- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
Kaynana kaynana kara kazanda kayna ...
susuzluktan olse damla versem kulagimi gozumu kapar doner giderim o kadar yani ...
Daha once cokca paylasmistim bizimkiní OkUyanlar bilirler...
MaluM olayların üzerinden nerdeyse 1sene gecti daha temkinli daha saygili ve fazlaca mesafeli davraniyorum evime gelir cat kapi sabah gelir aksam gelir hemde kendi anahtariyla...
eyse artik onemsemiyorum
Simdi bunun 1 evi var kirada parasini kaynana aliyor nerdeyse emekli maasi kadar kocsininda var maasi esim ilgileniyor kiraciyla parayi alip getiriyor anasina ama esim bu kirayi bir gun gec alsa suratlar kapi carpmalar bana da kizimada konusmamalar tiripler falan neyse...
Ustelik bu yaz esim oraya kendi cebinden 10 bine yakin masraf etti ev kimin kizlarinin olsun buda degil sorun...
bizimde kirasini aldigimiz bi dairemiz var yani esimin dairesi biz her ay belli zamanlarda boyle cok afedersiniz it yerine koyuluyoru misafir olsa onlarin yaninda ayni tavirlar sen kimsin yahu sen kim oluyorsun diyesin geliyor ki cok tak ederse onuda soylerim biliyorsunuz
dun sabah kahvalti yapicaz esimle annesinin kapidan ciktigini gordu gormemesi mumkun degil zaten mahalle duydu kapiyi sert acip kapamalar falanlar filanla
r gel cay icelim dedi yok ne gelecemde si keyfinize bakinda bagirarak surat besyuz karis esimin keyfinin icine etti gitti insafsiz kadin. kahvaltida dedimki benim zaten uc kurusluk keyfim var icine etmesin kimse dedim nedur bu sana kuser bana tavir alir kocasiyla konusmaz bana sarar kiİyla kuser benden cikarir offf dedim ya biİm kirayida annene ver bu eve girmiycek o evin kirasi dedim onuda ver bana para degil huzur lazim dedim gerekirse yemem gezmem giymem dedim annen ekaik kalmasin birseyden aman dedim icimi boyle ayni sizin basiniİ agirttigim gibi doktum esimin tavrida malum takma kafani dusunme bosverler falanlar filanlar adamla papaz olacam bunlar yuzUnden
ya adresimi versem gelmezmisiniz bana bak kahvaltida yapmadim bi guzel dertlesirdik olmazmi
inanın yazdıklarınızdan birşey anlayamadım.öğretmen olduğunuzu söylemişsiniz.lütfen yazdıklarınızı birde siz okuyun .harfler eksik,noktalama işaretleri yok.benim öğretmen olduğunuza inanasım gelmedi.