sılın lutfen kımlık numaranızı.ınternet ortamında bu tarz bılgılerın acıklanması hıc dogru degıl.Ustume iyilik saglik kimlik nomu.hemen yazarim yaptigim sakanin bu kadar buyutulecegini hic dusunmemistim hele erkek oldugum dusuncesini hic tahmin.bile edemezdim herhalde keske erkek olsaydim kaynanam olmazdi o zaman
çalışıyor musunuz?
mesleğiniz kısmında öğretmen yazıyorda
öğretmenseniz eğer belli bir çevreniz vardır mutlaka
size normal gelebilir ama tc no vermek burda tanımadığın insanlara adresimi vereyim kahvaltıya gelin demek
çok uçuk bir davranış normal değil...
Yapmayın Allah aşkına!Kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsiniz.Lütfen silin kimlik numaranızıda.
Ben o yazdığınızdan hiç rahatsız olmadım.Aksine samimiyetle cümle kurduğunuzu düşündüm.Yanlış ifade etmiş olabilirsiniz ama kötü bir niyetiniz olduğunu sanmıyorum.
İnsanlara ''akıl hastası'' yada ''psikolojik sorunlu'' yaftalarını yapıştırmak ne kadar kolay!
Helede tanışma seviyeleri sanal ortam olan insanların bu şekilde birbirini yargılaması ne kadar doğru?
İnsanlar bizim gibi düşünmüyor diye onları yargılayamayız.
Sadece bu konu için değil.Dikkatimi çeken nokta şu;Bir derdim var konusunda açılan başlıkların içeriğine göre konu sahibine yüklenilip amiyane tabirle linç başlıyor.
Kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil ki..Allah bile kullarını bu dünyada yargılamıyor,hesap sormuyor.
Biz kadınız hanımlar.Birbirimizi en iyi biz anlamalıyız.
Herkes ne yaşadığını kendisi bilir..Damdan düşenin hali damdan düşen anlar.Yargılamadan iki kere düşünmek gerekli diye düşünüyorum !
Kimlik nomu sildim uyarilariniz icin tesekkurler
katılıyorum eleştiriler abartılı fazlasıyla...
azrabebek lütfen rahat ol ve sorununa odaklan...
insanız zaman zaman duygularımız tavan yapabilir..heleki kafamızda sorun varken...
nedir bu aşırı ithamlar..yersiz...
Acikcasi ben sanal bir ortamda herhangi bir sey yüzünden cikarip kimlik nosunu yazan insana bence bir uzmana görün derim hele hele bu kisi ögretmense!..Ayrica evet ben temkinli insanin ve sanal ortamdan tanidigim bir insani ne evime davet ederim ne evine giderim!..Bu ne fesatliktir nede güvensizlik bunun adi tedbirdir...Daha 1 yil önce Almanyada internetten tanistigi kizla bulusan cocuk önce kizla sevisti sonra parcaladi sonrada dilini yedi...Herkesin yasam tarzi nasildir bilmem ama benimki budur...[/QUOTE
pardon ama gercek kimlik nomu verecek kadar siyirmadin dediginiz gibi yinede fikrinize saygi duyuyorum size...
varsa kayinvalidemle ilgili bi cozum oneriniz sizi dinliyorum
bu arada az once kizima yemek yedirirken kapim caldi oydu gelen acmadan kapiyi kimo dedim benim dediyemek yiyor dedim ve simdi uyutmaya calisiyorum sirf ona vermemek icin
pardon ama gercek kimlik nomu verecek kadar siyirmadin dediginiz gibi yinede fikrinize saygi duyuyorum size...
varsa kayinvalidemle ilgili bi cozum oneriniz sizi dinliyorum
bu arada az once kizima yemek yedirirken kapim caldi oydu gelen acmadan kapiyi kimo dedim benim dediyemek yiyor dedim ve simdi uyutmaya calisiyorum sirf ona vermemek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?