğinden çekiştiren bir çocuk varsa eksik ya da hatalı imla da normal. Ki ben çok hassasımdır Türkçe'nin kullanımı konusunda. Ama belli ki sinirle ve aceleyle yazılmış. Biraz anlayış ya..
Konuya gelirsek. Önceki konularını da okudum. Halan geldiğinde olanları filan okudum. Ben o konuyu da okuyunca senin de eşinin de aslında olgun insanlar olduğunuz izlenmine kapıldım. Ama bu kadar içiçe olmak sorunları da doğal olarka beraberinde getiriyor. Madem eşiniz de ılımlı bir insan biraz uzağa taşınmayı teklif edin. Çat kapı geldiği sürece siz bu gerginliği atamazsınız. Artık karşı tarafın her yaptığı batar olmuş size. Birşey yokken size batıyor demek istemiyorum ama sorunlar yumak olunca daha ufak sorunlar da o koca yumağın bir parçası olarak algılanıyor. Bence biraz uzaklaşmaktan başka çözüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…