• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve Para...

Ustume iyilik saglik kimlik nomu.hemen yazarim yaptigim sakanin bu kadar buyutulecegini hic dusunmemistim hele erkek oldugum dusuncesini hic tahmin.bile edemezdim herhalde keske erkek olsaydim kaynanam olmazdi o zaman
sılın lutfen kımlık numaranızı.ınternet ortamında bu tarz bılgılerın acıklanması hıc dogru degıl.

arkadaslar kadın bellı kı saka yapmıs.konuyu ustelemenın anlamı yok bence

Son düzenleme:
Bu sitede ayni yas cocuk anneleri belli zamanlara bulusuyorlar neyi garipsediniz anlayamadim ne dert oldu acaba size
bu siteye guvenmeseydim aile konularimi aleni bir sekilde yazmazdim iciniz mi fesat anlamadim benim derdi. bana yetiyor canim cinsiyetimide samimiyetimide al sen dert et kendine aldiysan kimlik nomu siliyorum canimalum guvenlik

kimlik no vermek bu kadar kolay mı yaa ne önemli durumlarda kimlik no verirken çekinmişimdir. birde böyle sanal ortamda.. yaşadığınız sıkıntılar sizi epey yıpratmış anlaşılan, yada tarzınız bu...

Yapmayın Allah aşkına!Kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsiniz.Lütfen silin kimlik numaranızıda.

Ben o yazdığınızdan hiç rahatsız olmadım.Aksine samimiyetle cümle kurduğunuzu düşündüm.Yanlış ifade etmiş olabilirsiniz ama kötü bir niyetiniz olduğunu sanmıyorum.

Suan ikinizinde ne yapmaya calistiginizi anlayamadim ne kdar cabuk karar vriyorsunuz kafayi siyirmissin uzmana gorun nedir bu suan beni sdece gulduruyrsunuz allah razi olsun

çalışıyor musunuz?
mesleğiniz kısmında öğretmen yazıyorda
öğretmenseniz eğer belli bir çevreniz vardır mutlaka
size normal gelebilir ama tc no vermek burda tanımadığın insanlara adresimi vereyim kahvaltıya gelin demek
çok uçuk bir davranış normal değil...

Hanımlar kaynana dediğimizde bir kadın bizim gibi.Üstelik eşimizi doğuran kadından bahsediyoruz değil mi.Bende yıllarca çok sıkıntılar yaşadım hala da oluyor sıkıntılar ama saygı çerçevesinde ve kendimi ezdirmeden bir düzene oturttuğumu düşünüyorum ilişkimizi.Acaip bir sabır da gerekiyor ama anne dediğim kadına da artık saygısızlık etmek istemiyorum.Cahiliye dönemim gerilerde kaldı bu konuda çok olgunlaştım.Önemli olan eşlerimizle ilişkilerimiz sağlam olsun. Bu arada anahtar ben de verdim ama habersiz de gelmez evime zaten kapım hep arkadan kitlidir benim :)

çalışıyor musunuz?
mesleğiniz kısmında öğretmen yazıyorda
öğretmenseniz eğer belli bir çevreniz vardır mutlaka
size normal gelebilir ama tc no vermek burda tanımadığın insanlara adresimi vereyim kahvaltıya gelin demek
çok uçuk bir davranış normal değil...

Ogretmenim.fakat calismiyorum evlendikten aonra sehir degistirdim bu yuzDen bi cevrem yok
arkadasim adres vereyim caya gelin dediysem adres mi verdim sanal ortamda saka yokmu kardesim yani yazimdan sonra gulucuk falan koysaydim :56: ayni tepkiyi verirmiydiniz
ben tanimadigim kisiye kapi acmam nerde kaldi adres verip evime insan davet edecegim sadece basit bir sakaydi o kadar

Yapmayın Allah aşkına!Kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsiniz.Lütfen silin kimlik numaranızıda.

Ben o yazdığınızdan hiç rahatsız olmadım.Aksine samimiyetle cümle kurduğunuzu düşündüm.Yanlış ifade etmiş olabilirsiniz ama kötü bir niyetiniz olduğunu sanmıyorum.

katılıyorum eleştiriler abartılı fazlasıyla...:20:

azrabebek lütfen rahat ol ve sorununa odaklan...:34:

insanız zaman zaman duygularımız tavan yapabilir..heleki kafamızda sorun varken...

nedir bu aşırı ithamlar..yersiz...

İnsanlara ''akıl hastası'' yada ''psikolojik sorunlu'' yaftalarını yapıştırmak ne kadar kolay!

Helede tanışma seviyeleri sanal ortam olan insanların bu şekilde birbirini yargılaması ne kadar doğru?

İnsanlar bizim gibi düşünmüyor diye onları yargılayamayız.

Sadece bu konu için değil.Dikkatimi çeken nokta şu;Bir derdim var konusunda açılan başlıkların içeriğine göre konu sahibine yüklenilip amiyane tabirle linç başlıyor.

Kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil ki..Allah bile kullarını bu dünyada yargılamıyor,hesap sormuyor.

Biz kadınız hanımlar.Birbirimizi en iyi biz anlamalıyız.

Herkes ne yaşadığını kendisi bilir..Damdan düşenin hali damdan düşen anlar.Yargılamadan iki kere düşünmek gerekli diye düşünüyorum !

kızlar bence artık fazla üstüne gitmeyin bayanın. şaka yapmış.söyledi zaten, çözümleriniz varsa çözüm üretebilirsiniz

İnsanlara ''akıl hastası'' yada ''psikolojik sorunlu'' yaftalarını yapıştırmak ne kadar kolay!

Helede tanışma seviyeleri sanal ortam olan insanların bu şekilde birbirini yargılaması ne kadar doğru?

İnsanlar bizim gibi düşünmüyor diye onları yargılayamayız.

Sadece bu konu için değil.Dikkatimi çeken nokta şu;Bir derdim var konusunda açılan başlıkların içeriğine göre konu sahibine yüklenilip amiyane tabirle linç başlıyor.

Kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil ki..Allah bile kullarını bu dünyada yargılamıyor,hesap sormuyor.

Biz kadınız hanımlar.Birbirimizi en iyi biz anlamalıyız.

Herkes ne yaşadığını kendisi bilir..Damdan düşenin hali damdan düşen anlar.Yargılamadan iki kere düşünmek gerekli diye düşünüyorum !

beğenn butonu yosaaaaaa buuuu:46::46::46::46::46::46::46: var bravoooooo haklısınnnn

Kimlik nomu sildim uyarilariniz icin tesekkurler

tatlım 2. sayfada kimlik no kalmış.onuda silmeyi unutma.ayrıca kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.ben hiç rahatsız olmadım kahvaltıya gelin muhabbetine.bence art niyetli düşünen insanların tuzağına düşme ne o öyle kimlik no.veriyosun.bişeyleri ispatlamak zorunda değilsin.

katılıyorum eleştiriler abartılı fazlasıyla...:20:

azrabebek lütfen rahat ol ve sorununa odaklan...:34:

insanız zaman zaman duygularımız tavan yapabilir..heleki kafamızda sorun varken...

nedir bu aşırı ithamlar..yersiz...

Aynen bende sizin gibi düşünüyorum.

Duygular tavan yaptığında hepimiz kontrolümüzü kaybedebiliyoruz.

Konularda hepimiz fikir verebiliriz ama kimseyi yargılayamayız.

Bu konuda herkes umarım daha hassas olur.

Acikcasi ben sanal bir ortamda herhangi bir sey yüzünden cikarip kimlik nosunu yazan insana bence bir uzmana görün derim hele hele bu kisi ögretmense!..Ayrica evet ben temkinli insanin ve sanal ortamdan tanidigim bir insani ne evime davet ederim ne evine giderim!..Bu ne fesatliktir nede güvensizlik bunun adi tedbirdir...Daha 1 yil önce Almanyada internetten tanistigi kizla bulusan cocuk önce kizla sevisti sonra parcaladi sonrada dilini yedi...Herkesin yasam tarzi nasildir bilmem ama benimki budur...

Acikcasi ben sanal bir ortamda herhangi bir sey yüzünden cikarip kimlik nosunu yazan insana bence bir uzmana görün derim hele hele bu kisi ögretmense!..Ayrica evet ben temkinli insanin ve sanal ortamdan tanidigim bir insani ne evime davet ederim ne evine giderim!..Bu ne fesatliktir nede güvensizlik bunun adi tedbirdir...Daha 1 yil önce Almanyada internetten tanistigi kizla bulusan cocuk önce kizla sevisti sonra parcaladi sonrada dilini yedi...Herkesin yasam tarzi nasildir bilmem ama benimki budur...[/QUOTE

pardon ama gercek kimlik nomu verecek kadar siyirmadin dediginiz gibi yinede fikrinize saygi duyuyorum size...
varsa kayinvalidemle ilgili bi cozum oneriniz sizi dinliyorum
bu arada az once kizima yemek yedirirken kapim caldi oydu gelen acmadan kapiyi kimo dedim benim dedi :47:yemek yiyor dedim ve simdi uyutmaya calisiyorum sirf ona vermemek icin

Hani vidayi cozmek icin ugrasirsin beceremezsin yalama olur bizim kaynanada yalama oldu bu ne ya senin nazini mi cekecem ben bi oyle bi boyle biraz akli basina gelsin anlasin yaptigi hatayi

pardon ama gercek kimlik nomu verecek kadar siyirmadin dediginiz gibi yinede fikrinize saygi duyuyorum size...
varsa kayinvalidemle ilgili bi cozum oneriniz sizi dinliyorum
bu arada az once kizima yemek yedirirken kapim caldi oydu gelen acmadan kapiyi kimo dedim benim dedi :47:yemek yiyor dedim ve simdi uyutmaya calisiyorum sirf ona vermemek icin

Acikcasi yaziniz o kadar düzensiz ki derdinizi anlamak icin kendimi zorladim ama cok azini anlayabildim...Kayinvalidenizin paraya düskün oldugunu dairesinin parasini aldigini, sizinde kirada daireniz oldugunu söylüyorsunuz sanirim...Madem ayni apartmanda yasamak bu derece cekilmez, kiradaki dairenize tasinin sunabilecegim en kestirme cözüm bu...

Back